22

смЕх

преди 7 години

Не е за учудване напълно естествен вот след години на унижение и унищожение на държавата ни от новите ни "съюзници" за в бъдеще чакайте и ритници.

21

до 28

преди 7 години

на тебе ще ти бият шута от БГ.

20

ууу

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯПишеш глупости от аула, а?Сравнявай НАТО с Варшавския довор и ЕС със СИВ.

19

Анонимен

преди 7 години

в българия ше цвилите като лошади догодина по същото време. тия дето оцелеете, ше цвилите, като оцелели след битката коне! ха, ха, ха! молодци!

18

Анонимен

преди 7 години

Колко ли ще изтрае всяко чудо за три дни

17

Schutzstaffel

преди 7 години

Германия щеизбере АФД. Гадни времена се очертават за ***.

16

____________________

преди 7 години

ЕС се управлява от Меркел! Франция играе второстепенна роля заедно с Великобритания! На последната това не й се понрави и напуска...Унгария, България, Румъния, Чехия, Литва, Латвия, Естония са един пълнеж, който няма никаква дума и слушка нарежданията на фрау Меркел, която е изперкала....Германците са технологична нация, но са *** и не могат да управляват за разлика от англичаните....Германия води за пореден път Европа към катастрофа....България, тя за 3-ти път е с Германия.....

15

Анонимен

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯНе само от ЕС ,а и от НАТО трябва да бъдем изхвърлени ! Ако искат в редиците си държава сателит на Русия ,няма проблем ,но ако искат между тях да няма руски шпиони по-добре е да ни бият шута ! С такъв президент България не е нито за ЕС нито за НАТО

14

до гурбетчия

преди 7 години

Обаче Тръмп дума не дава да спонсорира терористичното Нато. За което дава 70% от бюджета му. Така че войнолюбците ще се нанижат на руския мечок, отзад! Нещо което ти е познато:-)

13

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

АБЕ , И ТО ЦИПУРАТА ГО ИЗВАДИ ГООООООЛЕМ.......АМА КЛЕКНА , НАКРАЯ....ХА,ХА,ХААААА.....НИКОЙ НЕ СЕ ВЛИЗА ПО ГОЛО ДУПЕ ....У КОПРИВАТА !

12

Анонимен

преди 7 години

ДРЕМЕ МУ НА ЗАПАДА ЗА ЗАПАДНАЛИЯ НИ КЕ Н ЕФ!ЧАК ПЪК ШАМАР!?ПРОСТО ПРЪ ДНЯ!

11

Изненада

преди 7 години

Реакцията на комунистите и техните ограничени *** е твърде показателна. Те не правят сметка, че ако Фандъкова беше кандидат, нямаше да има втори тур. Изненадата през пролетта, ще им дойде горница...

10

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

И двете издания припомнят, че новият президент говори свободно английски, немски и руски и обещава, че страната му ще остане член и на ЕС, и на НАТО.ПО-ДОБРЕ ЕС ДА БИЕ ДУЗПАТА НА БЪЛГАРИЯ ЗАЩОТО С ТАКЪВ ПРОРУСКИ ПРЕЗИДЕНТ БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ ВЛИЯЕ НЕГАТИВНО НА РЕШЕНИЯТА НА ЕС ЗА САНКЦИИ СРЕЩУ РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ ! А КАКТО ВСИЧКИ ЗНАЕТЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ БИВШИЯ ВАРШАВСКИ ДОГОВОР ЕС Е ДЕМОКРАТИЧНА СТРУКТУРА ,В КОЯТО ДОРИ САМО ЕДНА ДЪРЖАВА ДА Е ПРОТИВ ДАДЕН ЗАКОН ИЛИ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ,ТЕ НЕ СЕ ПРИЕМАТ !

9

до space x

преди 7 години

Голяма новина, паднал изтребител при учебен полет. Но най важното е че е спасен и здрав. И още утре ще лети. Защото катапултните кресла К-36 са ненадминати по безопасност. Досега не е имало случай на загинал пилот при ползване на този катапулт. Докато на американските е редовно изтрелването на пилота през стъкления капак на кабината. Дори американците искаха да закупят тези кресла за F-35.

8

Анонимен

преди 7 години

като им е шамар на запада, да бяха се сетили по-рано,че и ние сме хора,и то доста бели, че и ние сме в ЕС и НАТО. да бяха се държали с нас,както с техните си. все ние- извън борда. все ние - извън шенген. все ние - с визи . и аз не искам БКП на власт,ама нито тук ме питат,нито на запад.

7

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 7 години

Абе аз като разправям, че ЕС има куп вътрешни проблеми и авантюрата "Украйна" е абсолютно ненужна, никой не ме чува...ЕС е толкова гнил от вътре, че си нямата представа колко...България има много проблеми и е неспособна да се справи с тях и вместо да получи подкрепа, помощ от ЕС, същите си пишат някакви критични доклади и нищо не се случва...И понеже не можем да се оправим сами - Кремал ще е....

6

Анонимен

преди 7 години

Нали уж и Тръмп е победа за Кремъл? Сороската медия си имзмисля неща и води своята воина...воина върху семеиството и нормалността.

5

Анонимчо

преди 7 години

А такаааа! Без дори и да подозирам гласувах за кремъл_лист.Тази статия ми прилича на прословутата фраза на Алф Лъки ти не си котка - ти си геврек

4

Анонимен

преди 7 години

Тези които пишат че Радев е проруски генера са пълни ***

3

ДОЛУ РАДЕВ

преди 7 години

РАДЕВ, ОСТАВКА, КРЕМЪЛСКА ПОДЛОГО!!!!