41

Анонимен

преди 7 години

При едни нови парламентарни избори работата е рискована. На всеки нов избор депутатите на ГЕРБ намаляват - бяха 119, 96 сега са 83 Да не станат 60?

40

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Много се изписа затова, как ГЕРБ намира министрите си по магистралите... - но БСП надмина всички очаквания... - звъни се по телефона на един излязъл в пенсия генерал /генерал на два самолета/ и му се предлага да стане президент... - и не щеш ли тоя взел, че се съгласил... - как не намериха един свестен от Позитано тия...

39

Анонимен

преди 7 години

НАПРАВИХА ЕДНИ НЕКАДЪРНИ ПРОМЕНИ , СЕГА ЩЕ ГИ ПОПРАВЯТ.И ЩЕ НИ РАЗПРАВЯТ КОЛКО ГОЛЯМ ПРОФЕСИОНАЛИСТ БИЛА ВАШАТА МАЙКА.

38

мнение

преди 7 години

И това няма да ги спаси. Тези промени ще изчистят РФ от парламента при следващите избори, най-вероятно сега ще се изпокарат и правителството ще се разпадне. Но може РФ временно да преглътне, за да може още малко да се поналапат неговите министри. Бойко е тактик веднага след президентските избори, независимо от резултата поиска нови избори и се изчисти от тези нахални ***....

37

Един българин

преди 7 години

Що им трябваше да го пипат изборния кодекс изобщо?Дайте сега, генерал Борисов от народната пожарна команда да гаси пожара и спешно да кърпи и променя и без това вече съсипания кодекс.Знаем че каквото и да правим, комунистите пак ще вземат властта (дали ще бъде Цецка или Руменчо, все тая).Аз обаче очаквам голям брой хора изобщо да не ходят до избирателните секции.Кой ще се сети да ходи да бере гъби в гората, кой за риба...Голям майтап ще падне ако гласувалите изобщо са под 40%.

36

danakoplatec

преди 7 години

Цял живот Винету и Цвета Пекинската патица от Виетнам да ви управлява данооооооо!!!

35

Анонимен

преди 7 години

Бил съм ги,бия ги и пак ще ги бия.

34

Анонимен

преди 7 години

Какъв авторитет може да имат "мама" Цецка и тоя вицеадмирал? Цветанов ги развежда като пудели на каишка из страната, говори повече от тях, изобщо им е нещо като надзирател и настойник., направо унизително отношение. Та кой ще ги избере тия зависими хорица? Или пък това е волята на Божествения от Банкя?

33

Браво!

преди 7 години

В такива моменти се вижда защо ГЕРБ печелят всички избори - защото работят. Грижат се за държавата и предотвратяват проблемите. И хората виждат това.Браво!

32

Анонимен

преди 7 години

Кви реформи,бе,кви пет лева?Ба,си шестака.Тогава направете един българин-една секция.Демократясахте.

31

демограф

преди 7 години

До оня, който иска да чуе от президента, че бежанците са заплаха номер едно за националната сигурност .- Абре патрЕотино, Президентът Плевнелиев не лъже като Каракачанов, Сидеров, Симеонов, Радев, Калфин и техните мутруски медии. Бежанците са кучешкия салам с който ще ви замазват очите и обонянието докато ви излъжат да гласувате за мутрите. Не се ли поучихте от миналите чалъми на мафията, бе. Простиотизмът на някои неуки българи е отчайващ.

30

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Ах, как се надяваха дрОгарЕте Борисов да стане Президент и да се отърват от него... - но пасаран дрОгарЕ, вие отдавна сте извън борда... - имате право само да лаете и да рИветИ...

29

До22 от скитник

преди 7 години

Ти кого предлагаш??

28

Анонимен

преди 7 години

Господата дупедати чак сега ли се сетиха да правят промени? Чудя се какво тогава правиха от избирането им до сега. Май не си заслужават заплатите.

27

прогноза

преди 7 години

Герб завършва с Катастрофа

26

Анонимен

преди 7 години

Принципно извън България не трябва да има изборни секции. Който иска да гласува, да си идва в България и да гласува щом иска.Колкото до недоразумението за действителността на гласовете зачеркнали квадратчето против всички, това е опит на ГЕРБ да спечели изборите въпреки волята на гласувалите, но засега това не минава.

25

Не подкрепям никой

преди 7 години

Абе герб, стига сте играли по свирката на всеки дето каже нещо против. Дръжте си на думата ПОНЕ ЕДИН МАНДАТ. Омръзна ми да си над.упвате при всяка дума против законите. Да сте мислили при приемането. Стига поправки. Значи съветниците ви са тъ.пи. Или вие..

24

Анонимен

преди 7 години

Жалки,жалки павиани! Кой прие този Кодекс!? Кой се кле,че няма да работи до изборите!?Ами ако някой се обеси на балкона!?

23

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

От социологическите проучвания стана ясно, че няма да се налага Борисов да подава оставка...

22

Даже

преди 7 години

Не съм и помисляла да пътувам няколкостотин км до посолството ,да харча бензин,който ще си е за моя сметка и свободно време почти ден за пътуване,чакане опашка за да гласувам,защото гласа ми няма да го броят или ще го присвоят тиквените привърженици! НЕ,БЛАГОДАРЯ!ОСОБЕНО ПЪК ЗА ТАЯ.......