35

Анонимен

преди 7 години

Всеки, с поне мозък на блондинка (като путин), ще разбере, че Русия е в момента най-фашистката и агресивна държава.За питерците, *** и врабчетата на Болен не говоря.При тях е въпрос на договорни взаимоотношения.

34

321

преди 7 години

До Анонимен 30Не лъжи след намесата на Русия бежанците от Сирия намаляха драстично и даже са започнали да се връщат в родината си....

33

Анонимен

преди 7 години

Опита на Шойгу да "освободи" Алепо за рождения ден на Путин не се сбъднаха. Разочарованието и озлоблението граничещо с амок сред кремълската клика е неописуемо.

32

Анонимен

преди 7 години

Oт времената на Иван Грозни, Русия е агресивна и експанзионистична държава.Как иначе Киевска Рус би стигнала до Чукотка?Какви славяни и какви руснаци има в Якутия например????????Това, което e направил Ермак, е същото, което са направили Кортес и Писаро - избиване на местните *** и завладяване.

31

Анонимен

преди 7 години

Русия е примитивна и технологично изостанала държава ! Единственният начин да я забележат е като създава и поддържа тероризма в цял свят !!! Държава , която претендира за световна суперсила има БВП по малък от Ню Иорк !!! Това са чисти световни хулигани и терористи !!!

30

Ха

преди 7 години

До Анонимен 32 включи онова нещо наречено мозък.

29

Анонимен

преди 7 години

От изнесеното излиза, че Русия вече воюва с цялата си налична военна "космическа" мощ срещу шепа опозиционери събрани в един квартал на Алепо и въпреки това не може да победи.

28

Анонимен

преди 7 години

До GОткакто Русия бомбардира там, бежанците рязко нараснаха, но пък болниците, училищата и децата в Сирия рязко намаляха

27

Анонимен

преди 7 години

Междувременно, Кери поиска разследване в Сирия за военни престъпления на Русия и Асад.

26

Путин

преди 7 години

Аз съм мъничко човееееече...

25

Анонимен

преди 7 години

Сега е добър момент да се действа.Големият вигвам на нашите заокеански братя се гласи за нов вожд и по традиция докато вождът не стане реалност война не се води.Дано успеят да ги поразчистят докато ония не са се активизирали.Най ме изкефи коментарът на някакъв руски генерал относно невидимите самолети и разочероващата действителност.

24

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 22Ама и във ФАЩ не бягат. Що ли?

23

G

преди 7 години

За журалистката *** думата "безпристрастно" не важи.Западът е впрегнал машината за промиване на мозъци и днс.бг не остават назад. Руските самолети са там за да всяват "разрушения и ужас" НЕ сред "мирните жители на страната", а сред платените месионери и терористи извършващи държавен преврат. Русия удря терористични обекти,а поставянето на тази фраза в кавички е неуместно. Същото важи и за използването на кавички за руските пилоти "герои". За 3 месеца свършиха повече от американците за година!

22

Анонимен

преди 7 години

До фактE точно това не е ФАКТ.

21

Анонимен

преди 7 години

Тази новина вещае нови бежанци към Европа. За съжаление бежанците не искат да ходят в Русия. Що ли? Толкова място има там...

20

факт

преди 7 години

Сирия за Русия е като Афганистан за СССР.

19

BURZUM

преди 7 години

Руснаците размазаха демократичните ислямисти...Сащ обичат да подкрепят фанатиците то не беше Ал Кайда,не бяха муджахидини,талибани,сега и сирииските ненормалници...

18

Дядо Йоцо

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ АМЕРИКА!

17

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 7 години

Дребният, руски фюрер очевидно вече играе наистина ва банк. Изпадането в тотална параноя е ясен признак за наближаващия край. Примери от историята колкото искаш - включително и със скрития му идол, който се опитва да наподобава - Адолф Хитлер.

16

ЧРД

преди 7 години

Честит Рожден ден, господин Путин!