178

Българин

преди 7 години

Вечна дружба между братските народи на България и Русия!

177

Анонимен

преди 7 години

100 пъти по красмва от Гришовица!

176

Анонимен

преди 7 години

До мдааа....Трябва да имаш много извратена фантазия за да наречеш Захарова красива! Трябват поне 5 големи водки и три Бояришника за да се разхубави!

175

Анонимен

преди 7 години

Само да отбележа тук да не се пишат без смислици.Когато България я е имало дори Киевска Рус сега Украйна не я е нямало!Да не говорим за много по късно възникналата Русия!!!!Нали знаете кои даде на Украйна и после на Русия писменността?!А религията?!Първите патриарси и на Украйна и на Русия са българи!!!!Повече няма какво да коментирам!!!

174

българин

преди 7 години

До Членска карта 7Аз не се сещам за по-големи продажници безродни от нашите върли русофили, от които като гледам си и ти. За вас България е много по-маловажна от любимата ви Русия, която аз, въпреки че съм евроатлантик, по принцип никога не съм мразил, но не ми харесва безпардонното й имперско самочувствие ! За болшевиките пък да не говорим..., а там все още управляват техните приемници, станали милиардери на гърба на толкова лъгания от тях народ !

173

от Финландия

преди 7 години

Сърбах попарата на руснаците осем години в Губкин.Познавам ги. Нито работиха , като нас, нито пък изтрезняваха.Наричаха ни затворници на висока заплата. Чудиха се как издържаме. В ,,апартаментите", където живееха царуваше страхотна миризма, но те си бяха щастливи, защото имаше водка и ......лов на животни....И вие ...сега отново искате да ни върнете там?Еххххххх,другари комунисти......

172

Анонимен

преди 7 години

И какво от това че Кирил и Методий са англосаксонци?!?!?!?!?!?!?!Аз мога да ви кажа много българи предатели!!!!!!!Това не ги прави не българи!

171

Анонимен

преди 7 години

Кирил и Методий са англосаксонци!

170

мдааа...

преди 7 години

Грозна картинка, много грозна и жалка картинка е когато шепа хора които мразят Русия се дерат истрерично от злоба и ще им се пукне жлъчката от яд. А българската носия е много красива, и когато е облечена от красива жена изглеждат и двете още по-красиви.

169

Анонимен

преди 7 години

КИРИЛ И МЕТОДИИ НЕ СА ПИСАЛИ АЗБУКА ЗА СЛАВЯНИТЕ А ЗА БЪЛГАРИТЕ!!!!!!!ТОВА ЧЕ СЕГА ПИШАТ НЯКОИ СЛАВЯНИ И НЕ САМО СЛАВЯНИ НА НЕЯ НЕ Я ПРАВИ СЛАВЯНСКА!!!!!ЧЕТЕТЕ ТАЯ ИСТОРИЯ МАМКА МУ СТАРА!!!!

168

тролове светна ли ви

преди 7 години

Първа стратегическа цел: "успешно" се "постигна" влошаване на отношенията с Русия и твърде напарфюмирано, медийно "стопляне" с Турция;Втората: на тази основа, подклаждане на напрежение, вдигане на мюсюлмански майдани, нарочване на БГ ор соро соидните НПО, ембаргови санкции и прочееИ накрая Третата: Окупация под предтекст за "защита" на нечии "права" или нещо друго обичайно от тоя род!

167

Цонко

преди 7 години

И не мога да се начудя, що за извeрг, трябва да си за да се кланяш на чужди натрапници а да мразиш собствения си род и родина. Дарове да им носиш, децата си да продаваш, да им вдигаш паметници и мавзолей и да прекрояваш собствената си история, за която българи са си ляли кръвта, само и само за да оправдаеш престъпленията на същите тия натрапници, които те са вършели срещу дедите, родителите и децата ти!

166

Анонимен

преди 7 години

Само да не е лицемерие!До вчера фулеше България и от личен план днес друго!?!Дали шефа им е казал това онова!Като гледам как се активизираха всички за своя си интерес в Москва !И тук ще я има някаква!Не вярвам на никои!

165

Анонимен

преди 7 години

Приятели,интереса на България е не против кои сме а със всички да сме добре!Едно трябва да ни е ясно,винаги с Европа и никога против Русия!Не е толкова сложно да се разбере и вдене и от тъпанарите у нас!Интереса на България е Европа!Но и имаме силни връзки с Русия които не трябва да се прекъсват!Не казвам да ставаме лакеи на едните или на другите!А да си гледаме интереса!!!

164

Оле

преди 7 години

Като ги знам рускините с каква надменност гледат на нас, това си е чиста проба фалшива поза !

163

Анонимен

преди 7 години

до 210 малееее...ако България стане могъща икономика като германия и братушките ще треперят от страх думаш? да та еббав смешника аз! Ххахаахахххахахаха

162

Цонко

преди 7 години

До Членска карта 7Това имах предвид, като споменах, че такива като теб са руски пачаври. Виждам, че се радваш на факта, че впиянчените руски дебелаци се гавреха с български момичета. Оправдания им намираш, и не забравяш дежурното "ама те американците бият ***". И гледай ние да не те намерим теб, родоотстъпнико!

161

Анонимен

преди 7 години

До Членска карта 7Русофилията е израз на национален комплекс за малоценност, старателно култивиран и подхранван от руснаците и петата им колона. Никъде по света няма такова уродливо явление, като организираната русофилия, чието кредо е "*** на руски *** е върховна проява на патриотизъм".

160

Членска карта №7

преди 7 години

До ЦонкоМи поне хората са се проявили като мъже.... Днешните евроатлантически братя все на собствения си пол налитат...

159

Членска карта №7

преди 7 години

Все някога ще се докопаме до вас, продажници безродни! Мюзеверджии евроатлантически!