26

не бе

преди 7 години

Чакайте тези "непридружени деца", да изнасилят медицинската сестра, както стана в Швеция. После се обадете на 112. Ако дойде полиция, дайте показания. Сезирайте Агенцията за защита на детето. Сезирайте БХК. Направете бдение със свещи в центъра на селото с призиви: "Не на насилието!"...До следващото изнасилване или убийство.

25

Анонимен

преди 7 години

Това е видимия резултат от властването на тиквуний - само бой ще го оправи!А в банкя що не настаните?

24

Анонимен

преди 7 години

Всички българи емигранти на самолета и в България.....по същата логика ...

23

Анонимен

преди 7 години

ИЗОБЩО ДА НЕ СЕ ЗАЛЪГВАМЕ!!!1ВСИЧКИ КОИТО СА ПОЛУЧИЛИ СТАТУТ НА БЕЖАНЦИ ВЕЧЕ СА КОНВЕРТИРАНИ СЪС ПАСПОРТИ ОТ ДЪРЖАВИТЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ!!! СРАМНООООООООООООООИ ЗА ВСИЧКО ТОВА Е ВИНОВНА МЕРКЕЛ ЩОТО ГЕРМАНИЯ УПРАВЛЯВА ЦЕЛИЯ ЕВРОПАРЛАМЕНТ КВОТО КАЖАТ ТЕ И ДРУГИТЕ УЧУДВАЩО ГИ ПОДКРЕПЯТ!!!ИМА ИЗБОРИ ТАЗИ ГОДИНА И АКО МЕРКЕЛ СЕ МАХНЕ МОЖЕ И ДА ИМА ПРОМЕНИ!!!В АРАБСКИТЕ ДЪРЖАВИ ИМ ДАВАТ ПРАВО НА ПРЕСТОЙ НО НЕ ИМ ДАВАТ ПАСПОРТИ ЗА ПРЕСТОЯ!!!!И В САЩ НЯМА САМО ЗА ПРЕСТОЙ ДА ПОЛУЧИШ ПАСПОРТ!

22

Анонимен

преди 7 години

Те същите такива "деца",бяха и основните изнасилвачи и крадци в Германия,Австрия и Франция.

21

Анонимен

преди 7 години

На самолета и кой откъде е! Не сме ги викали, не ни ги натрапвайте! И стига с тия глупости "непридружени деца" - всичките са мъже в боеспособна възраст!

20

Анонимен

преди 7 години

ТАЗИ ГЛУПОСТ КОЯТО СА НАПРАВИЛИ Е СТАНАЛА ВЪЗМОЖНА ЩОТО СА ПОЛУЧИЛИ БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ!!!АЗ ПРОЧЕТОХ, ЧЕ ЕДИН БЕЖАНЕЦ АКО Е В ЕДНА ДЪРЖАВА ОТ ЕС ЗА 3 ГОДИНИ И МУ ДАВАТ ПАСПОРТ НА СЪОТВЕТНАТА ДЪРЖАВА!!!!!!С ДВЕ ДУМИ ТЕЗИ АФГАНИСТАНЦИ ВЕЧЕ СА БЪЛГАРИ СРАМНООООООООООООО

19

Анонимен

преди 7 години

i tova kultovo mqsto sme naput da sysipem.egati skapaniq narod deto sme

18

Политиците на съд

преди 7 години

Долу ръцете от най-българското селище!!!!!Не искам като ходя там на почивка да виждам грозни брадати физиономии!Вън!!!

17

Анонимен

преди 7 години

ДЖИХАДИСТИТЕ СА ПРЕЗРЯНИ ПО ЦЯЛ СВЯТ!НО НАЙ-НЕЖЕЛАНИ НА ЗЕМЯТА В МОМЕНТА СА РУСНАЦИТЕ КОИТО СА НАПЪЛНО ПРЕЗРЯНИ ЗА ТОВА, ЧЕ ИЗБИХА НАСЕЛЕНИЕТО НА ДОНБАС ЛУГАНСК И ЦЯЛА СИРИЯ И ОТКРАДНАЛИ ЗЕМЯТА!!!!!!

16

Анонимен

преди 7 години

Японски манталитет на работа: Ако някой може да го направи, значи и аз мога. Ако никой не може, значи аз трябва .Братята : ако някой може да го направи, нека да го направи. Ако никой не може да го направи, как мога да го направя?"Махайте се от тука

15

Дедо

преди 7 години

Правилно.Ако понечат и в нашто село да ги разселват тия-първи излизам с вилата и косата на главния път.

14

Анонимен

преди 7 години

До *** до 9Защо ми говорите в мъжки род, жена не сте ли виждал?

13

Анонимен

преди 7 години

Да ги отведат в дома на тоз дето е издал настанителната заповед,да си ги отглежда той!Трябва личен пример! :-)

12

Анонимен

преди 7 години

Искам да знам името на политика, който е казал "ДА" и се е подписал!Защо си мисля, че е политик с прякор - Тиквата, защото това не е от сега, вчера или оня ден!

11

Циник до 9

преди 7 години

Прочети предния ми коментар...и като си толкова "отворен" земи си ги у вас!

10

Анонимен

преди 7 години

Нали Баце в края на миналата години твърдеше, че ги връщал в Афганистан! А излиза, че ще ги разселват по селата!

9

Анонимен

преди 7 години

Точно така! Нула - това трябва да е бройката "бежанци", която нас ни интересува! Всякакви подобни въртележки други не трябва да са на дневен ред!

8

Анонимен

преди 7 години

Тези "деца" обичат да изнасилват , да носят ножове, и колят.Ивсъщност не се знае колко са деца.Сигурно са от брадатите деца. И в дома кой ще им готви специална, халал храна?

7

Анонимен

преди 7 години

Да бяха пратили 20- ок.Пратили са двама тийнейджъра... меко казано странен повод за протест.'"Моите деца са в пети клас, това означава, че аз по цял ден ще ги мисля как ще отиват на училище, как ще се връщат" - това пък е най бг.мама нещото, което съм чела. По цял ден ще ги мисли женицата нейните дечичинца как ще се спасят от ДВЕ афганистанчета.