33

Анонимен

преди 7 години

Айде стига морални четения. Откога близките на убитите, независимо дали са умишлено или неумишлено убити, както е в случая не искат заплащането на кръвнина с граждански иск в съда в едно с наказателното дело, което е завела държавата ?!

32

подмяна

преди 7 години

До |V|art!nЦенностната система се изгражда първо в семейството, след това от обществото!

31

Анонимен

преди 7 години

Мъртвите си били мъртви.Колко е тъпa.Утре тоя пак ще пафне една трева ще опъне няколко магистрали и ще седне в бронираната г класа да мачка хора.Щото аудитата са слаби и недозавиват.После татенцето ще хвърли някоя пачка тоя ще поциври пред камерите-всичко е простено. И така до следващият път докато не сгази синчето или жената на някоя кисела мутра и оня не го гръмне.А в една нормална държава би изгнил по затворите.

30

странни времена

преди 7 години

Госпожата каза правилно, че ще има 2 групи хора, едните да я презират за прошката, другите да я подкрепят за стореното. Аз смятам, че решението си е нейно, но не разбирам защо се афишира, все едно е дарителска кампания. В днешните несигурни години всеки лев е добре дошъл, тя си знае как ще се справя с 3 деца без съпруг, и ако не нуждата, то може би някакви други сектантски дободетели управдават избора й. Обаче за мен само като го гледам разкаяният как се явил с марковата блузка - явно няма друга

29

|V|art!n

преди 7 години

Подмяно, стига глупости с ценностната ти система. Та нали ако имаме истинска ценностна система, досега половината депутати участвали в управлението по време на прехода да са зад решетките. Че този малак *** е убил двама, понеже е *** е едно, ама че целенасочено ощетяваш цял народ за собствено благо и го обричаш на глад и мизерия е нещо много по-лошо. Ако искате справедливост, първо *** депутати зад решетките, после и пияниците убийци няма да се измъкват, защото имат кеш.

28

подмяна

преди 7 години

общинския съвет в Пловдив, гласувахте ли й на семействата на другите жертви парична помощ? Защо Милен Цветков, БТВ, Нова и т.н. не вземете интервюта и от тях, защо мълчите? Защото те са непримирими и искат да съдят богаташкото синче, искат справедливост или и те са се спазарили? Хайде моля, осветлете ни, нали това ВИ е работата все пак!

27

Анонимен

преди 7 години

До 28Духовност и гордост деца не хранят, ценностна система и морал също...c est la vie...

26

хахахахаха

преди 7 години

гейберски ценности....нарушаваш закона,убиваш хора-но си наше момче и имаш пари...бог да го прости човечеца....а на тая дано и една стотинка не и дадат...а парите ще си ги избият от неплащане на заплати и осигуровки на такива като нея маймуни -татето бизнесмен и синчето ***

25

подмяна

преди 7 години

...когато знаят, че ядат хляб, платен с кръвта на баща им! Госпожо Петкова, нямаше ли по-достоен начин да изхраните децата си, от това да изтъргувате смъртта на мъжа си?Към медиите, искаме да знаем, какво се случва със семействата на другите две жертви, децата им има ли какво да ядат, облечени ли са? Кой прегръща и утешава детето на другата желтва, мъжът й има ли нужда от помощ, той как е платил погребението, защо не сте разкрили банкова сметка да бъдат и те подпомогнати!?

24

подмяна

преди 7 години

Жертвите на катастрофата са три. От всичко побликувано до тук, интервюта и прочие, се насажда впечатлението, че жертвата е само и единствено вдовицата Корнелия и трите й деца. Това е фалшификация. Другите две жертви, семейства не са ли има ли? Деца? Дали защото там децата не са по-три, вероятно болката е по-малка. Не ми е жал за вдовицата, жал ми е за децата, че ще бъдат отглеждани от такава майка. Да храната е важна, но къде остава духовността, какво се случва с ценностната им система....

