44

Русофил

преди 8 години

...джипове и имоти за млн.! Със спестени от закуска пари ли!? Сами ли си ги купиха или с парите на ограбената от тях "губеща" България! Или можеби успяха така успешно да завъртят бизнес в тази днешна "просперираща"Бг и звъртяха кполелото на икономиката носейки просаперитет за себеси и народа!? Едва ли!? Използваха и лъгаха народа дълги години и се мъчат пак да го правят!!!

43

Прусофил

преди 8 години

Хайл!

42

Анонимен

преди 8 години

Коментират промити мозъци с опит в заработване на ***!

41

Анонимен

преди 8 години

Не берете кахър вие: тоя,който е могъл да гръмне оня с белега можеше да направи същото и с Володя!

40

Kkk

преди 8 години

У греша си император инч пу, след теб и РФ ще се разпадне, после ако дойде подобен диктатор и това което остане ще се разпадне.... просто толкова голяма държава няма как да се държи с авторитарни методи и да сте фактор на международната сцена. Колкото повече мърдаш малкия, толкова повече ще ти влиза големия

39

Русофил

преди 8 години

Защо онази НРБ беше нпрмална и развита държава ли!?Ами защото всички деца ходеха на истинско училоще,младежите в казарма или университет,всички хора на работа! Няма как тази държава да е била на загуба! Напротив беше водеща икономика в СИВ тогава като в някой технологии благодарение на добрите си отношения с Япония и др.качпиталистически страни беше по напред и от СССР! Тва за згубата е една мантра на Костовите последпватели с която да оправдаят престъпленията! От къде дойдоха скъпите им ...

38

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 39Ако България беше наистина постигнала нещо преди 30 години, нямаше да се сгромоляса през 89г по този жалък начин. Всичко беше изкуствен балон, който не можеше повече да продължава без да се спука.

37

Щирлиц

преди 8 години

Можеше,ако някой беше гръмнал оня *** с белега...Е да,ама не.

36

гошо печения

преди 8 години

Външната политикА на путин е за учебник, вътрешната както от ленин насам. Ама тия пияници кво друго да ги правиш

35

Исти

преди 8 години

Помни Владо,Българска издънко: разпадът не можеше да се избегне,защото комунизмът вече бе съсипал страната,а народите се отвратиха от нейното управление!

34

хохолите капут

преди 8 години

До Анонимен 22украинските мечти......мечти......

33

Русофил

преди 8 години

Нищо Владимир ВладИмирович ти сега върни обратно заблудените овце в стадото! Тва е поправима грешка! Ти вече почна! Погрижи се скоро и за 16 та република!

32

Анонимен

преди 8 години

Днес България не е нищо повече от един призрак на държава, който не може да постигне нищо от това, което е постигнала приживе допреди 30 години. Днес като огромен успех се изтъква това, че можеш безпроблемно да напуснеш България, за да си търсиш реализацията нейде по света.

31

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен

30

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Славна нация са това американците... - откриха ефикасен начин за сриване на империи без нито един изтрел... - обезценяват им суровините и националната валута, поставят ги в положение на изолация, санкции, глад и мизерия... - и империята рухва... - при това два пъти за последните 25 години...

29

аз и ще 2 млн

преди 8 години

до 32 работим на запад и не смятам , че живея по-зле от тошово време...даже напротив . а това , че ти се оставяш да те мачкат стоейко в България си е твой проблем . какво значи , че сме зависими от...тях ???повечето хора са наемни работници и ги интересуват заплатите им...без значение дали ги получават в лева или евро...и винаги ще имаме работодатели. въобще не правя разлика дали работя за чужденец или стиснат българин псевдо бизнесмен

28

Анонимен

преди 8 години

"В рубли ли ти плащат?"Колега, само на нас ни плащат в долари от американското посолство за да се противопоставяме на мненията на нормалните хора тук.

27

явно тогава

преди 8 години

до 30 не си вземаш редовно лекарствата !!! при положение , че тогава заплатите бяха между 200 и 300 лева дори и по официалният курс 1 към 1 сме получавали 200-300 $ заплати . как може при такъв стандарт межеш да твърдиш , че сме били сила ?? мен ме интересува ка живяхме тогава и с изключение на достъпната храна всичко останало беше оскъдно .

26

Анонимен

преди 8 години

"до 26 по времето на сив бяхме това което наподобява поговорката : с царството на слепите едноокият е цар !!"Днес сме без две очи и сме зависими от онези със зрението, факт.

25

Анонимен

преди 8 години

Забелязали ли сте че когато затапите Странджата и като види че сте по-умни от него мълчи като еббана путкка. Ето сега например ще млъкне и няма да смее да гъкне. Той знае кой му е господарят във форума, нали така пасивнико подчинен!