29

Анонимен

преди 7 години

Ето так преди 27 години скачахме по площадите, за да може най безсъвестната прослойка оставена от бившите номенклатурници да окраде България, а към днешния ден да ни управлява.

28

Анонимен

преди 7 години

Той и Чаушеску строеше и накрая огъна петалите неестествено до стената!

27

Анонимен

преди 7 години

Тоя път не пред Капитан Андреево. Слава Слави!

26

Мнение

преди 7 години

До Миро Иванов 20 Ей , по-полека. Борисов отива в затвора....Ти нормален ли си ? Костов единствения до сега държавник в затвора. Борисов строи България и всички показатели са по добри , печели избори след избори и той в затвора. .Бре , много си серт бе?А вие комунистите дето ни съсипахте, сте за Палма Де Майорка.Хи, хи ...

25

Анонимен

преди 7 години

Е, не можа ли да се домъкне малко по нататък на стадиона? На моста е забранено да се спира.

24

АНТИ

преди 7 години

България ще се оправи,като му цъфнат на Слави кайсиите!

23

Анонимен

преди 7 години

Мажоритарни избори означава на олимпиадата златният медалист да вземе всички премии, които сега се полагат за 2,3 място и останалите в шестицата, а останалите да изстудяват таратора. Мирела и Елица, както и ,,златните'' - без 150 и 200 000 лева. Прекрасно! Бог обича само победителите!

22

Че

преди 7 години

Абе какъв е тоя "продавач на мартеници", който без т.н. "ку-ку бенд" и без актьорите си е кръгла нула и заради който учиндолски ман**ал - затварят половин София? Като четох вчера в други сайтове, че "затварях центъра на София", си помислих, че Обамата ша идва ... пък то било "в името на чалгата"!

21

Анонимен

преди 7 години

Щом може тикви и ластуни на Дондуков 1 и 2, защо да не може дългуч на Орлов мост?Свиквайте! Там ще чакате и гостите от Анадола. На Лъвов вече стана каквато стана. Превзет от мигранти!

20

До 10

преди 7 години

Това, дето сте го написали и изброили, за Бойко Борисов ли се отнася или за Сл. Трифонов?: )Щото всичко написано важи с пълна сила.и за Трифонов! Те двамата са като огледален образ или страна на една и съща монета. Да не мислиш, че джипа на Слави е по-евтин от този на Бойко? Мисли по-съсредоточено и ще намериш поразителни прилики между двамата !

19

Ангел

преди 7 години

Това не е краят,но е началото на краят на безумният,мафиотски,криминален преход.След още 10-12 години и ще имаме прилична държава( ако няма война).Нека процесът на самоочисване започне!Народът е суверен!!!

18

Анонимен

преди 7 години

Мажоритарни избори означава днес 10 души да отидете на работа във фирмата, а в края на работния ден пари да получи само един - този, който чорбаджията е преценил, че е работил най добре. Пропорционално - всекиму според %. Ще направите така, че в НС 99 гласували да нямт представител, и всичко да отиде при този, който има 1 мънгалски глас в повече. Мерси! Плутокрацията дебне! Следва чист фашизъм.

17

Анонимен

преди 7 години

От цялата работа смисъл има само намаляването на субсидията на партиите разбойници. България е била във възход, когато след преврата 1934 г. партиите и разни фаворизирани организации са забранени. Например страшилището за Пиринския край ВМРО е смачкано точно за 24 часа с един указ, общ за всички паразитни образувания - Забраняват се. В Мелнишко отива един млад подпоручик с взвод български войници и страшните войводи станали кротки като овце, а 2 дни преди това всичко трепери от тях цели 15 г.

16

ивчо

преди 7 години

същите които му казвате чалгар като идете на кръчма първи ставате да тресете гъзери. Явно го може човека,пък мижитурки хейтъри седят и цъкат по цял ден в тел и комютри.

15

Миро Иванов

преди 7 години

Борисов е много изплашен. Няма вече външна подкрепа. Опитва да балансира вътрешния натиск в ГЕРБ. Борисов е наясно, че в момента, в който не е на власт - отива в затвора.И помнете,че няма да се спре пред нищо, пред нищо- за да го постигне. Съпротивата на Орешарски ще е като детска игра в сравнение с това,което е готов да направи Борисов.Борисов ще окървави България,така както я ограби.Но след това окървавяване *** ченгесарска мафиотска ДС,чиято *** е Борисов, ще бъде зави изрязана от БГ

14

Анонимен

преди 7 години

Сложете край на Край и не го слушайте за мажоритарните избори! Мръвчица с кукичка за полуграмотни наивници.

13

Ангел

преди 7 години

Оценихте ли сега предимствата на метрото?:-)))Сега ако кметицата го направи денонощно и си е гарантирала третия мандат( казвам го като констатация,защото и аз не я харесвам)

12

Анонимен

преди 7 години

NE E NEGOVA RABOTA DA SE BUTA V POLITIKATA. S CHALGA NESTAVA

11

Ихо

преди 7 години

Червения тиквар Слави концерт ли ще прави,или държавен преврат?

10

край

преди 7 години

Изборите за президент са нещо преходно с РЕФЕРЕНДУМА можем да променим коренно начина по които се формира управлението на страната. Точно това не искат така "любимите" ни политици и техните медии и социлози.