36

1912

преди 7 години

Какво всъщност искат Брюкселските ***?Ако много милеят за ря.зани карабини,да си ги вземат,нали ги поканиха.Ако не ги искат ,да заточат Меркел в сибир,затваряне на границата и тея вън............

35

Анонимен

преди 7 години

"Парите от Европа са предназначени за купуване на техника, която ще подобри контрола на миграционния поток и за изграждането на нови приемни центрове за бежанци, съобщи говорителката."Никакви нови центрове няма да изграждаме. Накрая ще горят сгради и знамена на ЕС.

34

бай Колю

преди 7 години

а ще дадаъ ли от Брюксел като бонус и няколко вагони а вазелин? Ще ни трябват май :(

33

Анонимен

преди 7 години

Парите са за така нареченото ПРЕЗАСЕЛВАНЕ, което Мутрата е обещал на господарите си Меркел и Юнкер.

32

Анонимен

преди 7 години

"Европейската комисия не поддържа оградите като средство за отблъскване на бежанците и отказа подобна помощ на Унгария миналото лято"Комисията да ходи да се шибириба.

31

Homer

преди 7 години

Опомни се народе, във война сме...Не Ви ли прилича на заселването на едни индивиди през 5-те века "съжителство", историята се повтаря!!!

30

Анонимен

преди 7 години

Значи американците могат да дойдат да ни охраняват въздушните граници, срещу хипотетично руско нападение, а не могат да пратят отряди срещу бежанците. Нали и те са заплаха за националната сигурност? Обаче ги боли фара краварите за нас. Те искат провокация срещу Русия, а не да се занимават с тарамбуки.

29

САМО С ПРИКАЗКИ НЕ

преди 7 години

СТАВА - ДЕЛА ТРЯБВАТ А НЕ ДУМИ.БЪЛГАРИЯ Е В ОПАСНОСТ.

28

Анонимен

преди 7 години

нещо $$ нема ли да отпуснт за млеко на децата по училищата и за безплатни билетчета на пенсионероте в градския транспорт ???? мам ка им *** де разка

27

Анонимен

преди 7 години

а Соросидите защо изградиха ограда 6 метра на границата с Мексико...

26

1912

преди 7 години

,Докато ни представлява един полуграмотен ***,ЕС ще продължава да се гаври с нас.Даде някой сребърник на нашите ен.ичери да ни напълнят с меринджеи.

25

Анонимен

преди 7 години

Преди три дни хиляди нашественици ислямисти атакуваха унгарската граница от съседна Сърбия -унгарската армия и полиция стреля с гумени съчми и използва сълзотворен гази и водометни оръдия ...,но нашите цензурирани медии това не го отразиха ,явно вече всички са на соросова хранилка !!!!! представям си ако това бе на нашата граница как ще реагират онези нещастници командировани от страната полицаи живеещи в землянки и навеси от найлон и греещи се с лагерен огън като пещярняци ...ех Бъчварова...

24

Анонимен

преди 7 години

с две думи искат да си поемаме имигрантите и да си ги държим в БГ

23

смЕх

преди 7 години

До 17-ти анонимник За това ли краварите са вдигнали дувар по границата с Мексико та и пиле не може да мине или имат нЕкаква умна политика.

22

anonimen

преди 7 години

Нашия и той доволен (Борисов) .. пращи от кеф за тези трици....искай им 1 милиард ,граничари от Европа да пазят границите на Бг ,удари им по масата и защитавай народа си !

21

Анонимен

преди 7 години

поредно предателствовместо газов хъб на уредиха с мигрантски такъвкраят ни идва по бързо от очакваното..баце, голяма грешка,че не слушаш Орбан,а проклетото бабе

20

Анонимен

преди 7 години

Ако боко тропнеше на масата и кажеше, че се обмисля излизане от ЕС,мкакто в момента ще го правят в Чехия, Франция, Унгария, не милиони, милиарди щяханда дадат. Но затова се искат топки, но нашия няма! Да вземе назаем от Орбан.

19

Анонимен

преди 7 години

Аз викам тези пари да ги дадат за няколко кули с картечници и детектори за движение ,като за начало да пострелят с халостни за предупреждение ,ако няма резултат с бойни ...и гаранция на сто процента че кьорав бежанец или мигрантин няма да припари до нашата граница !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18

Анонимен

преди 7 години

След като парите са само за изграждане на развъдник, какви квоти, какви 5 лева? Трябва ние да разселваме, а не да ни пращат екстри от Гърция и Италия.

17

Анонимен

преди 7 години

Оградата ще спре 10-20-100 човека. За половин час. После ще минат.1000 ще ги спре за 5минути.Ами повече? Мигранти се спират с умна и премислена политика, не с огради и заграждения.