66

th

преди 7 години

Пликовете бяха без лепило и нямаше как да се запечатат. Предполагам, че това е направено, за да се отварят по-лесно когато се броят. Нормално е, част от бюлетините да изпаднат след като не са затворени. От една страна, референдумът събира почти необходимата активност, но трябва да се има предвид, че въпросите са 3. Сумарно правят тази активност, но не и всеки поотделно. И все пак, като се има предвид, че маса хора не успяха да гласуват, ЦИК трябва да го анализира и сметне пропуснатите гласове.

65

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен компромисно решение, както стана с избирателния закон много говорене и накрая или нищо или не работещи текстове.

64

ПАТРИОТИ , МАФИОТИИИ

преди 7 години

ПЪРВО ПАТРИОТИТЕ = МАФИОТИТЕ ОТ СКАТ И ЯМБОЛСКИЯ ПЕРХИДРОЛЕН *** ВОЛЕН ФЮРЕРА, ТРЯБВА ДА УВИСНАТ НА ВЪЖЕ, ИЛИ НА ГИЛОТИНАТА, ЗАЩОТО СА ПАТЕРИЦИ И ПУДЕЛИ НА БОИЧО ВЕЧЕ ДВЕ ГОДИНИ И ДВА МЕСЕЦА..А ВОЛЕН ПЕРХИДРОЛЕНИЯ ФЮРЕР БЕШЕ И ПЪРВИЯ МАНДАТ НА БОИЧО -- МУ БЕШЕ ПУДЕЛ ЗА ДВЕ ГОДИНИ И 5 МЕСЕЦА--ОТ ЮЛИ 2009 Г. ДО ДЕКЕМВРИ 2011.. А ПОСЛЕ СТАНА ПУДЕЛ И НА ДПС И БСП ЗА ГОДИНА И ПОЛОВИНА - ОТ МАЙ 2013 ДО СЕПТЕМВРИ 2014 !!

63

L

преди 7 години

Първата и най-голяма измама е с броя на гласоподавателите. Те не са 6 800 000 и това го знаят всички.

62

Анонимен

преди 7 години

В Сащ Зелениет на Ал гор редовно печелят по 7-10 проценат, но никога не са представени в конгереса или сената. Там във всеки район влиза саом НАЙ-ГОЛЯМАТА партия. и така влизат само две партии.подобон нещо се слуич и във франция - преди година партията на Льо пен е втора с многа малак разлиак в почти всички кантони, но нито един делегат - там се гледа само първия дори да е с половин процент!!! Третата партия, която и отстъпва с много взе седем -осем кантона.

61

Онерзен

преди 7 години

Гнусна, подла и дирижирана манипулация. Този път НЯМА ДА МИНЕ!!! В плик или без плик ще им се види детска игричка пред избора как настоящите мерзавци ще напуснат политиката - в чувал или без чувал.

60

Анонимен

преди 7 години

В моята секция в София, пликовете нямаха лепило!!! Попитах как се очаква да го залепя тоя плик и ми обясниха, че така си било, да не се притеснявам. Знаех си, че тука ще има врътка с тия пликове. Няма такива *** са тия бе. Докога ще ги търпиме бе хора. *** и турците ли ще ни определят живота бе. Айде всички в работен ден да блокираме София и да ги изринеме тия ***!!!

59

Анонимен

преди 7 години

Във Ирландия само в Дъблин имало секция,искаме ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ.когато има електронно гласуване няма да има бюлетини без пликове и ще има висок вот ааа и националистическата хунта на кремъл няма да я има

58

Тодор

преди 7 години

Не се занимавайте с глупави референдуми! България има бъдеще само при евроатлантизъм! България има бъдеще само при ГЕРБ! Референдума е популизъм! Г-жа Цачева може да продължи правилната линия на политика, наследена от г-н Плевнелиев! Г-жа Цачева ще размеже тоя смешен летец на балотажа! Ще хвърчи без самолет! ХАхахахах... Всеки гласувал за Радев е смешен и много ***! Да на ЕВРОАТЛАНТИЗМА! НЕ на популистките референдуми!

57

Анонимен

преди 7 години

Тиквата отново се ***. Че даже използва и некадърните клесавци на държавна ясла, да му озаконяват лъжите. Айде да си подава оставката и да си взема калинките.

56

Анонимен

преди 7 години

Мажоритарният вот силон се надценява. Първо няма президент или кмет който да е отзован.Второ - помните ли имената на някой от хората влезли във Великото народно събрание? А на тези които влязоха 2009 са 33 процента мажоритаран система?трето - В страните където има мажоритаран система основният дял от депупатски места се съсредоточаав в две партии. В Англия има пет-шест партии, но две си поделят над 552 депутатски места от 600. - виги и тори

55

Анонимен

преди 7 години

В София, в моята секция пликовете изобщо нямаха лепило на тях!!! Питах овцата как да залепя плика, като няма лепило, а тя ми отговори, че е така и не се залепват. Така и го пуснах. Това са няма такива ***. Щом толкова ги е страх от тоя референдум, значи просто тия неща в него трябва да се случат. Няма такива ***. Докога ще ни правят на балъци, само се чудя аз. Ако се съберат толко хора, колкото на концерта на СЛавчо, ама с камъни пред парламента в работен ден, дали ще е така а?

54

Юрист

преди 7 години

Поставянето или не на бюлетината за референдума в плик с какво променя броя на подадените гласове? В случая единственото което има значение е окончателният физически брой на подадените бюлетини, а не тяхната действителност. Недействителността на подадената за референдума бюлетина на никакво правно основание не може да бъде изключена от броя на подадените бюлетини и това решение на ЦИК освен, че е юридичеки несъстоятелно и оборимо в Съда е ясно свидетелство за опит за влияние върху избора.

53

гражданин

преди 7 години

А къде се били членовете на СИК? Защо не са казали на хората, че трябва да сложат бюлетините в плик ? Това означава , че Слави е прав.Вината не е на хората , на членовете на комисиите. Пък и в закона никъде не е казано , че се признава само сложените в плик бюлетини, а гласувалите въобще. Стига с тази манипулация на вота.

52

миро1

преди 7 години

И аз не съм сложил бюлетината в плик. Та то никой не ми каза, че трябва. *** ти Нещасниците. Та закаво тогава гласуваме. Просто позор. И запомнете - Референдума не е на Слави - Той е на всички нас.

51

angus

преди 7 години

Явно промяната няма да стане по мирен път.

50

до 52

преди 7 години

Дано компромисното решение не като това с досиетата, обслужващите ДС ги деморализираха, а водещите доносниците ги скриха, за да ни управляват още 27 години.

49

Асен

преди 7 години

Мръснах 6 часа на опашката в Лондон и изобщо не мислете, че ще се оставим да ни правите на ***!

48

Анонимен

преди 7 години

И какво като влезе референдума във парламента,там Волен Сидеров ,Каракачанов ,Карадайъ,Лъчо мозъка ще му решат съдбата,по добре ние да влезем в парламента за да решим съдбата на гореизброените индивиди.Слави премиер със над три милиона и половина вот

47

Анонимен

преди 7 години

В интерес на истината Хаоса бе огромен. Първо ти двата бюлетини на две различин места, викат те да се разписваш на две места, на едното - с плик с печат, на другото ти дват плик без печат и то след като си гласувал. Аз съм опитен в гласуването, а едав не се обърках и не задържах бюлетината за референдума. Пълен шаш беше. Ако са влизали по 4-5 човека мога да си представя.