258

Анонимен

преди 7 години

Радев не може да говори... Надявам се като го изберът някой да му пише речиет, че работата е много зле...

257

Анонимен

преди 7 години

Ако Цецка е внучка на разстрелян враг на народа, никога нямаше да види БКП и РАБФАК, никога. Комунистите следяха всички роднини на врагове на народа до девето коляно. Мисля, че Цецка лъже. Ако е така, много жалко. Да използваш една трагедия за да получиш съмнителни дивиденти.... жалко.

256

Анонимен

преди 7 години

Ко общо има филма терминал ..........??

255

Анонимен

преди 7 години

Гледайте филма Терминал

254

Анонимен

преди 7 години

Гледах дебата аз и честно казано и двамата са пълни г.алфо.ни... Радев не може да говори върри едни и същи заучени фрази а Цецка макар да иа идея от материята се изложи генерално....

253

Българин

преди 7 години

Лечението на русофилистията според народната медицина става с Глад Бой и Eбън.Като дойде коя искате Лукановата или Виденовата зима, когато гладни *** вият в двора на майка ви и лешояди изнасилят де що женско има в къщата, ще разберете:Дети в башкирском селе ходят в школу с топорами, потому что автобусов нет, а волки есть. Надеюсь, Трамп победит и школьные автобусы пустит!Те сащо са Българи в обятията на РФ.

252

Анонимен

преди 7 години

Дядото на Тръмп също е убит от комунистите......пише го във "Файнейшъл таймс" и от там Цеца го е прочела на български!

251

Анонимен

преди 7 години

До смЕхЕми щом знаеш какво беше значи знаел, че не беше задължително да вурл комунист за да ае възползваш от партията и да направиш нещо повече за семейството си.Това че някой бил член на бкп не значи почти нищо.

250

смЕх

преди 7 години

До 495 Не ми го обяснявай много добре знам какво беше при тато факт е ,че такива като гербавите комунисти и тогава и сега са безкруполни и нищо не ги спира за да са на софрата.

249

Aсен Русев

преди 7 години

...труден избор..нека всеки сам за себе си избере ...по-добрият кандидат...

248

Анонимен

преди 7 години

До смЕхИстината е такава, че едно време тези които искаха да постигнат някаква кариера минаваха през партията задължително. Просто така стояха нещата той и за това сега баща ми е с 547лв пенсия. Можеше и още ама карай.

247

смЕх

преди 7 години

Мале и на тая комунистите убили дядо и тия гербавите да нямат един дядо и тиквата преди време редеше подобни дитирамби . Най странното е ,че същите тези комунисти я правят партиен секретар на БКП ,а бащата на тиквата шеф на пожарната в София пък синчето му кой знае защо хоп и той офицер в МВР и партиен член на БКП живи да ги ожалиш и тогава на хранилката и сега са яко на софрата.

246

Анонимен

преди 7 години

Сериозно днес.бг какви думи сте цензурирали не е истина, ако тръгна да ви съдя за наложена цензура ще в разоря...

245

Анонимен

преди 7 години

Значи бълфарофилите сме ***, а русофилите първи патриоти... Вие сте пълни о.лигофре.ни.

244

Анонимен

преди 7 години

Това беше такава пародия и двамата са пълни г.алдо.ни ама такава ни държавата..

243

просто човек

преди 7 години

Да си Българин не е Соросоидско. Преди да пуснеш бюлетината си спомни за Февруари 2013. Помисли си дали Обещарски и Сидорович ти намалиха сметката за ток или ти тътрузиха руски реактор на завишена цена. И като вземеш този реактор колко още ще те дерат докато го пуснат. Запитай се: А защо Шрьодер натискаше да си спрем реакторите - за да се насади на един милион заплата в Газпром. Може би тогава ще разбереш че първо трябваше да станем зависими от Газпром за да му плащаме заплатата.

242

дилема

преди 7 години

Ако иска толкова да го изберат, поне да заяви че е Български а не Руский офицер. Че аман от тези руский офицери дето опетниха името офицер. Направиха войниците роби и опропастиха България.Не ми харесва, но Цецка е по-малкото зло.

241

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 7 години

Цачева е слаб артист ! Сълзливата и история предизвиква много въпроси. Като например: КАК СЕ СТАВА ПАРТИЕН СЕКРЕТАР С ДЯДО "ВРАГ НА НАРОДА" ?

240

Glupavi_BG_Otbori

преди 7 години

****

239

Glupavi_BG_Otbori

преди 7 години

Ти не си наред.Щом смесваш политика с някви глупави български отборчета.Ако дойде Хитлер и е от Левски,какво за него ли ще гласуваш.Ама си и достатъчно просто да си го признаеш