39

край

преди 7 години

90те бех седесар а баща ми вика НАТО е насочено против Русия за какво ни е на нас. Устата ми пресъхваше да му обяснявам че не вярно. Мислех че НАТО е съюз на белите страни да се брани от варварския свят и викам даже и Русия ще влезе в НАТО. Найвник. Прощавай тате-прав си бил.

38

Безродник е

преди 7 години

Това *** безмозъчно същество още ли мърда?

37

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Пyтя дрънка оръжие, защото иска още един мандат...

36

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Войни винаги е имало и пак ще има. Обаче с това божие оръжие атомната бомба, хмммм. Победители май няма да има.

35

Анонимен

преди 7 години

Снайперисти ветерани от Афганистан убиват Полицай в СащМоже би искате същото в БългарияЩе си го получите

34

SpaceX

преди 7 години

54 Това от стенвестника Овча мисъл в свинарника ли го свали

33

Анонимен

преди 7 години

Краварска му работаСами си ритат в КопанкатаДа се почват вече Не се издържа вечеКато искат война ще си я получатВие също платени мекерета тука

32

SpaceX

преди 7 години

49 Отиди в Музейко да се запознаеш нагледно с какво се занимава Америка за България , ограмотии се поне малко защото си на нивото дестките градини.

31

SpaceX

преди 7 години

48 Трай , да го има иначе както са разкопали София , така ще си остане с десетилетия

30

Анонимен

преди 7 години

До SpaceXТи си голям ***, щом говориш за демокрация и комунизъм. Заради такива вярващи овце като теб, живеем в един свят движен от корупцията. Плюя на "Америка за България" и на СССР.

29

Ф.С.В

преди 7 години

Ако не вие ясно-- войната е неизбежна -- има Властелини които управляват Света-- населението на Земята е станало за един човешки живот от 70 г - е от 4 милиарда на 8 милиарда !! Ако продължава така - скоро ще станат и 16 милиарда !! Планетата вече е малка за човешката раса ! Евреите спазват Завета и няма да се учудя ако има скоро война -- тяхната поговорка е -- когато се лее кръв по улиците- купувай земя -- Всъщност след тази Трета световна война -- няма да има много оцелели-- Ще бъде един ужас!

28

SpaceX

преди 7 години

28 Толкова ли бяха защо съм останал с впечатлението че са 200 , може не споря Но това са си милиони ,а днес говорим за няколко роти и няколко хиляди човека . Това не е НАПАДАТЕЛНА ФОРМАЦИЯ. Нато дори изпитва трудности с разрешителните при придвижването , говори се за натовски Шенген. Каква ти война . Ако реши Путин утре е в Рига, Талин и Вилнюс , само че ПОСЛЕ

27

Иванчо

преди 7 години

До 36 - въпросът пак ще се отвори. Споко.

26

Иванчо

преди 7 години

Ами само се замислете за факта - диктаторска държава, Русия, вожда и е на власт 15 години и променя конституцията само и само формално да е вечно на власт. Какво ви говори това?!?! Хлюем Америка - но там никой не се държи за властта повече от законовото. А не като Путин или близкоизточните диктатори които са полудели и вманиачени да са на власт но Веки веков. Това плюс друго и и обида към народа им. Все едно им се смеят в лицето , че само путкиииннн е единствения сред 150 милиона други

25

Анонимен

преди 7 години

Горбачов ни освободи от Русия ! Заслужава да му бъде издигнат паметник на мястото на паметника на съвеЦката армия.

24

Древна поговорка

преди 7 години

Ако искаш мир, готви се за война

23

юбералес

преди 7 години

NATO проведе учение с 4000 души на своя територия в балтийските държави, а ''великая и необятная'' го брои за заплаха и война. Руския флот в Черно море е за защита на Русия, а натовския (който почти липсва) е за заплаха на Русия.

22

Анонимен

преди 7 години

До SpaceX-- Той Хитлер започна войната с 125 дивизии срещу 250 на Сталин. Имено за това Сталин не вярваше че съюзника му ще посмее да го нападне.

21

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

... - самальота...

20

SpaceX

преди 7 години

19 Трябва да му бъдеш до гроб благодарен на Горбачов, защото благодарение на него сгромолясването на комунизма не беше придружено с голяма война . Въпреки, че някои анализатори смятат, че тази война предстои . За историята 26 години са миг ,а на практика Русия си запази ядреното въоръжение и тя е пак достатъчно опасна .