32

Анонимен

преди 7 години

Те възрастните се избиват, а тук някои почнаха да обвиняват другото невръстно дете, което едва ли осъзнава постъпката си... Много *** сте ей... Mишки...

31

мутри и мутрички

преди 7 години

BG е мутренска държава, децата на мутри са мутрички, но не по-малко опасни...

30

(-_-)

преди 7 години

За това децата не трябва да се оставят и 5 минути без надзор, особено когато са много на едно място.. Пълно е с ***, които бият и тормозят..

29

аз и аз

преди 7 години

Ох големи простаци се изказват...какво общо има демокрацията със случилото се? Светът се промени,ценностите, родителите нямат време и не знаят в какво а възпитават. За това не са виновни ГЕРБ и СДС, просто времената навсякъде са други и е време да се вземем в ръце, не да обвиняваме Президент и бивш министър председател. Това е прекалено глупаво-на тези, дето си мисля, че друг им е виновен- ами в случая едва ли сте по-способни във възпитанието на вашите деца???

28

Емигрант

преди 7 години

И сега ако не излезета на улицата, да кажете стига на толерирането на терора и агресията, стига с мачкането и тормоза на деца, не знам кога апатични, *** народе.. Не ви ли болят душите да прочетете такава новина?!? Защо спите?

27

Анонимен

преди 7 години

Това момче съученика е 11 годишно - ами че то в последните 8 години и нещо е възпитавано по времето на ГЕРБ в ценностите на ГЕРБ и май добре ги е усвоило.

26

Анонимен

преди 7 години

Дали му е за пръв път? И какво ще му е наказанието на извергчето..., което сега сигурно си спи в леглото, за разлика от погубената душичка и милите родители.... Защо училището не е уведомило полицията и родителите за побоя? Защо все се покриват такива "инциденти"? Защо такава агредия се толерира систематично в българското училище?

25

До 28

преди 7 години

Казваш, че сега знаем откъде е повишената радиация над Европа, за която писаха тези дни... Може би пак социализма е скрил инфото... Я се осъзнайте и не пишете врели-некипели!

24

Анонимен

преди 7 години

Благодарим ти г-н президент!!

23

Анонимен

преди 7 години

Това момче сега ще го предложат за дете на годината ...

22

52-ро

преди 7 години

Е В БОЯНА! ТАМ НЕ Е ЗА ПРОСТОЛЮДИЕТО...ОТ СЕГА ВИ КАЗВАМ ЧЕ МАЛКИЯ ИЗВЕРГ РАЗДАВАЛ РИТНИЦИТЕ Е СИН НА НЯКОЙ НЕ СЛУЧАЕН И ПОСЛЕДСТВИЯТА ЗА НЕГО И РОДИТЕЛИТЕ МУ ЩЕ СА НУЛЕВИ...ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ МАЛКИЯ ЩЕ ЗАКОЛИ, ПРЕГАЗИ, ЗАСТРЕЛЯ И ИЗНАСИЛИ 5-6, А НЕ ЕДНО ДЕТЕ!!!!!!

21

До 16

преди 7 години

Казваш, че в България през 1984 е нямало сайтове и вестници,... Би ли казал кои сайтове и вестници четяха в САЩ учениците през същата 1984-та година?

20

Анонимен

преди 7 години

Истината е, че преди такива инциденти нямаше. Ако някое дете беше агресивно, взимаха мерки от по-рано и до убийства не се стигаше, факт! Сега чакат да се случи най-лошото и пак нищо не правят.

19

Анонимен

преди 7 години

При демокрацията и пазарната икономика 27 години на почит в България е мутрата и чалгаджийката. Няма изненада, че съученика е действал по мутренски с ритници.

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 7Всъщност, и преди промените подобни инциденти е имало. Усещането за тяхната липса се поражда единствено от това, че тези неща просто не са били огласявани...Жалко за детенцето.....мир на душата му!

17

До 16

преди 7 години

Ръй де, половината бяхме в клас с мечове, а другата половина със саби и се биехме през цялото време, докато някой не предадеше богу дух. После малко почивка и почвахме отново - и аз като теб лично си го спомням. И да бе през 70-те и 80-те бяха блокирали всякакви сайтове и нямаше никаква информация какво става по света и у нас.

16

До 1

преди 7 години

Какво да ги възпитават?Възпитанието в бг е със шамари и това са резултатите.

15

Анонимен

преди 7 години

Имам момиченце на 10години,и си мисля, че тези родители не трябва да чакат на държавата да въздава правосъдие, защото такова няма да дойде. Да риташ с такава злоба, че да убиеш, ами значи не си дете, не си човек, не си част от обществото.. И най-важното е родителите на убиеца също да си поемат отговорността, не на родители,защото те такива не са успели да бъдат, а на съучастници..око за око е справедливо, другото е терор на бюрокрацията

14

Анонимен

преди 7 години

Нека си го кажем. Родителите не възпитават децата си, не се занимават с тях. Учат ги на саморазправа. Когато детето псува и се бие родителят не е възмутен, напротив, той го поощрява. Това което се е случило е безумие. Сърцето ми се къса за това дете.

13

Западноевропеец

преди 7 години

Какъв ypoд трябва да си, за да биеш и риташ момиче?! Сбъркана ценностна система!