62

За герб и ЕУ

преди 7 години

Всички които плюете правителстото сте комунисти.А пълни сте със пари ,мързеливо племе сте,всеко семейство имате по 2 коли и само патувате и винаги ви е някой дължен.Но с помоща на верните приятели от Америка и Еу ще излекуваме страната си за винаги.Ха ха комунисти на догодина ставате мълцинство и ше ви сложиме точка един път за винаги.

61

Анонимен

преди 7 години

Вместо казармите да се пълнят с младежи, които да бранят България, те се пълнят с враждебни чужди племена. Проклета да е евроатлантическата демокрация.

60

Анонимен

преди 7 години

Честито на балъците . Гласувайте сега за Цачева и ГЕРБ за да сатане по бързо затриването на България.

59

Анонимен

преди 7 години

10%.............................. WWWWWWWWTTTTTTTTTFFFFFFFFFFFFFFFF !!!!!!!!!!??????

58

до: Гл.Редактор

преди 7 години

По немската ''Das Erste'' има един Док.филм за наши роми-каналджии кадето 71 Бежанеца умряха в камион , та вземи и преведи тоа материал , нещо интересно за българи

57

Анонимен

преди 7 години

Не искам бежанците, нито парите на Европа! И проклет да е този, който ще гласува за Герб!

56

Анонимен

преди 7 години

Знае се, че България всяка година прави вноски в бюджета на ЕС - около 1.5 милиарда евро. Така на практика дори тези пари (90%) да са от ЕС пак са наши пари. Защото повече внасяме пари в ЕС отколкото получаваме ! Новината в този смисъл не е сбъркана...

55

гтф

преди 7 години

жилища няма за българите, ще раздават на мигранти - тая няма да я бъде. Да се махате, докато не сме хванали тоягите !

54

Анонимен

преди 7 години

Продажната тиква ни сасипа, само да го потупат по рамото в Брюксел.Значи за т.нар. бежанци, повече от на собсрвения народ.Българите нямат пари за жилища, здраве, обаче за ония - безплатноСкоро ще предложат и да им дадем жените си сигурно

53

до 49

преди 7 години

Новината е представена в стил - чул-недочул, преписал от някъде и да направим сензация. Целият разговор го слушах сутринта по телевизията. Тези 10% не са от националния бюджет. Идеята е следната - приемат се X бежанци. ЕС отпуска някакво финансиране (Y пари), от които нашата държава (т.е бюджета) трябва да осигури 10%. Т.е. не 10% от националния бюджет, а 10% от парите предвидени за бежанци ще доидат от бюджета.Не били компютри, ами компоти...

52

Анонимен

преди 7 години

Не ме интересува дали в статията не е обяснено както трябва за процентите! Не ги искаме тези навлеци, това е!!!!!!!!

51

Темида

преди 7 години

В тази статия няма какво да се гледа. Просто поредната реклама на БСП преди изборите с волните и неволни БСП онлайн ***......Продължете нататък

50

Ангел

преди 7 години

Трябва да се постави въпроса за схема за приемане на бежанците на следната основа:България приема семейство на бежанец християнин(!!!!) и срещу семейство на безимотен ром(европейски граждани),с цел интеграцията им.И разрушаване на незаконните гета,разбира се.Такава сделка българите биха приели.

49

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 38 И една стотинка излишна нямаме, много маемунки на клона: политици, депутати президенти, администрация, помощи за роми, източване на фондове, ддсари, а сега ти тези. СТИГА ТОЛКОВА ОМРЪЗНА МИ ДА ПЛАЩАМ И ДА НЯМА НИЩО НАСРЕЩА !!!!

48

Съд

преди 7 години

Правова държава - това ни липсва! Крайно време е някой, който е продал българските интереси да бъде вкаран в панделата. Например - тези, които ликвидираха селското стопанство, промишлеността и енергетиката (май беше най-вече по времето на Костов), тези които лишиха България от стратегически и печеливши проекти като "Южен поток", Белене и Бургас - Александруполис (това май е заслуга най-вече на герберастите) и толерират "бежанци" пред българи??? (май отново са ГРОБ).

47

Анонимен

преди 7 години

Кое от изброеното в трети абзац е подсигурено БЕЗВЪЗМЕЗДНО на нас българите!? 1. Жилище (ако нямаш наследствено) или изплащаш до гроб, или плащаш наем до гроб. 2. Детска градина - поради недостиг на места в столицата, тарифите под масата варират от 2 до 5,6 хил лв. 3. Здравно осигуряване - Коментарът тук е излишен - или плащаш или шансовете ти не са минимални. 4. Програми за заетост - Стотици българи са без работа или са на работа с адски ниска заплата. Пенсиите 1/4 от издръжката за бежанец...

46

МИРНА ГЛАВИЦА

преди 7 години

Вие можете да работите за 400 лева заплата минимална, но за псевдобежанците сумата е друга! Една майка може да получава за детски смешни сторинки, но за псевдобежанците, сумата отново е друга. Вие можете цял живот да изплащате жилище или да сте на наем, но за псевдобежанците това е безплатно! Вие можете да си мислите, че всичко това НЕ е нормално, НО СПОРЕД БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ТОВА Е ОК! Българино, разбра ли най-сетне, че и МИРНА ГЛАВИЦА САБЯ Я СЕЧЕ!

45

Анонимен

преди 7 години

Червените, стига писахте! Смешни сте и петимата, вече целият форум ви знае! Ясно е, че новината е сбъркана, и вместо "разхода за бежанците ще се покрива на 90% от ЕС и 10% от БГ", "журналистите" са разбрали 10% от националния бюджет. Смешни сте, малко сте. Платени пионки на московски кукловоди, играещи пантомима пред мъртва публика.

44

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 44дори една стотинка да е, аз не искам да се дава за тях. Тази стотинка съм я изкарал аз с много труд и аз искам да се дава за пенсионери и лечение на деца, а не за готованковци и изтърсаци, чиито бащи са нямали контрол на нагона си.

43

stoian79

преди 7 години

I SIA KVO BSP-to SE OKAZAHA PRAVI A GERP-RITE-BKP-ISTITE LAJAT A OBVINIAVAT DRUGITE KOITO KAZVAT ISTINATA V LAJA.TIPICHNO V STILA NA BKP-DS.