18

Нас

преди 7 години

Не нападайте Радев ,за това ,че ГЕРБ не знаят какво иска Борисов ! Самия той преди два месеца каза , че им трябва поне година ! Сега как така за един месец ще се справи !? За това си има диагноза !!!

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонименда и да я сложи до партиината книжка на Бойко и Цачева, нали членуват в БКП заедно

16

popa

преди 7 години

да спази закона ида ги разпуска,!!!!! аман от тоя ГЕРБ-ДОСТ-РБ-АБВ-БСП и др. дето уж са опозиции па гласуват едно и също !!!

15

Анонимен

преди 7 години

Руското *** Гадев е нсй-големия пухльо в българската политика! Уж генерал, уж льотчик пък две кухи *** като *** и Йотова го действат като новобранец! А той, като пълна кир изобщо не се усеща

14

Анонимен

преди 7 години

Честит пореден президент *** на България!

13

Анонимен

преди 7 години

А Орешарски и Станишев какво правиха 26 години и не предложиха промените? Сега плашипутакът Радев се чуди накъде да се извърти.

12

Будистки постулат

преди 7 години

Радев се придвижва по средния път между Нинова и Йотова. Когато постигне нирвана, ще се доближи до народа.

11

ни са знай

преди 7 години

Сметки без кръчмаря,или само напразни опити за внушение?????

10

aaaa

преди 7 години

Тия от герб сега ли се сетиха. Кво правиха 2 месеца. Боже *** циркаджийте. Направо се подиграват с народа. Подиграват се с това, че го мислят за ***. Ако продължават така ще загубят изборите. Грешка след грешка, след грешка.... Това им е политиката последната половин година. Хвърлят оставки връщат мандати и сега се молят за седмица две да останат още на власт. Ужас, Отвратителни и безочливи.

9

Анонимен

преди 7 години

От едната му страна се хили Нинова, от другата пръхти кравата Йотова. Тоя ли ще ми се прави на президент нс всички българи?

8

Анонимен

преди 7 години

Тоя политолог запознат ли е с Конституцията? Трябва да му е ясно, че никой, никой не е насадил, а се опитват, но номерът няма да мине. Защо ли? Защото има върховен закон наречен Конституция и Радев ще го спази до запетая. Няма драма. Има, но само за гърбавите.

7

saki

преди 7 години

Радев е уставняк. Ще постъпи ,точно така ,както повелява закона и наредбите. Така си връзва гащите. Тоя човек не е ***, не го подценявайте.

6

Радев, оставка!

преди 7 години

Чудя се защо главният прокурор Цацаров мълчи за кражбите на самолетно гориво от летището където е хайлязувал Радев и не го привлече като обвоняем?

5

Анонимен

преди 7 години

Радев май се насади на пачи яйца. Ми много патки около него.

4

Надя Николова

преди 7 години

Той е направил своя избор и вече дори не го крие.Поводите се държат от трите му господарки.

3

хахах

преди 7 години

Патова ситуация друг път. Разпускане веднага следвстъпване в длъжност. Още плевнелиев трябваше да ги разпусне. Тия погазват всички закони без никакъв срам...

2

Анонимен

преди 7 години

Пълни глупости от някакъв самозванец...Политолог.Като искат им дава 2 седмици или една да гласуват и после ги омита.И тогава няма да има пренебрегнати.

1

някой

преди 7 години

Избора на Радев е лесен. Както му каза Илияна Йотова още в началото: "И най-малкото движение от ваша страна срещу тази партия няма да ви бъде простено!".