34

Сас

преди 7 години

*** народ - слаба държаваСега имате за Президент хубавец със самолетчакайте да ви оправиЦаря ви оправи за 800 дни, този хубавец за 400 ще ви оправи

33

Кольо колев

преди 7 години

Борисов реши да играе на сърдито 5-годишно моченец което удря часовника на баащ си земята и го заплашва, че ако не му купи сладовед - ще го строши. нормалнаат реакция е детето да получи шамар. борисов с реакцията "ако не изебрете цецак цачева - хвърлям оставка" - съшо получи шамар от народа - "Ами хвърли я!"

32

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Генералчето да си опича акъла... - далеч от миризливия, руски ботуш... - това е един от заветите на Левски...

31

Анонимен

преди 7 години

Ще мечтаеме за така лесно подавани оставки вече. Комунистите власт не сдават.

30

Анонимен

преди 7 години

А Пръмова какво ще прави сега?

29

Анонимен

преди 7 години

Просто тия извън властта вече са много гладни и се надяват след изборите догодина да се докопат до кокала. Пpoстия народ се манипулира лесно. Затова е този театър. Медии и политици дружно лъжат пpoтаците и колелото се върти на празен ход.

28

Анонимен

преди 7 години

с чии пари Борисов е строил ????

27

Анонимен

преди 7 години

Мишка

26

до 4444

преди 7 години

ще има повееч отчетност на Министерсик съвет и смяна на нюансите във външата политика. И няма нищо лошо и страшно министерският съвет и Президентът ад са от различни партии- Първанов и сакскобурготски бяах такъв пример.

25

Анонимен

преди 7 години

Достоен човек-рече и отсече

24

стигавече

преди 7 години

А сега народе по кого ще плюете ?

23

Анонимен

преди 7 години

Бойко да си подаав и партийната оставка .Костов как я подаде? Доган как я подаде?нека да ги водя друг. наприме - Дончев или Фандъкова.

22

Анонимен

преди 7 години

Другари червени каскети , това което е построил Борисов за няколко години се равнява на още една България и ще бъде признато от народа . Сега да видим вашите назначени капиталисти от БКП-БСП и СДС-арката *** Нинова какво ще направят заедно с Ахмед Доган . Да ви е честито и дано да ви увеличат пенсиите с още 4.50 лв. на месец както бе при Орешарски и Станишев .

21

make mahmurliq

преди 7 години

и кой избраха за президент че нещо ми се губи от вчера сигур Радан Кънев щом Бойко си дава оставка

20

глей

преди 7 години

около Борисов все женки. То затова толкоз му спореше политиката, хаха. И България, след ООН и САЩ не искат да ги командват жени!

19

4444

преди 7 години

Е ади да ми обясни някой защото явно съм *** и не ми го побира акъла.След като има избори след няколко месеца най-вероятно пак герб ще са на власт ,Радев ще е президент(заради което се дава оставката) и с какво ще бъде по различно от сегашното положение така и не се намери един журналист да попита този въпрос ,не подкрепям никоя партия.

18

до 3

преди 7 години

Кво е напраил Боци ?.

17

Анонимен

преди 7 години

Някога и Филип Димитров подаде така трагично оставка, България не загина. После и Иван Костов падна театрално от власт, България не потъна. И Борисов развява наляво-надясно страхове, но България ще продължи да си е на мястото, нито ще има апокалипсиси без него и ГЕРБ, нито земетресения, нито цунами, нито земята ще се разтвори за да ни погълне.

16

Какво остави Бойко!?

преди 7 години

Пълни казарми с бежанци вместо бг армия. Полигон нахакан с американска бойна техника и войска , никаква икономика , влошени отношения с Русия , отворени граници , ниски доходи и напукани магистрали предвидени ежегодно да се ремонтират и да не забравяме огромния заем който дръпна и така не се разбра за какво отидоха 16 милиарда + фалирала банка и изчезнали 4 милиарда. За това се сещам на първо мислене !

15

Радев не е на БСП

преди 7 години

Радев е на народа. БСп -25 процента. Радев 59 процента. за него гласуваха И ДЕСНИТЕ!И Герб, и патриоти, и марешки, и реформатори.