90

Анонимен

преди 7 години

Рашките правели лоши самолети, а *** внася домати от Македония и Турция. Браво!

89

Анонимен

преди 7 години

И кога ще теглят кораба Кузнецов на буксир пак през половината свят?Всички кораби плават сами, само руските трябва да бъдат теглени на буксир.

88

Анонимен

преди 7 години

absoljutna izlagaciq!

87

Анонимен

преди 7 години

Истината е ,че паднаха ,защото нямате опит с използването на самолетоносачи .Нещо което вие е излишно но нали трябва да покажете на света единственият самолетоносач с който разполагате.Големо важно и Тайланд има самолетоносач ,но не прави армията му непобедима.

86

Анонимен

преди 7 години

Руснаците ще си направят изводите и спешно ще модернизират палубните си изтребители. Вече са поръчали към 100 литра светлосиня боя за да пребоядисат самолетите, също и 5 литра червена боя за петолъчките по тях.

85

Българин

преди 7 години

Не е станала голяма работа. Ако потърсите клипчета с катастрофи на самолетоносачи ще намерите много. Това е сложна маневра и често се стига до инциденти. Но наистина на Русия и трябва замяна на Адмирал Кузнецов с нещо по-модерно ако иска да има стабилно международно присъствие.

84

Анонимен

преди 7 години

Путин се опита да си направи една PR акция с този злощастен кораб и се провали. Да вземе да си го прибере, докато не е станал сакатлък.

83

Анонимен

преди 7 години

Нали уж разбрали защо потънал самальота...?За какво им е нова комисия, всяка държава си има такава комисия открай време.Тия пиянки само имитират дейност.

82

Анонимен

преди 7 години

Всяко пето дете в САЩ живее благодарение на купоните за храта които федералното правителство отпуска на бедните американски семейства.

81

до 79

преди 7 години

Руски компютри има.С изцяло руски процесори на които е написано ясно"Made in Taiwan".Със изцяло руска операционна система която се казва "Пуйло".След като се включи компютъра и стартира излиза икона с Червеният площад и ликовете на Сталин,Ленин и Путин!Един такъв комютър струва 3900 долара и са произведени 80 броя такива!Къде работят обаче явно е голяма тайна!

80

Георги

преди 7 години

До 91,И Лади не правят, това са Фиати от 60те години.

79

Анонимен

преди 7 години

До маде ин Булгари"F-22 Raptor, на които им се лющи стелт-боята и са дадени за пребоядисване."А сега неолющената от путинофил версия: 2/3 от произведените преди повече от 10 години самолети от този тип имат проблеми с корозията на някои от капаците за достъп. Има програма за премахването на проблема.Това е. Нищо особено.

78

А что с Росии ?

преди 7 години

"Она тоже утонула", сказал товарищ Путин...

77

Георги

преди 7 години

До 78,Пак не си разбрал, средната заплата в Америка за 14 години е намаляла с една руска заплата . Сега от 25 руски заплати взимат 24. Ааа да , ти си го казал - 4%. Еми да те толкова взимат рашките

76

герой на Съветския

преди 7 години

Да живее руския самолетоносач= изяждащ цялото гориво на съветския флот. С него винаги има един буксирен кораб/за всеки случай/ и винагисе налага, както и един танкер -за горивото... Пълен цирк...и вие наричате това флот.. Защо си поръчака Мистрал/въртолетоносач/ във Франция.. Е като правят ЛАДИ , как да правят сложни неща. Мина вреемето на танковете и желязото.Там бяха добри- преди 50 год.. Нещо не съм чул за руска марка компютри, руски УИНДОУС, руски телевизори и т.н. Бананова държава

75

Боби е тъп

преди 7 години

Да провери какви танкове купува Тайван - американски, а не руски.След провала в "Пустинна буря" вече никой не купува руски танкове.А и новата Армата не пали ...

74

Анонимен

преди 7 години

Еднополярният свят на САЩ приключи.

73

Анонимен

преди 7 години

Е мека

72

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Рассия губи втори самолет заради некачествено въже,но не в това е проблемът...Големият въпрос е : Може ли страна която не може едно въже да направи да има мераци за световен лидер...Пълен майтап...

71

Демократ

преди 7 години

Преди 89та по време на руската окупация нямахме тоалетна хартия и банани и живеехме зле, сега при американското партньорство в магазина има тоалетна хартия и банани и живеем добре.