9

?

преди 7 години

Предполагам, че и нашето законодателство предвижда санкции в случай, че някой обижда България.Защо тук не се трият коментарите, в които България бива описвана с обидни думи, също и българите като цяло, и българската жена биват обиждани с най-долни ругатни.Но ако се напише нещо неприятно за едни други, не само се трият коментари, но се и блокират коментатори!

8

Анонимен

преди 7 години

По- голем гамен от Ердо още не се беше раждал. Само Тиквата му е конкуренция.

7

Анонимен

преди 7 години

Германия мека към пущуните. Солидарна със Шарлитата. Твърда към професори оспорващи Холкоста. Твърда към Турция,мека към ПКК.

6

Анонимен

преди 7 години

Обаче някакви гaмeни да развяват руски знамена на Копринка одобряваш.

5

Анонимен

преди 7 години

Ааааааааааааааааа- хахахахааааааааа!Дойчовци! Почнаха ли да ви се отварят очите? И за видите змията в пазвата?Все повече държави втвърдяват тона си към Турция троловете им реват, че получили международна подкрепа..Щом не ги плюеш директно, значи ги подкрепяш!

4

SS

преди 7 години

Арбайт махт фрай

3

край

преди 7 години

Не разбирам овчедушието-толерантност да търпиш чужди тълпи да развяват знамена на чужда държава по площадите ти. Не мога да си представя митинг на турци в София с байраци на Турция. Като толко си я обичат да се товарят на вехтите мерцедеси с големите бохчи и кадъните и вън от Европа.

2

Анализатор

преди 7 години

Скоро кьпеците ще бъдат ритнати от всички нормални държави в ЕС , да видим сега султана дали ще нарече отново немците фашисти.

1

Анонимен

преди 7 години

Зиг гросмути, аре по полека с приказките. От утре яко бачкане и по малко пичи на?масали, ferstain! ГерманиСтан. Ха ха ха.