86

Анонимен

преди 7 години

Айде стига пак намесвайте най-мюсулманската страна в Европа - Русия. По време на Курбан-байряма, цял Петербург се напълни с камиони с блеещи кочове, клаха ги по улиците и после едвам се почисти. По Петербург и Москва само *** гледаш и Путин им построи най-голямата джамия в Европа. Обаче засега си траят и населват. Но стана опасно вечер да се ходи.

85

Истината

преди 7 години

"Няма как Европа да е остров на стабилност в океана на нестабилност"Е защо да няма как? Просто не допускайте това което става по света в Европа. Отворена врата само ако са добронамерени, иначе вън!Плевнелиев сякаш ще си отвори вратата, за някой който идва да му насили жената и децата. Да му яде хляба, ама да не работи за него. Да му казва как да се моли на неговия му "Бог". И искаш да оставим отворена врата за такива?

84

ДО 110

преди 7 години

Ти и този Президент сте в Миналото .България се отърсва от такива като вас .България Напред .

83

Анонимен

преди 7 години

С Цачева ще се мре от срам. Не гласувайте за бок.лука на ГЕРБ никога повече!

82

demograph

преди 7 години

Ушанките се изприщват от думите и делата на Президента, защото техните промити с водка кратуни не могат да родят благородни мисли, тъпканите им с рубли муцуни не могат да произнесат красиви думи, а кривите им казашки крака все ги водят към руските екскременти. Те са алергични към истината, правдата и справедливостта споменаването на които води до обриви от червен вятър.

81

Logo bulturist

преди 7 години

Zesona na buntovnicheskia turizam otkrit v begeto.

80

Анонимен

преди 7 години

Аз ще гласувам за Трайчо Трайков

79

Анонимен

преди 7 години

Сега като дойде "майката" на нацията, ще се оправим. ГЕРБ разбиха опозицията, зад големия брой кандидати вероятно пак седи дългата им ръка, та спокойно номинираха кандидат, дето и магаре да е, пак ще спечели. Ще отида да гласувам, още не съм решил за кого. Чудя се между Татяна Дончева и Кандидата на РБ Трайков.

78

Анонимен

преди 7 години

В момента,най - голямото богатсво на България е,че е бедна г-н Президент.

77

Анонимен

преди 7 години

Този ще каже същото и, ако извънземни кораби вземат да стоварват нашественици на тази планета.

76

Анонимен

преди 7 години

Ако си мислите, че сега е зле, представете си какво ще бъде с тетка Цачева за президент- ще получим нервна криза от срам и позор.

75

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Плевнелиев става за емир на Западно балканското емирство. Е малко е бъзлив, но какво да се прави. За специални заслуги към халифата заслужава този мил жест ;))). По съвместителство може и да е главен евнух в харема на халифа. Ще се справи момчето. Вярвам в него.

74

Ген полк Гадорян

преди 7 години

За съвременните политици властта е просто инструмент за трупане на авоари в банките. Изобщо не им дреме за съдбините на родините им. Най вече това важи за у нас. Може би Русия донякъде защитава националните си интереси. Както и Китай. Но в ЕС се шири демагогията и плутокрацията.

73

Анонимен

преди 7 години

Колкото повече слушам руски рев ,толкова по симпатичен ми става Сорос.Да живее Сорос,да живее Новият Световен Ред,да живее неолиберализмът,да на отворените врати,да на Обединените европески нации,да на лисабонският договор.

72

Анонимен

преди 7 години

Меч и огън за българските политици! Жив политик да не остане!

71

Нека е както иска

преди 7 години

Г-н Плевнелиев, да отвори вратата на собствения си апартамент и там да приема колкото иска бежанци, а който знае къде живее - да ги насочва.

70

Анонимен

преди 7 години

Гусин Пезидинта в едно не греши - тия варвари нямат интерес Все още! към България. Тях ги интересуват богатите западни страни, а не разградени кошари / за съжаление в това ни превърнаха политиците, включително и днешните приятели на гусина от снимката/. Но, към България със сигурност ще проявят интерес като към полигон на който да тренират варврските си актове. Така че гусина да отвори първо вратите на своя дом...

69

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Назовете ми по един любим ваш политик от Освобождението насам?! Чакам отговорите ви. Интересно ми е. Надявам се че сте достатъчно на ти с родната история.

68

Анонимен

преди 7 години

Предлагам парламента и президенството да станат убежища за бежанци, в това число и личните къщи на плевнята, тиквата, стругарката и така по ред на всички долнопробни ***. И - няма ли да идват тези избори, за да спрем да повръщаме от малоу..м..н..ата физиономия на този Д...Е...Б...И.....Л

67

Анонимен

преди 7 години

Да живее президентът, меч за ***.