102

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен А нещо за турският лицемер Бойко Борисов поругал костите на избитите българи през вековете и наложил ,,владичество и съжителство ,,за времето на турскОто иго . Закрил ТРИ БЪЛГАРСКИ ЕНЕРГИИНИ ПРОЕКТ И ОСИГУРИЛ НА ТУРЦИЯ АЕЦ- ТУРСКИ ПОТОК -И НОВИ ВИСОКИ ДОХОДИ НА ТРАНСПОРТА НА НЕФТ ПРЕЗ ПРОЛИВИТЕ . НЕ Е ЛИ ПРЕДАТЕЛ И ОБИКНОВЕН ПРИМИТИВ, ***?

101

Анонимен

преди 7 години

ДВЕТЕ ДЪРЖАВИ ПРЕЧИЛИ ЗА РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ВЕКОВЕ НАРЕД ДНЕС СА ПРИЯТЕЛИ И ПРАВЯТ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И ЗАПАДА.

100

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

България извади голям късмет че русия и турция се сближиха. Това дава възможност България наведнъж да се отърве и от двете влияния.

99

Анонимен

преди 7 години

До ПешкоХОЛОКОСТА СЪЩО НЕ Е ОТРАЗЕН В ДАНЪЧНИТЕ РЕГИСТРИ.

98

Дост до атакичка

преди 7 години

Никой не ви вярва от години на наред! Всеки знае чи така наречените патриоти на Бьлгария, работят за лични облаги!

97

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До мъченикАБСОЛЮТНО СИ ПРАВ ! 500 Г . СА 182 500 ДЕНА ! АКО НА ДЕН БЯХА УБИВАНИ ПО 50 БЪЛГАРИ ТОВА ПРАВИ НАД 9 МИЛИОНА ДУШИ ! А КОГАТО БЪЛГАРИЯ ПАДА ПОД ОСМАНСКО ВЛАДИЧЕСТВО НАСЕЛЕНИЕТО Е БИЛО ПОД 1 МИЛИОН ! ГРЕШИШ ,ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО Е БИЛО 1,5 МЛН. ! НЯКОЙ В СЪСТОЯНИЕ ЛИ Е ДА ВЯРВА ,ЧЕ ТОЛКОВА МОГЪЩА ИМПЕРИЯ Е НЯМАЛА СИЛИ И ВЪЗМОЖНОСТИ ДА УБИВА ПО 50 БЪЛГАРИ ,АКО НАИСТИНА ЦЕЛТА НА ИМПЕРИЯТА Е БИЛА ГЕНОЦИД И УНИЩОЖАВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ КОИТО НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СТАНАТ МЮСЮЛМАНИ ?!

96

Анонимен

преди 7 години

До ПешкоМного християни са убити, но в данъчните регистри не се отразяват убийства, защото са данъчни.

95

Анонимен

преди 7 години

До АнонименГЕНОЗИД НАД БЪЛГАРИТЕ Е ИМАЛО. НО ВОЛЕН СИДЕРОВ Е ПРЕДАТЕЛ.

94

кочо

преди 7 години

Навремето СССР помогна на Югославия с воденето на една добра асимилационна политика и накараха българите в Македония да се мислят за македонци, сега толерастите от западния свят водят подобна политика спрямо народа ни и се опитват на ни накарат на мислим, че не сме българи.

93

Анонимен

преди 7 години

Трябва да четем историята без емоции иначе ще станем за смях. Геноцид, за две-три години бива, ама за 500!!!Нека да не забравяме, че парите за СУ дарени от братя Георгиеви са натрупани по времето на така наречения "геноцид". В никакъв случай не оправдавам масовите кланета у нас през 19 век, които в повечето случай са дело не на редовна армия, а на наемници. Това са военни престъпления и за тях сме пропуснали времето да съдим виновниците.

92

Пешко

преди 7 години

Османските данъчни регистри освен че са доста прецизни са и запазени. Нека всеки интересуващ се да погледне там и да провери колко българи (християни) са убити

91

Анонимен

преди 7 години

руско-турския лицемер и лъжец Волен Сидеров, предател на България и обикновен примитив

90

до ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

Не откривай топлата вода!Отдавна са правени проучвания от много по-умни хора от мен и теб,и то за твое успокоение не са българи.При падане на България под турско робство,населението и е било приблизително колкото това на Англия или Франция.След ОСВОБОЖДЕНИЕТО това на въпросните държави е около 9 пъти повече,а българското е на нивото от края на 14-ти век!Изводите са за който може да мисли!Приятен ден!

89

кочо

преди 7 години

Разбира се, че е било робство и е имало геноцид. Тея въстания последвани от зверски кланета не са резултат от безгрижието и благоденствието на българският народ. Пак се правиме на по-големи католици и от папата, тая толерастия води само към изтриване на националната ни памет.

88

АТАКИСТ

преди 7 години

Завиждате на Волен, защото получи руски медал за вярна служба.

87

Анонимен

преди 7 години

Волене, надявам се американците да те заколят като добиче.

86

Анонимен

преди 7 години

ВОЛЕНЕ, ТВОЯ ПРИЯТЕЛ ПУТИН Е ПЪРВА ДРУЖКА С ЕРДОГАН.

85

турчин

преди 7 години

Този популист Сидеров Симеонов Каракачанов Джамбазки досега при една работеща съдебна система щяха да бъдат осъдени. Всяко търпение си има граници. Трябва хора говорещи за етническо противопоставяне да се съдят.

84

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВОЛЕН Е ИСТИНСКИ ПРЕДАТЕЛ И ЛИЦЕМЕР, БЪЛГАРОФОБ

83

мъченик

преди 7 години

Последно по въпроса: В питанката се казва: Как за 500 години( това са 182 500 дена,4 380 000 часа,262 800 000 минути) една империя не може да изтрие от лицето на земята една етническа единице от 1,5 милиона?Примерно англичаните,французите,испанците, руснаците, оландците,белгийците го постигат с рекордни крадки времена на по-обширни територий примерно в Африка,Азия,Северна и Южна Америка, Австралия и т .н.Защото Османската империя не е на етнически основи и въобще не се инстересува кой какъв е...