24

Анонимен

преди 7 години

типичен отговор на проявена толерантност,за тях това(толерантността) си е чисто надупване и гледат да се възползват,просто това отношение не е за хора които не го заслужават и осъзнават

23

Берлин

преди 7 години

Мигрантите пият ли бира? Аз познавам и доста немци с бради. Мирише ми на рубли.

22

ля ля

преди 7 години

всички ще берем ядове от тези хора които идват от изток! ще се усетите че онези хора назад във времето са били прави с еврейте и исляма - но късно за съжаление! жалко че и ние сме продажници и ще сърбаме попарата на цяла Европа в даден момент!

21

хъ

преди 7 години

Гледах клипа най-малко 10-тина пъти.Нещо като постановка ми изглежда.

20

Анонимен

преди 7 години

lolololol

19

алкохол акбар

преди 7 години

До 28Ехе, я *** в Харманлито пред портала, ще се напиеш само от изпаренията. То и хомосексуализмът им е смъртен грях на камиларчетата, ама знаеш ли как се водят мъж с мъз ръка за ръка като ходят за хляб, идилия.

18

Анонимен

преди 7 години

Преди около 3000 години около цялото егейско море е било пълно с бели, руси, цивилизовани хора, но са били изместени от тези ***. Сега същото се случва по цяла Европа.

17

ЦК на ГЕРБ

преди 7 години

Душички невинни ! Липсва им Родината !!! Та затова...

16

Анонимен

преди 7 години

Призоваването към евроатлантически ценности, неолиберализъм, мултикултурализъм и толерастия трябва да се наказва със затвор и бой с камшик.

15

БХК

преди 7 години

Смиреност и толерантност спрямо ислямската инвазия,затваряне на очите от ислямската заплаха,иначе баба ви Меркел ще се разсърди.

14

Анонимен

преди 7 години

Бежанец мюсулманин, пък с бира в ръка?! Да не се окаже после, че е някой местен гейталак?

13

Анонимен

преди 7 години

ми то херманстрасе е в нойкьолн, а този квартал е по черен и от йоханесбург. там нормални немци не стъпват, само слугинската каста и мюсюлмани. а да, и тук там някои леви радикали които се мислят за защитници на "бедните " бежанци.

12

Фолософ

преди 7 години

Да си толерантен означава да не уважаваш себе си и принципите си. Това е простата истина.На старите европолитици това им беше известно. Уви, докато новите достигнат до това заключение, много хора ще пострадат.

11

Анонимен

преди 7 години

Едно време, Хитлер затри Европа, но добре, че бяха руснаците.Днес Меркел прави същото, но да ли руснаците ще си мръднат пръста за Евеопа, така както ритат в Сирия?

10

това е

преди 7 години

Каквото сам си направиш и господ не може да ти помогне, Германия.

9

Анонимен

преди 7 години

"От видеото става ясно, че мъжете са с бради, а разследващите подозират, че са мигранти."А в заглавието пише, че е мигрант.

8

Анонимен

преди 7 години

A kak razbrahte che e bejanec?

7

Меркел

преди 7 години

Аз съм крайно шокирана от насилието на мигрантите. Заедно с брюкселските амеби очаквахме, че като дойдат арабите, всички ще се хванем за ръце, ще пеем химна на Европа, ще се прегръщаме и целуваме.

6

зелена карта

преди 7 години

Чувството да разбереш, че те връщат в БГ.. Може да се надява да го опандизът, знае ли човек, пред перспективата арманли.

5

Гледайте и се учете

преди 7 години

Меркел на Тиквата учителката трябва да отговаря за тези свинщини, които вършат мюслитата в Германия. А ние българите трябва да гласуваме така, че тези да не могат да припарят в държавата ни. Войската на границата и стрелба по всеки престъпник, който се опита да премине нелегално. Вече пуснатите от Боко, да бъдат екстрадирани по най-бързия начин.