119

САМО ПИТАМ

преди 7 години

ВЯРНО ЛИ Е?Всички ви баламосват, за да не видите очовадното:/ГЕРБ=БСП=ДПС/=БКП

118

Анонимен

преди 7 години

И Хитлер е събирал много хора по площадите, но това не го прави хубав!( Не правя паралел м/у него и Славун в никой случай) Отбелязвам че масите лесно се лъжат!

117

Анонимен

преди 7 години

Ето така Карбовски хулеше Недялко Йорданов, поезията му била ретро и хленчеща, и т.н. Тогава Кеворкян му рече:- Ето ти зала 1 на НДК, събери ти 10 000 души и тогава приказвай! Та и вие стойте 20 години в ефир, ето ви моста, ето ви орлите, съберете не 50, а поне 5000 души и приказвайте на воля!

116

Анонимен

преди 7 години

Слави загрижен за народа и държавата!? Хъм ми добре щом казвате!

115

Анонимен

преди 7 години

Ами тя публиката бе и на концерт на Васко Ешкенази! Слави оная вечер го рекламира и не знам защо, след като концертите им са по едно и също време. Това се казва истински приятел.

114

Анонимен

преди 7 години

Баламосват ви и Слави и Борисов! За да не виждате елементарното:/ГЕРБ=БСП=ДПС/=БКП!

113

Анонимен

преди 7 години

Шокиран съм, че този още се котира. След толкова години на екран. Мен ми писна да го гледам преди 10 години още..

112

Анонимен

преди 7 години

Казах ли Ви 1/2 милион, а медиите на дебелия ДГД

111

къса памет

преди 7 години

понеже на българина му е къса паметта и бързо забравя,та кой преди 20 години(1996) пя на барикадите боя настана,дружно братя,на оръжие..с възрожденски песни да сваля властта...та кой беше КОЙ КОЙ КОЙ....20 години по късно нещо да се променило старата песен на нов глас използват хората за докопване на властта на други хора те да си папкат пак на воля за обикновения човек по зле може да стане по добре никога!!!въстания ще правят с чалга концерт...ужас

110

Иво

преди 7 години

Аз не можах да разбера 1 защто концерта беше по посока Цариградско 2 защто беше слабо озвучаването вопщте каде беше агитацията колко се говореше за този концерт а хората бяха разочаровани аз живия вопщте не можеше ли да е на Батенберг някой ако знае кво беше това да каже

109

Анонимен

преди 7 години

Ама признахте си накрая очевидното, че е имало около 50 хил души, което е нищо работа за София. Ама в първия коментар се заредил дежурния *** с лъжата, че били 250 - 300 хиляди, а вторият коментар пак подобна лъжа. Не бяха ли 5 милиона направо :). Простолюдието лесно се лъже, ама гледам, че хората взеха да се усещат, че Славчо изпълнява поръчка на мурите с тези безумни искания в референдума.

108

долна държава

преди 7 години

Айде кажете чалгопитеци славчови:Не ви ли призова да гласувате на президентските избори(предните) за сегашната министърка ромска благодетелка Кунева с думите "това е моят президент"!?И рефередума е същият капан!!!

107

Умник

преди 7 години

Дрескода трябваше да е царвули, потури и дисаги. Селяндири

106

Анонимен

преди 7 години

Много компрометирана публична личност със много голям стаж нямащ абсолютно никакъв морал. Има си фенове ,то и гащници трябва да има .. Какво повече може да се напише ,за какво да спорим.

105

ветер подует

преди 7 години

чш, плюещия едно и също бот във всяка тема Миленка Гаст.ърбайтерска ли си, Аладин Германски ли, нема значение, отвори си чадъра дан съ намокриш, ши настиниш.

104

Анонимен

преди 7 години

боят настана тупат сърцани ето ги близо наште душмани кураж дружина вярна сговорна ние не сме веке рая прокълна

103

Анонимен

преди 7 години

Азис и тои ли пя .

102

да бе

преди 7 години

Славуца пък е направил нещо .........Станал рано ,окопал лозето и после нахранил децата си и накрая един концерт.Я си гледайте работата ...Злобните сте всички вие дето не мирясахте и зоветеза промени и революции ,а никога не се справихте с нещата.

101

Анонимен

преди 7 години

За кво се карате бе хора отиват хората на безплатен концерт и кво от това. Едно е да ти пее Лепа Брена и друго е да иска да и подкрепиш някакви политически мераци. Разбирате ли разликата . Не сериозно е ,певачките са си певачки иху,аху и толкова .За какви сериозни намерения сте седнали да ми разправяте за кви пет лева. Преслава ,оня учиндолският ,криско и не знам си кои .Еб си аномалията

100

ехихи

преди 7 години

Спете спокойни деца,Слави няма да ви направи нищо .