101

Анонимен

преди 7 години

А защо като имат толкова много магистрали, повече от Русия дори, българите са световни шампиони по измиране и 2060г населението ще бъде 4 милиона с 2 милиона малцинства? А Русия която няма магистрали и там ходят само пеша е единствената европейска страна която през последните години успя да обърне отрицателния прираст на полижителен и днес населението и расте (а и територията и).

100

До 226

преди 7 години

Ето една интересна статия за трансфер ската магистрала. Сори но не мога да се сдържа exile.ru/print.php?ARTICLE_ID=8415&IBLOCK_ID=35

99

Анонимен

преди 7 години

Нахлуването на руски войски, окупирането и накрая анексирането на Крим предизвиква нескрит ентусиазъм в средите на българските русофили, които разпалено бранят легитимността, разума и тактическото съвършенство на лудия диктатор Путин.

98

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на България е, че комунизмът превърна хората в готованци и мързеливци. Днес при капитализма работливите и кадърните живеем добре, а готованците и мързеливците са бедни и мизерстват.

97

Анонимен

преди 7 години

Армения-цъфти и връзва. Цялата божа благодат се излива върху нея на три струи.

96

Анонимен

преди 7 години

Сръбско-българската война 1885 г. е личната война на крал Милан, подтикван от Виена. ....Пиле шарено, фактите имат едно много неприятно свойство, колкото и да ги бориш нямаш изгледи за успех.Има толкова много архиви и дипломатически совалки между Белград и Ст.Петербург които всеки може да прочете. Потърси ги и ги прочети и ти, не залитай към лични драми от рода на искрено и лично.

95

Анонимен

преди 7 години

Да-а, ето пример как безнаказано може да се плянкат всякакви тъпизми. .....дааа, абсолютен пример даде

94

До 229

преди 7 години

Много ясно, че ако продължат на запад ще срещнат Австро-Унгарски войски, след Сърбия идва Австро-Унгария.. Въпросът е не какво става след като започва войната, а кой подтиква сърбите да ни нападнат. Колкото и да се излъчваше фактите са известни, както посещението на сръбския министър до Петербург, така и кореспонденцията между двете правителства.

93

Анонимен

преди 7 години

Тази трассибирска да не е като мостът до Крим който само от космоса се вижда.

92

Анонимен

преди 7 години

Не мога да споря с тъ пак който ми възхвалява...магистрали. При това начупени и некачествени...Ами космоса ли да ти възхвалявам?Или да ти свалям звезди по случай празника на влюбените?

91

Анонимен

преди 7 години

Сърбия, Румъния, Унгария, Словакия, Хърватска в Съюз! Ние сме силни народи изгорени от "големите".Време е за обединение на Бълканите преди да са ни сбили отново! Не забравяйте какво пише на нашоте сггради.

90

до 212

преди 7 години

Русия 1/3 от земното кълбо, а малка България най-бедна в ес има повече магистрали от нея. Ти за космонавти говориш. Ще умра от смях. После сорос ви бил виновен.

89

sdg

преди 7 години

Руските "ръководители" безродни-препили отново с Бояришник- да не забравят, че преди малко повече от 130 години (след като са насъскали сръбските страхливци срещу нас на война) Българския народ се е вдигнал като един срещу Сърбия!Тогава българина разбира какви жалки несретници са руските пезевенци, тогава България се отвръща от руската подлост!България защитава правото си на самостоятелност, но след Русия нанася огромна рана, защото с нейна помощ Сърбия и Гърция заграбват български земи!!Срам

88

Анонимен

преди 7 години

Руснаците имат хора в космоса преди 50 години евроцървуляците още нямат. Така че по-полека с магистрали колко имали....И кво те топли това? Космонавт ли си? На мен всеки ден ми се налага да се движа по пътища, не да летя в космоса.

87

Анонимен

преди 7 години

Ти сериозно ли ми казваш всичко това? Какво против съм имал турската армия? Сега сме имали най-силната армия? Сега сме АРМИЯ? Ти си някакъв трагичен комедиант.....Аргументи нещо? Или просто така си хвърляме твърдения на вятъра.Нямам нищо против коя да е съюзническа армия. НАТО не е като ВД насила държащ участниците вътре. Затова нямам притеснение от коя да е натовска армия. Турция не ни е нападала никога за разлика от някои други наши съседи. Ние сме я нападали обаче. Просто факти, комедианте

86

KING OF KINGS

преди 7 години

Русия винаги е била за Сърбия против България, даже русофилите не могат да отрекат този факт.

85

Анонимен

преди 7 години

Да и управление на БСП от 90 до 2009.... какво ти е виновен ЕС. Като си голям *** излез и се биии с престъпността и черввните групировки. Понеже си посер....ко зантова си с 500лв заплата. ЕС не е длъжен да ти дава заплата. Колкото акъл имаш толкоз вадиш. Има мн хора с по 1500лв заплата.

84

Анонимен

преди 7 години

Вчера гледам русия в google.maps. оказа се че те имат по-малко магистрали от бг. А тая вата ще ни учи. Айде у лево.

83

Адам Смит

преди 7 години

"90-те години стана срива на икономиката защото запада ни срина валутата умишлено за да ни изкупи на безценица икономиката и да ни колонизира."А бе, пич, ти в ред ли си? Фалита на банките и скрива на лева го направиха червените кредитни милионери. Какъв Запад, какви пет лева? Каква икономика е купил Западът? Западът купи икономиката на Чехия, на Словакия, на Естония и това си личи. И не купи нашата скапана икономика, което пак си личи.

82

Анонимен

преди 7 години

Аз не бленувам нищо, се ми е там за русия и хората там. Сами си носят кръста и живота.Само казах, какво казаха самите руснаци на почивка в България. Цяла ввчер пихме заедно и те сами виждат погреса ни в ЕС. Не са слепи, като вас.