124

Анонимен

преди 7 години

Хора, дойри да не ви харесва Нито един от двамата кандидати излезте и гласувайте в недела - само таща ще сте сигурни че Герб няма да откраднат гласа ви и да го използват за фалшификация.

123

днес

преди 7 години

ГЕРБ предаде България за ООН,изневярата се прощава но предателството никога не се прощава!

122

Анонимен

преди 7 години

всъщност идеята на бойко за оставката е много добра. ще подаде оставка знаейки, че герб реално е единствената партия с възможност да победи на ПАРЛАМЕНТАРНИ избори и ще го направи отново и ще разкара всички смешници от реформатори и тн които в момента неможе да понася. а който си мисли, че от президента нещо зависи е просто прекалено наивен.

121

Анонимен

преди 7 години

Господин Борисов , да си удържи на обещанието.Ако кандидата от Герб не бие от раз подавам оставка.Ако не си удържи на думата , значи ни управлява лъжец...

120

Анонимен

преди 7 години

Как да подкрепя Радев.Дори и да му симпатизирам.Та кой се кипри до него.Не е ли оная Йотова,която преди време беше плътно винаги и всякога до Румен Овчаров.Няма как да се случи.Н е искам да бъда шушумига

119

да ама не

преди 7 години

До не билЛъжеш,вия от злоба и страх сте готови само да лъжете и клеветите.....

118

червен попикан конец

преди 7 години

Този ще бяга с 900км/ч с фалконя. Ако някой си мисли, че не може да спечели / изфабрикува тия смешни избори, значи живее в измислен свят.

117

Анонимен

преди 7 години

До не билА Цецка била ли е комунистка?

116

Анонимен

преди 7 години

Борисов какво направи ти?хората бяах с теб. вярваха ти. Имаше огромон мнозинстов за да проведеш тежки реформи.какво се случи - образованието - съсипано.Здравната реформа - катастрофа.(след като преживяхме хаос в предишният ти кабинет)социалната политика - опит да се национализират пенсионниет фондоведемографската политика - доката афганистанци да ни подобряват генофонда.икнономиката - мимална заплаат 460 лева, през 1991 е била 620 лева и я замразяваш за три години....

115

не бил

преди 7 години

Комунист Радев? И калта под ноктите му е комунистическа , за да го допуснат до кандидатстване във ВНВВУИЗВАДЕТЕ , пред обществото кандидатските му документи, или поне саморъчната му автобиография ! Лъжци.

114

Анонимен

преди 7 години

на 7 ноември 2016 дойде Новата Велика Октомврийсак революция.

113

Анонимен

преди 7 години

Това, че на балотажа може би ще подкрепя Радев, не значи, че съм симпатизант на БСП и тях не бих ги подкрепил на Парламентарни избори, помня какви ги свършиха преди. Но вотът е протестена тези избори, понеже ГЕРБ узурпираха властта, съдебната реформа е в трета глуха, а без съдебна реформа сме заникъде. Само Радан Кънев и Татяна Дончева имат смелост да говорят за това, но Кънев докато не се отдели от Реформаторския блок, няма да подкрепя реформаторите, понеже Москов, Кунева и Лукарски са не заслу

112

Анонимен

преди 7 години

От 1990 БСП не е печелило в София. БСп беше убито пир Миков, но Бойко им подари победата-

111

Анонимен

преди 7 години

Ивънредно заседание на Парламенат още във вторник с една точка - нов бюджет.

110

Отвратен съм

преди 7 години

Боко показа истинската си същност - лъжлив и страхлив плъх. Не познавам мъж, който пред свидетели да каже нещо и после да се отметне като него. Смешникът е записан от десетки тв камери как обещава, че ако не са първи на първи тур ще подаде оставка. Каза го пред милиони българи и ИЗЛЪГА ! Мутра и лъжец - това е Бойко Методиев Борисов!

109

бум

преди 7 години

ГЕРБ загуби София,мнозинството са гласували за Радев.......

108

Анонимен

преди 7 години

Час по-скоро да се променя бюджета.....

107

Тончо

преди 7 години

ГЕРБ+ДОСТ+БХК= път за развитие на България!

106

Анонимен

преди 7 години

"До Анонимен Жалък си ти. И представа си нямаш какво прави Борисов и защо сложи неизбираемата Цецка."Стига с тези теории на конспирациите? Борисов е прекалено надменен и арогантен, Той беше казал, че и магаре да сложи щели да го изберът. Той бе 100% сигурен в победата на Цачева, за това се и кълнеше, че при загуба на първи тур си подава оставка. Снощи получи звучен шамар и главата му още кънти. Объркан е, шокиран е. И сега се опитва да се измята от думата си. Това са фактите, няма конспирация.

105

Анонимен

преди 7 години

Много нагласена ми се струва цялата ситуация още от представянето на Цачева като кандидат. Всичко ми е театър, въпросът е каква е постановката, на която присъстваме, какви ще са коалициите, какви задкулисни неща са замислили? А вчера оная с червената ризка да ми разправя как настъпила промяната... грам не върви. Хем си червена, Нинова, хем си спонсорирана от съмнителни източници. А дали Боко ще си подаде оставката - никакво значение няма, въпросът е на нови избори кои ще са "новите" стари?