13

Анонимен

преди 7 години

Отвън много добре виждат, каква мизерна държава сме. Не са наясно, че тука смятаме да КРАДЕМ и от това нещастие. Като построи Орбан 20 къщи ГЕРБ , какво ще намаже. А?

12

Анонимен

преди 7 години

ДО 15 БРАВО. Истински Журналист.

11

Джурналист

преди 7 години

Оставаше и да не можем да се справим! Как сме водили войни едно време не знам...Иначе ние сме богата държава - платихме си реактори и глоби към тях, а преди това дадохме няколко милиарда лева за обира на века - КТБ. Не знам за друга такава държава като нашата.

10

Анонимен

преди 7 години

Голма помощ няма що по 325лв.Безсрамници.

9

Анонимен

преди 7 години

А някой знае ли какъв етнос са в хитрино

8

Анонимен

преди 7 години

Никаква гордост няма това българина! Щом можем и сами да се справим, казваме ''Не, благодаря!'' на подаянията. Точка!Оскотели сте, г-да коментиращи!

7

Анонимен

преди 7 години

Като се сетя, че има хора, които от години живеят във фургони, чакайки обещаните жилища, няма как да повярвам, че и този път ГЕРБ няма да се изложат, както обикновено. В същото време е направо скандално да бне приемеш помощ от Орбан, който открито и честно, воден от чувство на състрадание, предложи да построи безплатно нови къщи на пострадалите хора.

6

Анонимен

преди 7 години

Да приемеш добронамерена помощ в тежък момент не е просия. Да я откажеш е простотия.

5

Анонимен

преди 7 години

Спомням си че след земетресението в Стражица хората живяха с години във фургони.Абсолютно съм сигурен че утре когато суматохата отмине никой няма да погледне тези хорица!

4

Сашо Диков

преди 7 години

Днес стана ясно ,че Бойко Борисов е отказал помощ от чужбина за хората в Хитрино.Това е геноцид

3

Анонимен

преди 7 години

Как ще се справи? Като в Мизия ли? Където хората години живееха във фургони . Орбан предложи да им построи нови жилища безплатно.Какво лошо има в това, та отказва Боко? Просто нему пука за хората или иска той да им построи къщи, та така да печели гласоподаватели. Като при санирането-имам познат, живеещ в такъв блок и казва, че съседите му благославяли Боко.И си е спечелил верни гласоподаватели.

2

Анонимен

преди 7 години

Ми що ся да приема помощи от другите държави? Нима не е достатъчна огромната "премия" от 324 на пострадал човек, която се откъсна от сърцата на нашите властници? С теа паре, кат нищо ше си дигнат по един палат на мястото на срутените до основи къщи.

1

Анонимен

преди 7 години

ТОЗИ Е ПРЕСТЪПНИК. Орбан му предложи да построи 20 нови къщи до Нова година.Сега горките хора ще живеят на фургони до 2030 година. Да си спомни Стражица.ГЕРБ са специалисти по крадене на пари, особено такива от бюджета.