26

Анонимен

преди 7 години

Така дава още малко време да покраде политическият труп Борисов

25

Анонимен

преди 7 години

Когато един гражданин отказва да действа според конституцията това е криминално престъпление.Когато държавнията глава, който представлява Държавата, отказва да действа според Конституцията това е ДЪРЖАВАН ИЗМЯНА и се полата най-тежкото наказание - където има смъртна присъда е смъртна присъда, а у у нас - доживотен затвор.Цацаров да се самосезира веднага след края на мандата на Плевневлиев.

24

Пешко

преди 7 години

Първосигналната путиния мярка Плевнелиев и автоматично започва да плюе, храчи и да се ***. Президентът казва - нека Радев изготви членовете на служебния кабинет, за да не се налага да се сменят две служебни правителства за един месец, защото няма смисъл. Отговорността си е на Плевнелиев, който по Конституция назначава въпросния кабинет.

23

Анонимен

преди 7 години

Винаги докато встъпи в длъжност един президент има известен срок в който се уточнява как работи администрацията на президента, какво трябва да промени новият президент, предвижда се кои хора да се махнат - и кои да останат. Президента не може просто да се махне, той трябва да даде време на наследника си да се подготви. Това време е плюс-минус - един месец.

22

Анонимен

преди 7 години

По този начин настоящия Президат отказва да изпълни задължението си. Определено това е престъпление и е ред за дейсвие от страна на главния прокурор.

21

Конституцията

преди 7 години

Щом не може да разпусне парламента значи, че не може да махне и действащото правителство - няма казус. Весели празници!

20

Анонимен

преди 7 години

Така му е казал шефа ББ. Този както впрочем и шефа му едно твърдо решение не могат да вземат, но това всички го знаем. За такива хора има само една дума, но едва ли е нужно да я казвам

19

Пешо*

преди 7 години

Първо ше пита жена си и двете си шефки, ако кажат, че може - ше реди.

18

Анонимен

преди 7 години

БОКО ПОДАВА ОСТАВКА,НО ПРОДЪЛЖВА ДА УПРАВЛЯВА НЕЩАСТНИЯ СИ НАРОД?!?!?!?!?БОКО СЕ ВЪЗПРИЕМА КАТО ЦАРЯТ-ГОСПОДАРТРЯБВА МУ ОЩЕ ВРЕМЕ ДА ПРИКРИЕ ДАЛАВЕРИТЕ СИ ЗА МИЛИАРДИ

17

Спартакус

преди 7 години

Как да очакваш мъжка постъпка от ръководител, тичащ в лявата лента?

16

Анонимен

преди 7 години

За незапознатите - Тръмп ВСЕ ОЩЕ не е президент. Такъв ще стане едва януари месец, когато Обама му предаде властта. Дотогава той е избран президент, но не е ДЕЙСТВАЩ. Действащияг е ОБАМА!

15

Анонимен

преди 7 години

Ами Плевела тогава да подава оставка и да се маха предсрочно, за какво да виси в Президентството до 21 януари като нищо не върши?! Едното новогодишно обръщение само има да казва и това е.

14

Анонимен

преди 7 години

БСП ПОбеда на парламентарните избори!

13

до 13

преди 7 години

стига глупости - Радев встъпва на 22 януари по Конституция. Дотогава ако Плевневлиев наруши Конституцията и не назначи служебно правителство - първо става подсъден - и второ ще ни управлява Герб, които са кабинет в оставка. Кой си мислите, че е министър -председател в момента?

12

Анонимен

преди 7 години

Аз съм навит да съм премиер и за 24 часа - ще въведа военно положение, ще въведа диктатура и после ще действам както намеря за добре.

11

Анонимен

преди 7 години

Президентът Йотов е готов да нареди независим служебен кабинет!

10

Плевневлиев

преди 7 години

нарушава конституцията - щом са минали 3-те мандата, трябва той да съставя служебен калинет. ОПравданието "два служебни кабинета един след друг е смешно" е жалко, още повече, че ако не бе бавил толкова топката, неговият служебен кабинет щеше да има почти три месеца да се разгърне.Всъщност в това има задна мисъл сега Борисов ще управлява до 22 януари, ще скрие много документи и делата срещу негови министри ще се забатачат.

9

Червения паляк

преди 7 години

Аз съм навит да съм премиер за 20 дена. Ако ме викнат още днес хващам рейса за София. С гаранция до Нова година ще се нагуша като Премянов!

8

Анонимен

преди 7 години

Плевела си остана мишка докрая

7

Бат Сали

преди 7 години

Айде батка да те видим сега Румен ли си, Гумен ли си? Излизай изпод полата на ***!!! Народът няма да чака безкрайно.