10

Боби

преди 8 години

До Анонимен 12Аз съм ИТ и ти казвам че няма как да се разбере от къде идва кибер атаката. Пример:В Лузиана двама съседи им ХАКВАТ безжичните рутери. Те не разбират реална загуба на скорост няма. Аз се свързвам към рурер 1 и през рутер 2 (вече съм анонимен и се идентифицирам с рутер 2) почвам да хаквам каквото там съм решил. В момента в който ме проследят до Рутер 2 за да продължат трябва да сканират за устройства или да хакнат рутера - а това ми е достатъчно за да се спася и не оставя следи.

9

Анонимен

преди 8 години

Натовските олиго френи ще обсъждат ли изобщо Ислямска държава или са се събрали да си избиват комплексите срещу Русия? Вярно е, че Русия преди 2 години направи цялото НАТО за смях, карайки го да изглежда като некомпетентна аматьорска тумба чеки джии, събрани от кол и въже, но смятам, че ИД е основната заплаха за мира.

8

Турчин

преди 8 години

Оланд може би е прав. Но това не променя факта, че едно джудженце и лакей. А това което е казал..казал го е защото са му казали да каже. Думите му нямат никаква стойност.

7

Анонимен

преди 8 години

Каквото и да си пишат нашите проруски сайтове, вече е ясно че ще оскубят перушината от задницата на Путин на самита на НАТО във Варшава. Щом приравняват на военна агресия и кибер атаките към страните членки, спукана и е работата на Русията. Сега ако руснаците нападнат българските правителствени сайтова, както го направиха на последните избори, България може да поиска задействане на точка 5 от договора т.е. военен отговор, за извършеното кибер престъпление от Путин и неговата мафия.

6

Анонимен

преди 8 години

"Нашите военни - мъже и жени - служат по целия свят, от Афганистан до Косово. Над половин милиард души разчитат на вас да гарантирате сигурността им, заяви Столтенберг"Откога Афганистан, Косово и целият свят са в НАТО? Това не беше ли съюз за самозащита, какви са тези операции по цял свят? НАТО явно е просто сбор от наемни армии за мръсни поръчки.

5

Анонимен

преди 8 години

Русия и Нато трябва да бъдат съюзници достатъчно врагове идват от "най-мирната религия и горките ИмЕГранаТи".

4

До 4

преди 8 години

Грешиш. Войни се правят заради честолюбие, национализъм и най-вече заради желание да наложиш културния си модел на целия свят. Помисли си за няколко войни и прецени колко от тях са правени заради ресурси.А малко по в страни от темата, но любопитен факт е, че между богатството откъм ресурси на държавите и жизнения стандарт на населението им има ОБРАТНА взаимовръзка!

3

Анонимен

преди 8 години

Гурбетчийо, знам че след малко ще превъртиш и ще почнеш вертикални коментари, но в какво не е прав Оланд. Защото заради отказаната сделка с Мистралите, Франция загуби 3 млрд. евро. Но човекът е обективен и знае, че Русия не е заплаха за никой в Европа. Дори и Ердоган омекна и се моли на Путин за всеки турист.

2

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

НАТО трябва да търси и решения по пътя на диалога, каза Анджей ДудаКАКЪВ ДИАЛОГ С ДИВАЦИ БЕ ?! КОЛКО СТОЛЕТИЯ ОЩЕ СТРЯБВА ДА СЕ ВОДЯТ БЕЗСМИСЛЕНИ ДИАЛОЗИ ?! САНКЦИИ И САМО САНКЦИИ ,ТОВА Е РЕШЕНИЕТО !

1

Анонимен

преди 8 години

А бе за Франция не е, защото Германия е по средата.Ама питайте хората по на изток какво мислят.