180

глупаци много

преди 8 години

Разделяй и влаей.Така се управлява масата.Някой някъде има интерес ние да си гледаме само какво ни разделя но не и какво ни сплотява.

179

до 275 от славянин

преди 8 години

Ама турците у нас нямат териториални претенции, защото смятат териториите в които живеят за Турция, ти ходил ли си в тези територии!? Източните Родопи са напълно загубени, западните Родопи и североизтока и те вървят в тази посока, аз специално от североизтока имам съвсем лични наблюдения, защото живея там и отлично познавам съзнанието на тукашните турци! А за ''римлянизацията'' на България има ли смисъл да ти говоря!? А арабите получили статут на бежанци в България винаги ще ги връщат тук!

178

Анонимен

преди 8 години

Славянин, последното хилядолетие много го закъсахме. И през предишните 17 хилядолетия сме имали много възходи и падения. Но всички народи на Източна Европа са взаимосвързани родово, включително българи и славяни. Не е време за разделение, защото изчезваме.

177

до 242

преди 8 години

"Автономисти" и "Върховисти" е разделение по начина на освобождение и присъединяване към Майка България ! Автономистите са смятали да повторят номера със Съединението , като за целта първо трябва да се обособи Македония като отделна тер. единица , а Върховистите са смятали присъединяването да стане директно чрез завземане т.е война като се изчака удобния момент. Никога нито един "автономист" не е мислил да прави отделна държава Македония , особено пък Гоце Делчев !!!

176

Българин

преди 8 години

Сръбски б- о- *** !

175

до 271 от славянин

преди 8 години

Sclavus на латински означава роб, а ''славянин'' означава съвсем друго! А къщите на Вазов и Каравелов са превърнати в музеи и нямат нищо общо с тогавашната действителност!

174

Анонимен

преди 8 години

До славянинКакви араби и турци оправяли България, бе пич ? Арабите нямат никакво намерение да седят тук, те са тръгнали към западна Европа. Турците у нас пък по данни на НСИ са малко под 600 хил и са спокойни и миролюбиви хора, които НЯМАТ териториални претенции. Виж с албанците нещата не са така, почти 50 на 50 сте, искат ви държавата и при последното ми посещение в Скопие имаше повече албански, отколкото македонски знамена. За България не бери грижа, ама Македония отива по дяволите.

173

славянин

преди 8 години

Странно защо Алън Фостър Дълес, бивши директор на ЦРУ е наричал руснаците ''най-непокорният'' народ на Земята пък уж славяните били роби!? Роби са българите, това и историята им, и чужденци минавали през България през последното хилядолетие постоянно са го казвали!

172

Безпартиен

преди 8 години

Прилича на сърбизиран ***

171

До славянин ( роб)

преди 8 години

Самата дума " славянин" значи роб. Истинските роби са били крепостниците в Русия. А ако беше ходил в родните къщи на Вазов и Каравелов щеше да видиш колко " робски" са живели през турското робство.

170

опс

преди 8 години

До Анонимен 267Пълни глупости ми говориш. То древните народи, които са оцелели до ден днешен, се броят на пръстите на едната ръка, той ще ми говори за робства. Не само са били по-дълго под робство, направо са изчезнали. Я изброй тук да видим колко народи са създали 5-6 държави, имали са напълно самостоятелно самоуправление векове наред и са били толкова влиятелни в световната история като нас българите? Платените тр.олчета ясно се познават по българофобските напъни.

169

Анонимен

преди 8 години

Бе прекъсване на дипломатическите отношения направо. Какъв смисъл има да имаш такива с хора, които те мразят в червата.

168

Анонимен

преди 8 години

Какво общо има това с темата ''Македония''!? А най-големият роб, и по ген, и по ум, е българина, не случайно повече от половината му история е преминала в робство! Това даже и най-наглият ''демократ'' не може да отрече, защото е безспорен факт!---Разбира ти кухата лейка. България е била в разцвета си поне хиляда години преди официалното й признаване като държава на юг от Дунава. Българите са КОМАНДВАЛИ от Испания (Ибер) до Тихия океан (Именско море). Сегашните *** НЕ сме никакви българи!

167

Bg

преди 8 години

В едната ръка държи чук а в другата корана.После да се взриви в тях и да стане мъченик.

166

до 259 от славянин

преди 8 години

Буквата е едно, а съдържанието е съвсем друго - славяните са едни от най-свободолюбивите на земята, за разлика от българите, прекарали повече от половината си история под робство! Никой славянски народ не е прекарал повече от половината си история под робство като българите и това е безспорен факт, а какво пише в речниците няма значение за фактите!

165

Бай минчо

преди 8 години

Имах съквартирант македонец в Студентски. Голям пич беше и с доста като него се запознах. Той обясняваше, че има огромна разлика между поколенията при тях. Младите дори се срамуват от нещата които говорят и вършат дъртите.

164

Шоп

преди 8 години

Този е марксист и поклонник на Тито, който си избива комплексите.Но обективно погледнато, Югославия беше една хубава държава.Ако и ние бяхме вътре, много неща нямаше да са такива.Нито ние щяхме да сме такива руски лакеи, нито щеше да се разпадне така глупаво.

163

до 256 от славянин

преди 8 години

Какво общо има това с темата ''Македония''!? А най-големият роб, и по ген, и по ум, е българина, не случайно повече от половината му история е преминала в робство! Това даже и най-наглият ''демократ'' не може да отрече, защото е безспорен факт!

162

Анонимен

преди 8 години

Македония е държава, която след 10-15 години я я има, я не. Въобще не ми пука за тях, пълен игнор за всичко македонско. Албанците ще им видят сметка...те и в момента го правят.

161

Bg

преди 8 години

Само друговерците от албания ще ги оправят.Държава на три дена и малки хора с робска душа в отчаян опит за малко внимание.Той троши паметници в планината а Али-Раза мушка в тях жена му и дъщеря му.