263

тролгеносен

преди 7 години

До Анонимен 336тотален крах в образование и здравеопазване,.........-------------------Хихихихихихиихии!!Ами погледнете класацията на най-престижните университети в света бре!!! Хахахахахаахахах!!!! Муууууухахахахахаахах! Първият руски е на............96-то място!!! Муууууууууухахахахахаахахаахахх! Коментирай, Тролчев. И кажи що червената върхушка там си праща децата да учат а не в Масква!!! Мууууухахахахаххаахахахаахахахаха!

262

Баце

преди 7 години

Хе-хе, Русия може да произведе няколко такива и да събира такса сигурност от света, или нещо като рекетьорите - плащаш за да не те утрепят. Иначе ако някоя от тези консерви гръмне по грешка по време на изстрелване, руснаците също ще сърбат.

261

Анонимен

преди 7 години

20 ТРИЛИОНА им е дълга на САЩ, с цифри $20 000 000 000 000! Ухаааа!

260

Анонимен

преди 7 години

Ау леле целио свет да трепери:-)650 млрд дадоха за тая ракета, а ората им нема какво да ядат! 40 млн руснака живеят в дървени къщи. В много райони и региони има купонна система Жалко е и страшно!

259

Феликс

преди 7 години

Предишният вариант имаше по висока терминална скорост от Сармат. (23+ mах към 20+ мах)

258

До 333

преди 7 години

Не защото не искаха, защото знаеха, че руснак или с добро или с нищо. Припомниха си уроците от Наполеон и Хитлер.

257

Анонимен

преди 7 години

всички руснаци, които не спират да хвалят русия ... им предлагам да се върнат в русия, а не да ми пишат от България на руски.

256

Анонимен

преди 7 години

Хубав макет, докарали са го.....

255

Анонимен

преди 7 години

Илюзията щастлив живот в США - полицейщина, бой, финансов рекет, 20 милиарда дълг, живот на кредит, брейнуош, ГМО манджи, тотален крах в образование и здравеопазване, войни, войни, войни, 1% супер богати, никаква средна класа, етническа сегрегация....Оооо, много е хубаво в краварника, тук имаме демокрация, хрупкаме храни пълни с химикали, вижте ни на кое място сме по ракови заболявания, бачкаме като луди, плащаме на г-н Ротшийлд, 70% от нас нямат спестени 1000 долара в банката. Супер ни е!

254

Анонимен

преди 7 години

Че те нямаха ли 500 мегатона, или е било само експериментална ядрена бойна глава? Но и тази върши работа, особено щом са 16 глави в ракетата. Още преди много години се установи, че увеличаването на заряда над определено ниво не води до пропорционално по-голям ефект и ето те са комбинирали повече ядрени бойни глави в едно. Да им е честито на бъдещите получатели.

253

Анонимен

преди 7 години

Китай и Русия *** мамата на щатските оттрепки, грантовите им троляците почивен ден нямат, само това могат - по цял ден да помиярстват за някой цент и да злобеят по поръчка на безпомощните си маалоумни господари отвъд океана.

252

До 329

преди 7 години

До до 313О, Американците бягат от глобалния к*енеф и то навсякъде. 8 милиона емигранти има Америка, бягат по Еквадор, Китай, Русия, Азия, дори ЮАР....чети статистиката за американ експатс. Те ЦИ ЕН ЕН не говорят за това. Като е толкова хубаво у Щатско защо бяга тоя народ от там?

251

рускиня до гладен

преди 7 години

Какво в евросоюза вече няма какво да се яде?

250

до 313

преди 7 години

До До 310абе ти добре си го написал за дебелия американец натъпкан с хамбургери ама а ся ни обясни защо всяка година близо 300 000 руснаци драпат за зелена карта за емиграция в САЩ. После ни обясни и защо нито един американец не иска да имигрира в "богата" русия.:))) чакаме, Тролчев, обясни!:))

249

До 323

преди 7 години

До АнонименАми защо не ги засипаха с ракети бе?! Дядо Рони алцхаймера не беше още изкуфял и знаеше, че ако тръгне да се прави на каубой, Краварника от Ню Йорк до Калифорния ще бъде изпепелен!

248

гладен

преди 7 години

Ех, това ако ставаше за ядене...

247

Mr.STARBUCKS

преди 7 години

Колко ли Краза *** събира ?!

246

Боби

преди 7 години

До kokospa 314Ако махнеш всички самолети и хеликоптери от Кузнецов той си остава преследвач на подводници и ракетен ударен крайцер. Махни и ескортиращите кораби като има 4 артилерийски ПВО комплекса(4км), 6 ЗАРК(4/10км) комплекса и още 4 ЗРК комплекса(15км) като всички са АВТОНОМНИ може и сам да оцелееКлас нимиц има 4 фаланкс артилерийски комплекси(2км), 4 РАМ(8км) и 2 Сии Спароу(15км) като е По-Голям и не вижда подводници Единствено преимущество висока скорост но за сметка на ШУМ

245

Анонимен

преди 7 години

До До 310А кой освен шепа сдухани пенсии иска руския начин на живот бе русофилче? Дори децата на най-големите русофили предпочитат Еврооа с САЩ пред руската ***. Посочи ни сами едни име на русофилски тартор чието дете учу или работи в Русия. Дори на руските велможи децата им учат или живеят на Запад.

244

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - То па щото някой тръгнал да ги нападаТочно заради това никой не смее да нападне. САЩ само пред бабуините могат да си показват мускули.