96

Анонимен

преди 7 години

ДО 128 Гледаш , че се показва и демонстрила воена сила на паради. Това е за пред народа .ПУТИН СЕ СЪОБРАЗЯВА СЪС САЩ. ТОЙ ЗНАЕ ЧЕ РУСИЯ Е ПОБЕДИТЕЛ КОГАТО САЩ И ПОМАГА.

95

Турчин

преди 7 години

до атакист....ти имена нямаш ли

94

БулгА рИ

преди 7 години

до Атакист!Големи турчила сте вие златните прьстчета!

93

според мен

преди 7 години

Сащ залагат на големите военни кораби , а още кригсмарината и тъй наречените Вълчи глутници ( група от подводници ) показаха ,че големите военни кораби са отживелица.17 подводници разказаха играта на САЩ и БРИТАНСКАТА ОБЩНОСТ със техните самолетоносаци , крайцери, линкори и конвои през 1940-45 година.

92

Горд Турчин

преди 7 години

утайката на българското общество (атакисти) още ли се крие зад женички

91

За 128

преди 7 години

Хвани единия- усти другия, комшуНяма диктатор донесъл добро на страната си - тез не са по различни.

90

байхуй

преди 7 години

Методи Андреев: "Когато се създава комунистическата държава в Русия, властта иска да я облече в някакъв символ. Колебаят се между два петолъчката и свастиката. И двете са много древни символи. Надделява обаче петолъчката на Лев Троцки по желание на Ротшилд, който финансира комунистическата революция. Тя символизира петимата синове на Ротшилд".

89

АТАКИСТ

преди 7 години

до 1234 Мен няма какво да ме гониш , Турчин- казвам ти адреса ми , където да се срещнем Варна Блок 212 кайсиева 2-ри вход....Кога? Кога да ти късам главатааа?

88

Анонимен

преди 7 години

До tony t А американскита ,,ютия ,, супермодерната ,я издърпаха с влекач от Панамският канал . Сещо сато двата,, суперсамолета ,,които иранците приземиха .

87

Анонимен

преди 7 години

Прави впечатлени е доста тусрска м,орда се навъдила пред последните 2-3 години тук. настана виалет във форума. завладяват ни тиоя турци

86

Турчин

преди 7 години

до атакист....*** от цирка с трите лица преставящ се за атакист,турчин,путинист нещо друготебе щете гоня до стара планина кучкадолна

85

За 116

преди 7 години

Че какво си се загрижил за бас ***?!На нас за масква не ни дреме ;))

84

ДО Това са факти ;)

преди 7 години

Сащ купуват от Росия тежко и специално въоръжение за морската си пехота - ФАКТ.Сащ купуват от Росия космически двигатели от 1990 год и лиценза на БУРАН за тяхната совалка през 1984 год.- ФАКТСащ са изгубили 64 подводници с атомни бойни глави и 12 стратегически бомбардироваца в световният океан- ФАКТ.

83

АТАКИСТ

преди 7 години

Какво означава да си турчин в България и да смяташ България за своя Родина, Турчин олигофре.нясал? Та твоята Родина за теб е Турция- Признай си, Куче!

82

tony t

преди 7 години

То един самолетоносач ! Едвам се дотътри до Сирия . А и със тия темпове как му изпадат самолетите от борда то след 2 месеца няма да остане нито 1 самолет на борда . Със две думи с това димящо корито станаха за смях пред цял свят !

81

Неверващ

преди 7 години

Същите инженери които правеха москвичите правят и оръжието имТрябва да си опериран в главата за да вярваш че колите им са москвичи а ракетите мерцедеси ;))

80

Анонимен

преди 7 години

До Българин ГЕРБ осигурила Три Български Енергиини Проекта на Турция и цензурирала историята ни с със ,,съжителство и владичество ,,е протурска партия . Време е да изхвърляме партията на ,,моят приятел Ердоган ,, отровила живота на българите със откровенните си предателства и слугинаж пред Ердоган .

79

РОССИЯ

преди 7 години

До Анонимен аз съм в москва помисли си ти че гладуваш че и се палите живи да ви обърне внимание сащ и ес да ви дадат поголяме парче от ................................................и пак се биете кои повече да краде продажници испрдадохте българия никои не остане в бг нацията ви исчезва.и верата си пак не давате предатели

78

Анонимен

преди 7 години

Преди три месеца, командващият НАТО в Европа заяви, че Русия може да превземе Полша за 24 часа, може да прегази Европа за 5 дена, ако толкова лесно може да бъде смачкана, колкото заявяват тук шушитата, които и в казарма не са ходили, САЩ, няма да се поколебае, ама не им стиска.

77

Анонимен

преди 7 години

Добре не мога да разбера това въоражение за какво е? За защита ли е? Ако да срещу кого? Кой има териториални претенции към Русия? Ако е за напаение ясно. Или е просто да могат да си развиват имперската политка? Аман от империи вече!