23

Кучанов

преди 7 години

НЕ ПРОЩАВАМЕ ИЗВИНЕТЕ ТАБЛЕТ ГРШКИ

22

Кучанов

преди 7 години

НИЕ ПОТЕНЦИЯЛНИТЕ УТРЕШНИ ЖЕРТВИ НЕ МУ ПРОЩАЕАМЕ

21

Кучанов

преди 7 години

НОВ КАЗУС ПИЕШ ШМЪРКАШ УБИВАШ ПЛАЩАШ И ПРОДАЛЖАВАШ НАПРЕД .... ДА СИ СТЯГАТ КОЛАНИТЕ РОБИТЕ ОПС ГРЕШКА РАБОТНИЦИТЕ НА ТАТЕ ЩЕ ИМА ЗАКАСНЕНИЕ НА ДАЖБАТА ИЛИ БЕЗ ДАЖБА ...КАТО КАЗА ЕДНО ДРУГО ЗЛАТНО ДЕТЕ ТОЗ МЕСЕЦ БЕЗ ЗАПЛАТИ ЩЕ СИ КУПУВАМ БУГАТИ (КОЛА)...СЕЩАМ СЕ И ЗА ПЕСНИЧКАТА ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА ...ГОСПОЖО АДМИРИРАМ ТОВА ЧЕ СТЕ НАМЕРИЛА СИЛИ ДА ПРОСТИТЕ ...НО СЪЗДАВАТ УСЕЩАНЕТО В ТАКИВА ХОРА ЗА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ИЗМЪКВАТ ....СЛЕД КАТО УТРЕПЯТ ..

20

Анонимен

преди 7 години

Убиецът се е връщал от заведение, това ясно, а жертвите откъде са се връщали в 1,20 през нощта? Ако нещо от работа нощна смяна, добре... Ама ако не, това обяснява защо жената толкова бързо е прежалила съпруга си. Като в никакъв случай не оневинявам убиецът, естествено, но жената най-добре знае какво й е и защо така е решила. Нека да не я съдим.

19

стига вече

преди 7 години

надявам се близките на другите жертви да съдят до дупка това келешче.

18

Г.Сомов

преди 7 години

До Членска Карта #7 , Да прав сте господине ,справедливоста е важа , но по важно е да има хляб на софрата тази вечер. Жената борави по натурален инстинкт . Когато в България се създаде средна класа с нормално заплащате , тогава може да се мисли за "Справедливост".

17

търгашка

преди 7 години

такива заслужават да си останат накрая с пръст в ...... Тоя хубаво и обещава да и сваля звезди, но измъкне ли се синчето за тая ще остане един голям...... И тогава колкото и да реве няма да има кой да я съжали. То бива търговия, бива ама тая просто се уля

16

Анонимен

преди 7 години

Еми малко е гадно но жената е права! Ако е добре с тия богаташи ще има хляб за децата и и работа за нея, ако се джафка ще водят дела 3-4-5 години и я вземе нещо я не! Пък малкия ***, така или иначе няма да го осъдят - тате ще се погрижи за това. Все пак българската съдебна система си е от най-корумпираните и неработещите! Мъртвите са си мъртви обаче тя има три деца за хранене - поставете се вие в нейната ситуация!Гордост не се яде...

15

Не че нещо

преди 7 години

Жертвите на катастрофата са три, защо четем само за Корнелия.

14

жалко за човечеца

преди 7 години

А жена му не го е заслужавала. Може наистина господ да си го е прибрал да не се мъчи. Тая осъзнава ли че същият този пикльо утре може да смачка някое от децата и ? Ако не е той ще е някой подобен, който си мисли че имаш ли пари наказание няма. Тогава пак ли ще прости и ще изтъргува смъртта за пари ? Доста хора и помогнаха и и преведоха пари по дадената сметка, ще вземе не малка сума и от застраховката, може да вземе допълнително като осъди водача, не и ли стига това ?