40

Анонимен

преди 7 години

Далавери се обиди много.

39

Анонимен

преди 7 години

Плювко Офшорналиев беше 5 годишен запек, какво облекчение !

38

от 41-и

преди 7 години

Хареса ми и това че не поздрави мюфтията,ако не го беше поздравил и на речта на площада щеше да ми хареса още повече.

37

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 40Да де ама Плевнелиев беше освиркан от хората а не от разни депутатчета.

36

Анонимен

преди 7 години

До доколкото е известно "Републиканците и Тръмп са десни." НО ПАТРИОТИ ккелеш и деснорък бандит.Да сложим КРАЙ на МУТРОманггалската имитация на държава !

35

НАС

преди 7 години

ДА СПЕЧЕЛИ ! ПОКАЗА ЧЕ НЕ Е КАТО ПРЕДИШНИЯ И НЯМА ДА ПОЗВОЛИ АНАРХИЯ!!!

34

Анонимен

преди 7 години

СПЕЧЕЛИ СИМПАТИИТЕ НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА , КАКТО И НЕНАВИСТТА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА

33

Анонимен

преди 7 години

На мен това ,,Имате още една седмица'' ми хареса,крайно време беше някой да постави оялите се и самозабравили се депутати на мястото им.Какъвто и да е генерала той е избран за Президент на България от хората в България.Това говорене и подмятания по време на неговата реч е неуважение към институцията и към българските граждани които са го избрал.Валери Симеонов обяснява че речта му била много дълга 20 минути??? Ами той ако не може да се съсредоточи за 20 мин.какво прави там?

32

Анонимен

преди 7 години

То и Радев беше освиркан.Факт!

31

Уууууууууууууууууууу

преди 7 години

Плевналиев беше освиркан за изпроводяк.Край.

30

доколкото е известно

преди 7 години

Републиканците и Тръмп са десни.

29

Анонимен

преди 7 години

България Президентска република !

28

Анонимен

преди 7 години

Показа, че не е *** Маринкин и, че няма да позволи гавра с институциите. Парламентът не място за гамени. Какъвто и да е той е лицето на Президентството. Независимо дали е гласувал за него или не всеки средно възпитан човек не би си позволил поведение на уличник. Слава Богу на нар. избраници им остават 3 дни. Дерзайте гн президент. Зад Вас стоят 2016032 избирателя. Моето семейство, приятелите ми и аз Ви пожелаваме успех, кураж, защото няма да Ви е лесно с такъв народ!

27

Казасов

преди 7 години

Вчера видяхме един друг Радев,просто плуваше в свои води.Беше заобиколен от военни.И речта му беше стегната и точна.Явно в парламента четеше написан от други текст.Плевнелиев?Загубилият няма приятели,казва една поговорка.Но и победителя трябва да го запомни.

26

А Н Т И

преди 7 години

Една модерна съдебна система е основата на едно демократично общество............................................................................................................................Демокрацията и свободата не са за прости и крадливи хора.

25

Анонимен

преди 7 години

Стига с тая мантра съдебна система иддиоти и либерасти.Първо ВАС на пангара, всеки от драйвер нагоре назначен през последните 8г където има и 1% държава да СЕ уволни със 10г забрана (черен печат)Хора с васалско съзнание не ни трябват, да ходят където щат в БГ не.Така се прави (гробарите целокупно вън)

24

Анонимен

преди 7 години

Стига с тая мантра съдебна система иддиоти и либерасти.Първо ВАС на пангара, всеки от драйвер нагоре назначен през последните 8г където има и 1% държава да уволни със 10г забрана (черен печат)Хора с васалско съзнание не ни трябват, да ходят където щат в БГ не.Така се прави (гробарите целокупно вън)

23

иван кьоравия

преди 7 години

трябват ни само 120 депутати и да не се избират лица, които са били досега в парламента, да им се плаща само една заплата, а не и за участие в комисии

22

Марина ще спечели то

преди 7 години

лкова,колкото спечели антиевропейския кандидат в Австрия.Радев ви каза-Европа няма алтернатива.

21

Анонимен

преди 7 години

След 1944г. Българея не случи на партиини лидири- ръководители, до днес. Това е защото качественните бяха избити вот БКП. Историята мълчи и младите нищо незнаят. Затова участа и е да бедна, като на Русия. Русия и определя външната и вътрешната политика.