111

Проект на СССР

преди 8 години

Криминално проявени престъпници , в гугъл всичко пише за тях даже док. филм има на немски

110

Анонимен

преди 8 години

Тея момчета изкъпаха ли се вече!Ясно е защо не са ги пуснали в храма!Стенописите ще се развалят от миризмата на пот и мокри кожени елеци!

109

Анонимен

преди 8 години

Я да се връщат в азиатския си сибирски рай тия смешници от Русия!

108

Анонимен

преди 8 години

Късно вечерта групата атакисти ще обслужат своите идоли на мотори като си дадат трътките!Все пак хората са натрупали напрежение толкова дни на седалките...

107

Наблюдаващ

преди 8 години

Днес.бг престанете с тази глупост "Вълците на Путин". Само разлайвате русофобската гилдия.Това на Путин, онова на Путин - егати всевластния звяр го изкарахте. А американците, горките - президенти, сенатори, секретари - безгласни букви, бедни демократични и народни мишлета, горките - нищичко си нямат и на мравката път правят.

106

Анонимен

преди 8 години

Бомбардировките на България са поредица от нападения срещу София и други български градове и села от британските ВВС и ВВС на САЩ, по време на Втората световна война, от пролетта на 1941 г. до есента на 1944 г.Ударени са граждански обекти, като: Александровска болница (напълно са разрушени южните болнични крила заедно с лекарите в тях), Сиропиталището Цар Борис I (напълно разрушено в 1944 г.), Народния театър (тежко засегнат), Голямата Софийска синагога...

105

Анонимен

преди 8 години

Днес са изпълзяли по сигнал уроодите от щаба на Иво Минджев. Видяха топлото и рокерите, и решиха да заработят една шепичка пари.

104

Анонимен

преди 8 години

Те хубаво са "рокерите на Путин" , а тия , които "протестират" какви са " на ФАЩ" и защо не го споменавате?

103

Анонимен

преди 8 години

Плевнелиев няма ли да стане патрон на някой рокерски бг клуб? Или поне на някой пенсионерски шахматен клуб?

102

до #117

преди 8 години

Ей тези "джентълмени",по време на Руско-турската война от 1877-1878 г. замалко да си върнат княжество България в Османката империя и сега вместо да плещиш глупости срещу тези,които са те освободили от Робството,щеше да носиш *** и се дупиш по 5 пъти на ден.Ама за това дупене турците нямаше да ти дават сребърници,а при неизпълнение,бой по чутурата.

101

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 133Бе той и Путин нали го снимаха, че кара с тях американски мотор, ама сега защо го няма?в България не разрешават на малките да карат мотор.

100

Анонимен

преди 8 години

За пръв се вижда такова чудо-рокери прославящи президента. Смешни са руснаците, всичко им е смешно и измислено.

99

Анонимен

преди 8 години

А свещенниците с какъв мотив не са пуснали руснаците вътре? В храма позлатен именно от дедите на същите тези хора? Малко са се уляли нашите попове...

98

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 132Русия значи много за България, и никой не трябва да си прави илюзии, че българите ще забравят това. Поне още 300 години...кой ще ви чака толкова бе ушaнки?

97

Найденов

преди 8 години

След рокерите на мотори, искаме и Путин лично да кара танк. Пак ще ги посрещнем с цветя, хляб и сол, както е било винаги в историята на България, както бе и днес.

96

Анонимен

преди 8 години

В Русия е така, който не прославя великия вожд Путин го пращат да почука камъни в Сибир.

95

Анонимен

преди 8 години

Трябваше да ги пуснат в храма!С моторетките!Да попърдят малко около светия олтар!Все пас Нощни вълци са това!На Путин, ейй!Какво си въобразявате вие?

94

Анонимен

преди 8 години

Русия значи много за България, и никой не трябва да си прави илюзии, че българите ще забравят това. Поне още 300 години...После ще видим :)

93

nik

преди 8 години

До Анонимен 119Ама носят тениски на Путин, пък нямали нищо общо с него. Айде сега, глупостите ги говори някъде другаде

92

Мюмюн от АТАКА

преди 8 години

кремълските фашисти отново разпродават България и то за стотинки ...