44

Анон

преди 7 години

До Анонимен 41Не забравяй, че Русия беше враг и на Наполеон Бонапарт, и на Адолф Шикългрубер, а сега е враг и на собствениците на военно-промишления комплекс на САЩ!

43

Анонимен

преди 7 години

До един тамНяма русофоби. Русия е враг на България. И има единствено национални предатели русофили. Как по друг начин да бъдат наречени приятелите и помощниците на българските врагове освен като предатели.

42

Анонимен

преди 7 години

Западноевропеецо, говориш че Асад е зъл диктатор ли?Виждал ли си снимки на Дамаск и правителствените градове по брега на Средиземно море? Знаеш ли, че там можеш свободно да ходиш на бар, да пиеш бира, да си танцуваш, да плажуваш?Знаеш ли, че само в сирийската правителствена армия има цели християнски батальони?При твоите демократични ислямски главорези това възможно ли е? Кой е диктатора тогава? Не е ли оня от Нусра, дето им говори за девицата, плюеща в морето и превръщаща водата в сладкиш?

41

Западноевропеец

преди 7 години

Не знаех, че думата п.ростак е нецензурна. Светлин Занев от последния сезон на Сървайвър наистина си беше такъв!!!

40

Западноевропеец

преди 7 години

Народът се вдига на въстание срещу зъл диктатор, а Русия го пази. Ето защо никой не я харесва.

39

Анонимен

преди 7 години

Абе кога ще го пускат буратиното в дейсвие?

38

Анонимен

преди 7 години

Само бой по първобитните чаршафи! Бой! Няма умерени, няма неумерени, всичко да се подравни в района. Да се благодарят на Аллах "бунтовниците", че Русия още стиска зъби и не използва цялата си мощ, тогава ще видят камила боб яде ли!

37

Западноевропеец

преди 7 години

До 54Народът се вдига на влст срещу зъл диктатир в Сирия, а Русия го пази. Ето защо никой не я харесва.

36

един там

преди 7 години

Логката на русфбчетата-американифилчета е прекалено странна! Значи властта избрания с избори от сирийските граждани управител на Сирия е нелигитимна, а тази на докопалите се до властта с преврат украински хунтаджии е напълно легитимна! Основното им обвинение спрямо Русия за намесата и в Сирия е, че иска да пресече плановете за газопрводи от Персийския залив към Европа! Като им зададеш въпроса защо имащите интерес не прекарат газопровода, през Израел и Ливан, направо към Турция- мълчат като риби!

35

Анонимен

преди 7 години

Браво, братушки! Изпечете гадовете, за да стане страната нормална!

34

Западноевропеец

преди 7 години

До ейййййййМпже и така да е, но не съм чак толкова, колкото кремълското джудже, което успя да задмине и Хитлер. За съжаление в България има много комплексари и комплексарки, които му симпатизират, защото се припознават в него. Напомня за едно друго джудже -Светлин Занев от последния сезон на Сървайвър, който беше страшен ***, страшно комплексиран и всяка втора дума му беше псувня, но имаше много комплексари, които му симпатизираха! Накрая слава богу загуби финала от Ваня Джаферович!

33

Анонимен

преди 7 години

Миналата есен имаше значителен руски самолетопад. За тази есен прогнозите са да е още по-голям.

32

странно

преди 7 години

Трети ден в "любимия ни"сайт няма нищо за убийството на 15 цивилни Афганистанци от американски дрон в източен Афганистан!!!но има статии в подкрепа на терористите в Сирия!?

31

Анонимен

преди 7 години

До ЯСНОСамата Русия е враг на цивилизацията и използва срещу нея терористите от творението си ИД. В Сирия Русия прави всичко друго но не и да се бори с ИД. Да използваш забранени оръжия и да избиваш жени и деца е военно престъпление, а Русия е държава военнопрестъпник.

30

еййййййй

преди 7 години

До Западноевропеецжалък и смешен си нищо повече........

29

ЯСНО

преди 7 години

Всеки който лае срещу Русия трябва да си дава сметка че защитава убийци и терористи,който са врагове на цивилизацията и съюзници на САЩ.

28

Западноевропеец

преди 7 години

До БългаринТи си руснак!!! Ами *** в Пyтлеристан!!!

27

ДЯДО РАШКО

преди 7 години

ЯКООО!!!

26

скоро

преди 7 години

Алепо скоро ще падне и всички терористи ще бъдат избити.слава на Русия която ни избавя от терористите.

25

Анонимен

преди 7 години

До БългаринРусия е враг не само на България, но и на целия цивилизован свят. Така, че ти не можеш да бъдеш българин а си някакъв русофил. А твоите"братя" са патологични убийци.