13

наблюдаващотдалеч

преди 7 години

До Анонимен5 Той е *** и ти си ***. Затова се разбирате!

12

Анонимен

преди 7 години

Osobeno napravenoto po remonta na tunelite -ubiici.Osven da KRADETE na nishto drugo ne se nau4ixte.

11

Анонимен

преди 7 години

А, бе! К'ва е тая снимка на тиквуна - като Ленин, сочещ сръка към светлото бъдеще. :)

10

До 2

преди 7 години

Не милиони, а милиарди изхарчиха за фалшиви магистрали и пътища които след 1 зима са за основен ремонт

9

Анонимен

преди 7 години

Никога не съм го правил,но с кеф,ще гласувам за БСП,именно заради банкянският нарцис!

8

Анонимен

преди 7 години

Само ако знаеш как се вижда и особено усеща сътвореното от любимата ви Караянчева в Кърджали.Политическите уволнения,пенсионирания,санирания,насирания,нямат край!Знеш ли какво е учителско семейство с една заплата и деца студенти!Пожелавам ви да го усетите в най-скоро време.И всичко това се върши с необяснима злоба и отмъстителност!Бъдете проклети!!!!

7

Анонимен

преди 7 години

Направеното от вас се вижда и с просто око-лощо изпълнени магистрали,по които всеки ден загиват хора.Булеварди се ремонтират всяка година.От бул.Витоша всеки може да си вземе плочки без проблем.Кварталните улици са целите в дупки,а за миене въобще не говорим.Но най-добре се вижда голямото крадене,милиардите заеми и мизерията до която докарахте хората.Нямаме нужда от подобно надграждане,защото си и живо закопаване.

6

много ясно

преди 7 години

"да осигурим чиста питейна вода"...................................................Разбирай:Ще пиете по една студена вода.

5

Анонимен

преди 7 години

Борисов е най добрия Премиер на България. Дали ви харесва или не това е положението .

4

НЛО

преди 7 години

Много ви моля не надграждайте - бъдете здрави и си намерете друга работа. Явно с такива като вас трябва да говорим като с болни хора, защото нито се усещате, нито имате срам, нито правилна ориентация - не знам дали няма скоро наглостта да е сред болестите на съвремието. Какво ще надграждате - само вие виждате нещо изградено, но то си е за вас, а не за общото благо. Дано не стане като не се усещате да се налага да викнем и да вземем сопите.

3

Анонимен

преди 7 години

Много обичате да го пускате, когато е време за вечеря, не може да се нахрани човек...

2

Анонимен

преди 7 години

Борисов или си *** или да, миналата година направихте шосета за милиони и вече са за ремонт, с това ли се хвалиш бе??? Я се разкарай.

1

Западноевропеец

преди 7 години

Поздравявам смешника герджиков с текста от песента на 100 кила "О колко си ***"! Песента е писана сякаш за него! Бойко ще постави всички смешници на мястото им!!!