163

ИСТИНАТА

преди 7 години

"Седесарите оплюха празника на труда" на снимката която е прикрепена се вижда 31-годишния тогава Борисов заедно с група с червени знамена влиза в схватка с отиващи си от митинга на Подкрепа и са бити от превъзхождащите ги числено Подкрепаджии. Борисов още не си е върнал партийния червен билет.Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП,така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Отказал се е от червената идея само устно!

162

Един българин

преди 7 години

"Военният пилот кара един самолет. И ако види, че не може да го кара, катапултира."Ох, леле! Ще получа преплитане на червата от смях!Всички пожарникари ли мислят по същия начин за военните пилоти???Не съм му фен на ген. Радев. Виждал съм го да пилотира изтребител, много е добър, но в политиката да вкараме генерал е самоубийство. Особено ако залита към Русия както виждам че го прави.Но такова твърдение е абсурдно. Че като катапултираш, нали долу може да има хора?

161

Картър

преди 7 години

Ще гласувам за Радев. Долу Герп!

160

ИСТИНАТА

преди 7 години

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Баща му Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП ,после БСП като не пропуска нито един от тях. На 2 май 1990 год. след двата паралелни митинги по случай празника на труда/1 май/ на КТ Подкрепа събрал 200 хил. души и на БСП събрал 15 хил. човека в-к Дума излезе със заглавие-

159

Анонимен

преди 7 години

Видяха че кораба потъва и се спасяват,с окрадените пари.

158

Анонимен

преди 7 години

До Един българинНА тебе да ти е ясно ,че ако беше друго правителство нямаше да има изобщо усвоени фондове всички щяха да бъдат спрени!

157

Мутра юнивърсити

преди 7 години

"За мен много по-отговорно е да вземеш пилот от гражданската авиация."За теб най-отговорно би било като голям европеец да научиш поне един чужд език.

156

Един българин

преди 7 години

"За нас е ясно пътища, магистрали, пречиствателни станции."Аз също нямам против пътища, магистрали, пречиствателни станции...Обаче ме е яд че такива дъpвeняци нато Борисов и партия ГЕРБ "усвояват" европейски пари и вършат поразии. Както казват майсторите: Оставили са си пръстите по тия пътища, магистрали, пречиствателни станции!Яд ме е защото друг щеше да ги направи сто пъти по-добре, по-качествено а не асфалта да стане на юфка и после да се преправя пак с още пари!

155

Анонимен

преди 7 години

Отлично, значи краят на герберските мутрафони е близо.

154

Анонимен

преди 7 години

Абе той Борисов ще сдаде властта, това е ясно, но не е ясно дали ще върне 30-те милиарда, с които загроби българския народ до девето коляно.И кой ще му потърси отговорност ? Може би приятелчето му Цацаров, с когото източиха КТБ ?

153

KOK

преди 7 години

БАЦЕТО е *** АКО не спечелил шал да ДАДЕ ОСТАВКА аве ей СУЛИО за кво сме те избрали ве да не си ПРЕЗИДЕНТ нали затва има избори за ПАРЛАМЕНТ и ПРЕЗИДЕНТ на са СЛЯТИ кво плашиш ПРЕДАТЕЛ на хората дето са та ИЗБРАЛИ аз викам ДАЙТЕ да ГО ИЗМЕТЕМ тоя с ЕДИН ИЗСТРЕЛ зимаме и ПРЕЗИДЕНТ и СВАЛЯМЕ и ПРАВИТЕЛСТВОТО да ги ИЗМЕТЕМ ГЕРБАЖИИСКИТЕ ИЗНУДВАЧИ

152

Анонимен

преди 7 години

Аз ли не разбирам или гласуването е за президент,за държавен глава,за ЕДИН ЧОВЕК,за личност.Тук за партия ли гласуваме,за министри ли,за парламент ли нз вече.Бойко,дай си кандидата първо да го видим пък после казвай,какво ще стане ако загубиш!Или още разчиташ на тея дето всеки път ходят да гласуват и търсят къде пише ГЕРБ, без да знаят кой стои зад това име????

151

Българин

преди 7 години

До АнонименТи ли ще ми казваш аз за кого да гласувам ?За разлика от теб мога сам да реша за кого да гласувам!

150

ррр

преди 7 години

На Бойко му е ясно, че протесният вот ще подкрепи Радев. За Радев няма да гласуват само беловласите старци, а и тези, които вече не искат един борец от времето на СИК да ги управлява и наставлява! Борисов прекалява със самочувствието си - нека си каже от кои е - от БСП /пази си партийния билет/ от НДСВ - беше кандидат депутат от тази сбирщина и също политическо лице на Симеон, или е "нов" с частна групировка, пардон партия.

149

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИ, гласувайте за ИСТИНСКИЯ ГЕНЕРАЛ пред Тиквения такъв, който е абсолютно менте. Борисов бе произведен генерал за една нощ с протекцията на Доган. Втората му генералска звезда бе дадена от приятелят му Гоце, също неизвестно защо. Може би за лични заслуги към Мафията и Олигархията.Относно генерал Радев, напишете името му в YOU TUBE и всеки може да види какво прави. С очите си да види, а не да прочета от Пеевските медии, които създадоха балона Борисов и измислената му крадлива шайка ГРОБ.

148

Анонимен

преди 7 години

Като стана дума за червени *** искам да припомня на матряла колко са същите в Герб. Борисов, с партийна книжка още в чекмежето, Цецка, Цв. ЦВ, ПРЕЗИДЕНТЧЕТО, Хубавото Лиле с дядо партизанин., и още 90% от хубавата им партия. Затова знаят как да държат властта и да не я пускат. Но иначе голямо плюене по червените ***.

147

избори

преди 7 години

Коментиращите тука след като гласувате в България ще имате ли право да гласувате на изборите и в Русия ?

146

Анонимен

преди 7 години

До 185Ванга ми каза, че си пълен галфoн. Ко прайм са?

145

Анонимен

преди 7 години

Къде ще приключиш още не се знае 23 млрд има да се връщат.

144

Анонимен

преди 7 години

До 185Таз Ванга на шиш я въртите. Казала била... И кат е казала Ванга ко? Таз за нищо не ставаше.