93

маке

преди 7 години

ай стига с тая работа бре да не е заек да избега я от сабалето се трудим усърдно две оки вино ойдея

92

Анонимен

преди 7 години

Е какво излиза на края, партии като Волен Джамбаз и Каракачан,продьлжават да насаждат омраза между хората за да могат да си получат еврейските дарения!

91

Анонимен

преди 7 години

Пълни глупости - в България реалната безработица е 30%. Такива новини се спускат от Брюксел да ни подготвят за приемането на мигранти - ето, те са полезни за българската икономика, ще работят. Не случайно Дойче веле говори за 400 хил. нашите партьори от ЕС пак ще ни плюят в лицато и ще ни натресат около половин милион мигранти да се оправяме с тях както можем.

90

охрана

преди 7 години

Е най-яката работа в Бг! Вярно парите са малко, но сигурни! Имам средноспец. и икономика бакалавър! Неможах да си намеря по спец. работа и се хванах в един СОТ патрул на майтап! След 5 години служба съм повече от доволен! Имам ш.книжка и и разрешително за пищов! Смених 3 фирми и не съм бил безработен един ден! Имам много свободно време да работя над себе си!На работа нито дигам тежко, нито мисля, нито се мъча! Гледам хубави булки по улиците и си щракам! А като разнасям фактури ме черпят кафе!

89

Сергейчо С.

преди 7 години

Спасеието ви е в черената бюлетина. При нас олигарсите отпускаха по нещо и за народа, а герп прибират всичко за себе си без аванта за хората.

88

Анонимен

преди 7 години

Виновен е комунистът Жан Виденов който фалира България и направи 1 лев = 3000 долара!

87

ъхъ

преди 7 години

Е как тогава безработицата е 11%? Аз нещо тука не разбирам и сметката не излиза.

86

Анонимен

преди 7 години

Докато има толко нагла мафия и тия управляващи няма да се върна. Пробвах да съм опозиция на някакви нечестности но всички около мене траеха като овци. Е овчици дръжте се за полите на майките си, аз си направих бизнес и живея в пъти по добре от бг. Уаааа!

85

Анонимен

преди 7 години

ами само днес едни пичлемета купили дипломатическия клуб, някакъв друг взел за без пари царските конюшни, за какво да стоиш в една държава където няма закон, няма съд, няма прокуратура - да сме робове на тия пичлемета и далавераджии. По-добре роб на запад, но поне няма да те яд, че те командват чужденци, пък и последните плащат!

84

художника

преди 7 години

Разговор между приятели в България:-Здрасти, как е? Завърши ли го това висше най-после?-О хооо, имам дори две дипломи. По маркетинг и философия.-Е е е браво, а по колко ги даваш доматите?

83

Анонимен

преди 7 години

всеки трябва да мисли за себе си и семейството си, това че има нито учащи и нито работещи си е тяхна работа ! Ако имам възможност ще имигрирам ! Живея един живот защо да се отказвам от възможността да си го изживея малко по-добре ? Защо да оставам в БГ да плащам помощите на мангалята ? Да слушам глупости по ТВ и да бачкам като умрел за 500 лв ?

82

Стамат

преди 7 години

Интересно ми е като ще внасят работници дали ще им дават същите заплати ?А и друго, работодателите са склонни да дават повече на чужденци отколкото на българи.

81

VIP

преди 7 години

ПРОЗСТ НАРОТ - СЛАПА ДАРЖАФА!!!

80

друг родител

преди 7 години

Да бягат на тва ли ще ги учиш!?

79

Занзибар

преди 7 години

Последният да загаси лапмите!

78

ГРЪБ

преди 7 години

НЕ! Но то и не трябва да има!

77

UK и нема връщане

преди 7 години

На бг работодателя като му поискаш да ти вдигне заплатата щото всеки ден стоиш с часове след 5ч му става лошо, припотява се, сърцето го боли. Всеки ден ставах в 6.30 за да съм на работа в 7 и свършах работа в 7 най-рано при твърда месечна заплата и договор от 8 до 5. Нема пък да му работя на приватизационера(грабител на държавно имущество).

76

родител

преди 7 години

Моите деца имат златни медали по математика и са на първи места по английски.Покрай златните медали са приети в български ВУЗ-ове. Но в тая държава на мафията и шуробажанащината няма да им позвола да живеят и година въпреки че са осигурени материално. Да бягат далеч от тук...За нас вече е късно.

75

Суека

преди 7 години

до 105 ей ени*чар продажен селяка от ПРАВЕЦ вкара стотици хиляди българи по знайни и незнайни гробове масови само защото видиш ли били от онова време управляващите законно избрани и работещи за благото на БЪЛГАРИЯ а не като него и *** комсомолци работещи в ущърб на БЪЛГАРИЯ и изнасящи всичко ценно за РУСИЯ ! Лагерите на смъртта викаш из България са били нещо хубаво стотици хиляди деца , жени , мъже казано по така друго мислещи и пречещи на анти-българският комунизъм ОТ РУСИЯ С ЛЮБОВ викаш

74

Анонимен

преди 7 години

Ако в България се предлагаха адекватни заплати (дори не става въпрос за изравняваме богатите страни в ЕС), просто такива, с които човек да може да живее нормално и достойно, то въобще няма да има нито демографска криза, нито ще се питаме дали ще има кой да работи.