119

Voice

преди 7 години

Срамно и обидно! Чак барети! Да не е царя на вселената (а може би за такъв се мисли).На Marie Claire. Нима мислиш, че с този чалгаджийски промотър ще можем да се отървен от изметта?

118

Голям майтап..,

преди 7 години

Ов-цете си намерили овчар.Една плешива учиндолска овца.Дотам се докараха ов-цете.Не случайно хората са казали,че овцата е най-глупавото животно.....Следвайте Слави и скоро ще ви заколят за курбан....Е,то се видя,че от тоя народ няма никаква полза.Явно ще е по-добре да се самоунищожи.И без това вече за нищо не става.Унищожи прекрасната ни родина отвътре...Някога в историята ще остане приказката:Имало на балканския полуостров едно пле-ме,което се е самоунищожило.Страшно и печално....

117

сминдух енд чесън

преди 7 години

Четейки коментарите се убеждавам за пореден път,че ние българите сме в очакване на поредния подарък.Този подърък трябва трябва да се случи ей така ,както винаги без да мръднем и без каквото и да е усилие.И накрая дарителя да го засипем с мръсотия така както само ние знаем и можем .

116

Анонимен

преди 7 години

Слави е болен в главата, но има и глупави хора, които му вярват!

115

Анонимен

преди 7 години

не знам защо си мислите, че ако има мажоритарна система, сегашните политици няма да влязатНапротив, пак те ще влязат същите, защото са най-известни и с най-висок рейтинг. Първи ще влезе Бойко щото всички го знаят и има 38% рейтинг, а за неизвестните кой ще гласува - никой. През 2008-*** нали имаше мажоритарен избор, и кво стана, пак същото

114

Marie Claire

преди 7 години

И за да смекча тона, обобщавам какво искам да кажа. Нищо няма да се промени, ако народът не направи революция. Всичко, което се случва, е пренаписано преди години как ще се случи и с кого. Трябва да се избие една шепа и-з-мет, както тия са избили аристокрацията едно време; трябва да им го върнем, да пречистим властта, иначе сме обречени на бур-ки и мизерия!

113

страх

преди 7 години

Дано е мразовито утре.

112

Dj alei

преди 7 години

Aidiii...taz nedelia Slavito da pee.....:-)Durugata nedelia Azis da pee - ai habibiiii!

111

SOS!

преди 7 години

K*Учиндолецът подготвя капан за наивните българи.Ще приспи бдителносста Ви с поредното чалга шоу и ще Ви заблуди да гласувате с ДА на неговия хитър референдум.Подкрепите ли го,това значи,че сляпо се обричате на гибел.Това означава да останат само партиите на статуквото срещу които клоунът УЖ се бори,а останалите стотици хиляди хора,гласуващи за по-молки партии да останат без представителство в НС.Ще иска пари и от Прокопив,защото подкрепата му е за ГЕРБ.Не му се връзвайте!

110

Аман

преди 7 години

От години не гледам Слави, но помня че много силно громеше Бойко. Сега разбирам, че лакардията дето я твърдяха той и сценаристите му, че мажоритарният избор е най-добрият лек за БГ е огромен подарък за същият Бойко. Е аман от манипулатори. Дано българите не му се хванат на приказките му.

109

Marie Claire

преди 7 години

И да допълня. Ако не знаете, вие сте точно като депутатите, които като селя-ци на мегдана почнаха да плюят в парламент. зала кой и какъв бил Слави, че се осмелявал, каква музика правел. Кой пък ви дава право да съдите, бе?! Кой ще направи референдум, ти ли, Рашко?! Кой ще промени нещо, като всеки си гледа 5-те стотинки и не надига глава?! Ега-ти песимизма, само лаете. Стига вече!

108

Анонимен

преди 7 години

Поразрових малко за Монако, Лихтенщайн , нямат партии, а как ли имат по 70-80+ хиляди лева БВП, на човек от населението, а Кир е кофражо?

107

Mouggu

преди 7 години

Goliama agresivna prokacia kam ushite na bg narod v sofia. Vaiiii!Ami, ako i durugi muzikanti iskat takiva muzikalni zabavlenia vseki den?!Gorkite sofioti ste slushat uprajneniata na sekakvi zurni, tapani, gaidi, kavali i drugi svirki?!A to daje nemat den za canival?!

106

Вуйчо Спиро

преди 7 години

И от кога ''България днес'' е сериозен източник? Тази жълта газетка - там само цената е вярна, дори за датата е нужно да се провери актуален брой ли е или не. Така че - жалко за ''Dnes.bg'', че се обръща внимание на такива смешни медии

105

Marie Claire

преди 7 години

Заради такива като всички вас отдолу, плюещи, лепящи етикети, седящи си вкъщи подлиз-урков-ци и заспали ов-це, никога няма да се промени нищо! Дали е Слави, стинка ви или Доналд Тръмп, не е важно кой е, важно е, че някой има смелостта да се явява всяка вечер и да казва нещата такива, каквито са, на достъпен за заспалите овце език, да казва черн она бяло как и кога се гаврят лапащите шаман-дур-ници с народа! Заради вас приятелите ми избягаха в чужбина! Стойте си при Боко, той ще ви оправи !

104

Давайте

преди 7 години

Давай, Слави, с теб сме! Надъхай го този народ, накарай го да направи нещо за себе си.За да се получат нещата, обаче, трябва всички да вземем участие. Ясно е, че сам Слави нищо няма да успее да направи, ако народът не го подкрепи и не се бори заедно с него. Намерихме си овчар, сега остава самите ние да се осъзнаем и да започнем да действаме.

103

Така е

преди 7 години

До Родолюбец 113 Че какво му е на правителството на ГЕРБ че да го свалят? Това че на теб не ти харасва има други и то не малко, дето го харесват.Няма правителство и началник дето се харесва на всички.

102

Киро кофражиста

преди 7 години

До РодолюбецРазбира се, че е имало партии преди 1944-та, ти до кой клас си учил?Не става въпрос дали трябва или не трябва, дали народа е *** или ументова е основна човешка потребност за "принадлежност към група", това е законсрещу закона нищо не можеш да направиш, все едно да отмениш закона за гравитация защото ти се струва глупав и неподходящчовек има нужда да принадлежи към група, партийна, религиозна, спортна.това е вродена потребност, както храненето, секса и т.н.

101

Снайперист

преди 7 години

И Господ не може да го опази от мен!

100

Da bee

преди 7 години

Точно па на некой му е зор за тоя дърт изкуфелняк и *** да му прави атентат. Еее ако е пипал където не трябва, като мутра, каквато си е то тогава е друг въпрос.