41

агентура

преди 7 години

Корнелия получи незабавна заповед от Лубянка(Всячески трябва да се противопоставите на разширяването на търговските връзки на ЕС със всякакви други страни освен със Русия само така ако пречим на търговията на ЕС ще стане Русия привлекателна за търговия и току виж санкциите паднат.)Курнелка си мисли че е много хитра агентка,и троянския кон на Русия в ЕС но я разгадахме бързо,и парирахме продажната и позиция скоро ще приемем и закон за национално предателство тогава я чака вече и затвор за такива

40

Уточнение

преди 7 години

До Анонимен 13Да, колкото се отвори безвизово. Тези споразумения са те да продават тук, а не ние- там. Не го ли разбрахте, дупедавци продажни!

39

boyko.uzunov

преди 7 години

Герб са национални предатели и бандити ,какъвто е и шефа им.Партия с мутренска структура -махни им главата и партията се разпаднала...

38

Анонимен

преди 7 години

Ей само това ми стига, за да не гласувам никога за БСП/БКП.

37

Анонимен

преди 7 години

А НАРОДА ОТ КОГА ИСКА ЧЕРВЕНИТЕ КОМУНИСТИ ДЕТО ОГРАБИХА БЪЛГАРИЯ И СЕГА СА МИЛИОНЕРИ СЪС ДАЛАВЕРИ ПОИМЕННО АМА ВИЕ МЪЛЧИТЕ КАТО КОМУНИСТИ ,А УЖ СТЕ СОЦИАЛИСТИ. И ТОВА Е ТАКА ,ЗАЩОТО ТАМ КЪДЕТО ИМА КОМУНИСТ ИМА И ПРЕСТЪПНОСТ И ВАШАТА ПАРТИЯ НЯМА ЧИСТИ ХОРА С ЧИСТИ ПАРИ. НЯМАТЕ НА ВЪРХА НИТО ЕДИН ЧЕСТЕН ЧОВЕК ,ТОЧНО КАТО В ГЕРБ И ДПС ! ПО ВЪРХОВЕТЕ НА ТЕЗИ ПАРТИИ Е ГЪЧКАНО ОТ КРАДЦИ !

36

Анонимен

преди 7 години

Да се осъди Мутрагена от Бабкя, той е решил така. Да не мислите, че се е съветвал с някого? Разпоредил му е Обонго и той като слуга веднага се е съгласил. Това е удар стещу Българското производство. Така то се убива с вноса на чужди ***. Да се осъди този продажник и с него всички който са се съгласили и подписали. Хайде, Нинова,заведето му дело и осъдете тази продажна св?? Ня! Крайно време е! България се разпада окрадена и продадена от него.

35

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 39"Тая грозна, спаружена кифла ще излезе много про3та!"---------Какво ще излезе? Тя сие много проЗта и зла.

34

Възмутен

преди 7 години

До Иван СтефановНе, ти не си си пил хапчетата! Жената защитава интересите на България, българските производители и потребители от хищните транснационални компании. А ти се просто един продажник!

33

Анонимен

преди 7 години

Геребастките *** са в офанзива, пишат като луди.

32

поименно....

преди 7 години

.... и в Белене до живот, нали червени гадове?!

31

Анонимен

преди 7 години

Хайде и тук троловете се развихриха. Това ***-милата и ***-лицемерката съм го чел поне десет пъти copy/paste

30

Анонимен

преди 7 години

Леко г-жо, да не добиете я инфаркт, я теле. Няма нищо лошо в СЕТА. Лошото е за вас, все повече електорални единици ще имат възможност да видят разликата между прокламираният от вас руски мир и загниващия запад. Електорат няма да ви остане. Едно време беше лесно когато никой не напускаше страната без разрешение от партията, сега за ваше нещастие не е така. Още по-лошо е, че виделите друг свят никога няма да гласуват за вас и прогнилата ви партия.

29

громов

преди 7 години

Таз женшчина от бспту, мъж няма ли та реве така бясно!??Показва признаци на сексуална незадоволеност!

28

Анонимен

преди 7 години

ЧАСТНОТО ЗЕМЕДЕЛИЕ СЕ СПИРЕШЕ И СЕ СПИРА УМИШЛЕНО ОТ БСП БКП/ ,ДСП, ГЕРП ОТ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ. ДАВАХА СЕ ДЪРЖАВНИ ПОМОЩИ САМО НА ТЕХНИ ФИРМИ.

27

Антифен

преди 7 години

Другарката Нинова да ми счупи грехомера.Гадни,долни комунисти.

26

Анонимен

преди 7 години

Тази плюе всичко което не съответства на руските интереси, колкото и добро да е за Бг.

25

Анонимен

преди 7 години

Тая грозна, спаружена кифла ще излезе много про3та!

24

Андрешко

преди 7 години

Че Серго си е такъв няма значение,той е украинец,а не българин.

23

Анонимен

преди 7 години

Напред към Евразийския съюз.Да въведем изходни визи за да не могат българите да ходят на запад.Само хора с дипломатическия паспорт да може ходят на запад, като Нинова например.Без визи само до братските страни Русия, Казахстан, Тюркменистан, С. Корея.Така ще спасим мъжкарите в България.Така децата няма да бягат в загниващия запад.

22

Анонимен

преди 7 години

Като кажем, нашето животновъдство , на хората от жълтите павета това звучи съвсем абстрактно. Какво значение има от къде е стоката, ако може да е по-евтина? А мислите ли за тези, които са вложили може би последните си спестявания и са теглили кредити за да създадат карвеферма, да отглеждат овце. Това ли е смисъла на Разум, Родолюбие, Развитие - лозунга на нашите пишман-реформатори. Да ги оставим да фалират и да минават границата, за да си търсят работа навън, а да купуваме канадското производство.