136

Анонимен

преди 7 години

До Kosto 50% BvlgarinАбе и аз живея от 15 години навън и това е много различен живот, но винаги с удоволствие разказвам за БГ и никога не мога да си представя да кажа " тъпата България". Да, пълно е с продажни политици; продажни съдии, продажни ченгета и т.н., но България е много повече от това. А ти като заначало пиши с родната си азбуката .

135

Пълни глупости!

преди 7 години

Как ще каже човека "тъпата" България? Пълни измислици-премислици. Е, какво е това "Цайт"?! Вестник ли, списание ли, предаване...*** народ! Дай му повод да се самоизяде...

134

Анонимен

преди 7 години

Познавам доста хора с подобни, а и много по-драматични истории на бягство от България, но нито един не определя родината ни като "***". Напротив - въпреки личните причини да си тръгнат, продължават да пазят майчиния език, намират начини да го предадат на децата си и се гордеят със славното минало на страната ни. Жалко за това изказване наХристо/Кристо....

133

Творецът,

преди 7 години

по полека с глупостите. До оня ден Тръмп ти беше виновен и в знак на протест се беше отказал от проекта, днес запя нова песен. Да избягаш на 21 т.е. вече оформен човек, учил си в Българската Художествена академия и да казваш, че нямаш националност го отдавам само на преклонната възраст, по- просто казано, вие сте изкуфял дъртак.България над всичко!

132

Вън!

преди 7 години

Не искам да виждам повече статии за този ***. Пази боже сляпо да прогледа! Смешно творчество, добре че не остава нищо от него :).

131

Анонимен

преди 7 години

Съгласен съм с Кристо.В България комунизма *** хората. Ное сме лоши, завистливи, злобни...нехуманни...и като общество...с ниска култура.Всички коментари по долу, го доказват.

130

Анонимен

преди 7 години

Не му обръщайте внимание на тоя.От провинцията е и е шанаджия.Изоставил проект за 15 милиона "НЕГОВИ" пари.........ХА-ХА.Тоя ако има 15 милиона долара тогава аз съм марсианец.Провинциалистите са си такива, ПЪЛНИ ВЪЗДУХАРИ.......

129

Анонимен

преди 7 години

Не го знаех кой е този, затова проверих творбите му в гугъл. Егати и творчеството честно .... нямам думи.

128

Кико

преди 7 години

Да се сравняват истинските бежанци, бягали от комунистическите болшевишки режими, бягали от куршуми и изтезания , много от тях оставили кости по време на бягството си, със сатанинските изчадия, плащащи на каналджии по 10.000 евро на калпак (от парите, дадени им фондациите на Сорoc) и носещи последна мода смартфони и таблети е КОЩУНСТВО и директна намеса на Сатаната! Греха ви ще ви унищожи, господа левичарски радикалисти от Дойче Веле, барабар с послушните ви български колаборатори!

127

Додо

преди 7 години

И тоя ли съсухрен хербарий на българин, а и изобщо на човек, са впрегнали да налагат доктрината на ислямизацията, посредством глобализация и "сирийски" "бежанци"! Жалка, но не и смешна история! По-скоро трагична....

126

гурме

преди 7 години

Ok, подкупил си, избягал си, но защо плюеш! Защо се наричаш Криско, а си Христо? ами дядо ти македонеца, ако беше жив знаеш ли какъв щеше да ти извърти. Ок талантлив си, успял си, но защо си мислиш, че някой го вълнува за парите, които си хвърлил ей така н авятъра, за да си задоволиш собственото его. И какъв си ти, че ще приказваш за бежанци? Знаеш ли какво всъщност е бежанец. Вземи прочети първо, че се излагаш! Изкуството може да го можеш, но отвориш ли си устата да приказваш ставаш смешен.

125

Анонимен

преди 7 години

Колко бежанци е приютил Кристо у тях? Проекти за милиони прави, обяснява ни колко лоша може да бъде съдбата, когато си бежанец и едва ли не да помогнем сега на горките араби. Щом има свободата да прави каквото си иска, дори да се отказва от проекти за по 20 милиона и щом съжалява тези хора, да им помогне, като вземе възможно повече на брой у тях. С 20 милиона ще може да приюти и изхранва години наред може би и над 100 семейства. Тъкмо може да ги включи в някой негов проект...

124

Анонимен

преди 7 години

Защо пак показвате този пакетировач? Ако светът не го беше нарочил за "талант", този лешперuн щеше да опакова ребра на някой месарски щанд. Опаковчик...

123

Фен- чо,

преди 7 години

Може да си боготвориш Кристо колкото си искаш. Но никой не ти дава право да обиждаш българите. Това, че не го харесваме си е наш избор и никой не може да ни забрани да го коментираме.

122

Фен

преди 7 години

Кристо има мащабни и интересни творби, заслужено получили признание. Това, че повечето от пишещите не ги разбират не е никакъв критерии за тяхната стойност. И голямо възмущение е настанало, че нарекъл България '***".Ами за съжаление по-голямата част от населението потвърждава тези думи​ непрестанно. Невъзпитани, злобни, мързеливи хора с претенции към целия свят, мразещи родината си чрез всяко свое действие, нагло​ се възмущават от думите на Кристо.

121

Анонимен

преди 7 години

"Той е Кристо ,а ти големия завистник завинаги ще си анонимен."Аз няма за какво да му завиждам, не рисувам за слава, а за удоволствие и за да доставям удоволствие на хората около мен. Не съм сбъркал призванието си, за разлика от Кристо, който е трябвало да започне работа в опаковъчен цех или някой склад, вместо да петни истинското изкуство.

120

Анонимен

преди 7 години

Ако наистина беше интелект ама от по-сериозните, най-малкото нямаше да мрази България, а хората или властта,силата ако щете, която му е отнела имущество,свобода и т.н. Ако за някой България означава само имотите му и правата му да прави нещо си, то тогава той е глобалист. Аз обичам роднините си, приятелите си, езика ни, хората, буквите, културата, историята, земята, планините, морето и т.н. Това всичко включва думата България за мен. За него обаче явно те не са важни. ОК, тогава той не е важен

119

Анонимен

преди 7 години

Нещо май много се политизира разговорът. Соросчета ни налазиха да ни четат конско.

118

Читател

преди 7 години

То пък и едно изкуство! Не вярвам някой да има нужда от опаковане на нещо...но нали е странно, всички се правят, че го харесват.

117

Гърция

преди 7 години

Руския , много от хората напускащи тази смешна държава , не го правят заради пари .... да убиеш 3-*** на пътя с над 120 , пиян при това и да получиш 4 години ( може би 2 ) дали е правилна присъдата , за теб сигурно .... нека да добруваме .... взимай си и 1000 лева за 4 часа . Успех .