83

ами

преди 7 години

Довиждане и всичко,всичко хубаво........се пееше в една песен!Много хубава новина!!!!!

82

до "да"

преди 7 години

Ау, колко сте лоши, как цензурирате... Та, ОП означава Одобрените от ***

81

Башка Луд

преди 7 години

До милостивЩо не си вземеш куфарчето и към цивилизацията. Явно тук не ти понася! Много е дивашко, нетолерантно и хомофобско!Аре чупка!

80

до "да"

преди 7 години

ОП - Одобрените от ***

79

до Гатанка

преди 7 години

И като се извиниха какво?Върнаха убитите ли?

78

да

преди 7 години

никой по света не уважава лицемерната католическа църква, така,че...

77

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 95Нека оставим Бог да съди, кой е извършил грях. Спора е затова, дали сме диваци, и що за манталитет имаме.

76

Гатанка

преди 7 години

Те са се извинили и за инквизицията и за кланетата на испанците и за сума неща.Дори простиха на Али Агджа и на България за стрелбата.Затова са номер едно по света и всички ги уважават.БЕЗ *** от Атака,ВМРО и СКАТ......... Което говори само по себе си .

75

Анонимен

преди 7 години

Тъй като мненията се развихриха около християнството искам само да напомня, че според библията съдник на хорските постъпки може да бъде само един. Ако тези хора, които от страх и незнание са защитили себе си и близките си, са извършили грях, то има кой да ги съди. А това, което е направил отец Пало също е грях, защото излиза, че помощта от църквата идва срещу определена цена ! А библията пише, че който прави добро не търси отплата !

74

Анонимен

преди 7 години

До Кокс...никога не се подчинява, но заминава, защото го привикали обратно...а стига хълцахте за Паоло, прекален светец и Богу не е драг. ще пратят друг свещенослужител с гръмки назидателни фрази от Библията, освен ако не са се договорили да оставят енорията на Вартоломея. и без това началниците не обичат самоинициатори.

73

Анонимен

преди 7 години

Чао дядо попе! Дано си разбрал сред, какви неблагодарни диваци си попаднал и си се измъкнал невредим.

72

Милостив

преди 7 години

Бог да е с теб, Отче Кортези!И разкажи на всички, прибирайки се у дома, какви диви комунистически национал-социалистически скотове обитават тези райски земи!

71

mml

преди 7 години

Голяма радост, хубаво, че си отиде Аман от хора, които ни налагат неща. България е бедна държава, що не си ги прибере при майка му и тя да ги дундурка мюсюлманите. Ние сме спасили евреи, но сега не сме в позиция да спасяваме целия свят. Според мен и бедните българи имат нужда от помощ....

70

да

преди 7 години

вьв втори-трети коментар чета какво щяло да стане ако "ОП" дойде на власт...какво е ОП..никой не знае :-):-):-):-):-)

69

Анонимен

преди 7 години

Един поет беше казал някога "Не сме народ а ***"

68

Анонимен

преди 7 години

До дагърци, арменци, евреи, българи и много други, според Атонското пророчество ще се върнат към истинската си вяра и корени, но още било рано, трябвало първо да минат през "пречистване", каквото и да значи това.

67

Кокс

преди 7 години

Жалко, този човек беше единственият, който публикуваше по цял свят исторически факти за концлагерите в Белене и се грижеше за много хора и имоти там.....Дано сега хората с анцузи и руски знамена в "белене" да са доволни....

66

miko

преди 7 години

*** народ сме и това сие.Бойко сам каза истината - материала е лош, и е напълно прав!

65

да

преди 7 години

католическите свещеници първо да се извинят за подложените на изтезания изгорени на клада милиони хора коренно население при испанското завладяване на Америка,а тогава да се правят на хуманни

64

Грюгер

преди 7 години

колко са 100 хиляди лева? може камион храна, или три камиона тоалетна хартия... Зависи кой е кръчмаря и клиента :) във фирмата ми порциона е 6$ на ден беше и 9 $... разлика няма...