126

Браво

преди 7 години

Само така,Даниеле,България не се продава!Само се подарява на *** и пульо вече 27 години.....Включително и от тебе!

125

Анонимен

преди 7 години

А защо правителството на ГЕРБ в което е и Къдравата Сю, отмени мораториума и разреши продажбата на Българска земя на чужденци .Митов на,, улав ,,ли се прави или си е по рождение такъв ? По скоро второто .

124

Анонимен

преди 7 години

Вече 27 години от както не сме под руско влияние и България е васална територия на САЩ и Брюксел. И никога в България не е имало такава мизерия както през тези 27 години.

123

2013

преди 7 години

Под тази тема доста глупости са се изписали, само и само да заметат л**йното на въпросния Толстой. Да им е за обица на нашенските русофили - това е нивото на средния ешелон политици там, и това е отношението към България. И мисля че е крайно време много хора да прогледнат.

122

Анонимен

преди 7 години

Само кpъгъл глyпаk може да си въобразява, че натовските бази в България могат да попречат на руските ВКС при евентуален конфликт и че нещо ни пазят.

121

kiki

преди 7 години

То ОСТАНА ЛИ НЕЩО ЗА КУПУВАНЕ, освен душите ни?

120

Анонимен

преди 7 години

в Русия всичкo се прави за един зрител, всичко се казва за един слушател - товариш Путин.от най-дребния милиционер рекетьор та до началника на борбата с корупцията в дома на когото скоро откриха 140 милиона долара кеш ... всичко иска да се хареса на върховното тяло.Така че и въпросното изказване е насочено към ушите на върховното тяло в Кремъл ...Слава Богу нещата в България вече не се определят от червената проруска селяния !

119

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАРазбира се, че американците ще строят военни бази... - иначе "братушките" отдавна да ни бяха окупирали, като Крим...Ако руснаците решат да правят нещо в България натовските бази ще се превърнат в кратери само за няколко минути.

118

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАКрим е Руски. Въпросът е затворен. Краварите може да си подскачат до небето.

117

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Разбира се, че американците ще строят военни бази... - иначе "братушките" отдавна да ни бяха окупирали, като Крим...

116

Анонимен

преди 7 години

Това не е дошло по нареждане на Козяк, гелосаният комсомолец е решил сам да се натегне и това високопарно изказване. И му е лъснал провинциализма и комплексарщината която има всеки българин. От една шега и закачка на руснака направиха проблем, накърнено национално достойнство хе хе - хората и фирмите сами решават на кой да продават, защо американците не купуват имоти по черноморието, нали са богати? Ако плащат повече на американци ще продават, не на руснаци.

115

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До АнонименТвоите дрОгарЕ искаха да я подарят цялата... - още през далечната 1963 година...

114

Анонимен

преди 7 години

До skatelite Като гледам как Тиквата си продаде задните части на Ердоганя. А България отдааавна е продадена .Американците не плащат и стотинка за базите си . Колония джанъм,колония !

113

Анонимен

преди 7 години

Частни лица и фирми сключват изгодни сделки със собтсвените си имоти и сами са решили да ги продадат на руснаци защото те плашат най-добра цена. А държавата подарява на САЩ ТЕЦове, златни концесии за милоард, американците си разполагат базите както си искат на българска територия и не плащат никакъв наем като че ли им е бащиния - това зализано *** какво ще каже по въпроса, защо не се изказва?

112

Анонимен

преди 7 години

Тя е подарена на краварите от такива *** като него . Ако беше голям патриот детето му щеше да е с българско име .Да, ама не .

111

Анонимен

преди 7 години

Нали сме капитализъм и демокрация, частната собстеност е неприкосновена. Хората и фирмите могат да се разполагат с частните си имоти както намерят за добре, или имат право да ги продават само на американци. Впрочем американците защо не купуват имоти по черноморието.

110

Ники.

преди 7 години

Що ве. Пеевски не я ли продава :D

109

Анонимен

преди 7 години

Лекето Митов пак се изпъчи - България не била за продан.Ами да, той и другите агенти на САЩ не я продават, те работят, за да я подарят на световните грабители - краварите.И като гледам, вече са я харизали - безплатни бази за САЩ, безплатни техни слуги имитират национални лидери...

108

Един от Северозапада

преди 7 години

90-те години , "Зюд Дойче Цайтунг", заглавие от първа страница, което съм виждал лично:България-предадена и продадена! Коментара е излишен.

107

Даниел Шитов

преди 7 години

От американското посолство ми наредиха да съобщя, че все още не обмислят да продават България, но са склонни да разгледат офертите.