30

Анонимен

преди 8 години

Това са криминални елементи.

29

Анонимен

преди 8 години

Окупаторите идват отново да грабят. Нека да припомним, че преди съветската окупация Царство България е била най-развитата и най-богата държава на Балканите. Само за 6 години окупация, червената армия прави нашия народ най-беден в Европа.

28

славаукраини

преди 8 години

Какво търсят путинските въшливи *** в НАТО-вска ,свободна България? И защо не се обади никой на комитета по посрещане на путинисти-Десен сектор-Одесса ?На една крачка е братска Украина !

27

Анонимен

преди 8 години

Няма ли някой подпийнал комбайнер или позаспал тираджия да ги подбере я с комбайната я с процепа и да им понамачка каските?

26

Анонимен

преди 8 години

малииий ушaнките за по една шайга рубли ще си потрошат клавиатурите :)

25

Анонимен

преди 8 години

Зелените човечета вече са у нас - кримски сценарий

24

<><>

преди 8 години

Аз не знам колко проста тиква трябва да си да наричаш руски рокери "окупатори" след като в държавата ти има американска база , войска , танкове и бронирани машини . Все едно един да тръгне към теб с нож, а друг с торта ...и ти да обвиниш че тоя с тортата иска да те убие ....смятай за какво облъчване става дума .....Чудя се само ако Ердоган откачи и започне действия срещу България ...кой ще ни помогне ако не Русия ? Питате се как така ли ? Ами един турски самолет в бг свален и се започва !

23

Анонимен

преди 8 години

Навремето така нацистите биеха нормалните хора в Германия

22

Анонимен

преди 8 години

Представителите на психодясното какво щяхте да правите, ако го нямаше Путин? Кой щеше да ви е виновен тогава?Много треперене пада от шепа руснаци на мотористи, ама много.И един съвет. Сменете малко плочата. Изтърка се и запецва вече.

21

Мишо

преди 8 години

Другари, нека им направим по една незабравима *** на братските рокери!

20

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен22Ами нали това имам пред вид,етническите българи,нямат нищо против руснаците,другите сте си други...

19

Анонимен

преди 8 години

До хибриден боецоткога атакизките пoсерковци станахте бойци?

18

Гошо

преди 8 години

Тия украинци трябва незабавно да бъдат изгонени от България.Малко са ни проблемите с бежанци, ислямисти и местни бандити, ами и те трябва да си пренесат конфликта на наша територия.

17

Анонимен

преди 8 години

До бургасизядоха по няколко шута от етнически българи.изядоха по няколко шута от проруската сгaн.

16

Проект на СССР

преди 8 години

По времето на Екатерина Велика там се появяват идеите на панславизма. Русия се опитва на базата на език, а не на база етнос, да обедини славяните. Руснаците смятат, че ние сме славяни, и започват една културна експанзия към България. Идеята е да се овладеят тези земи и евентуално да се достигне до Цариград. Започва масова пропаганда, че българите са славяни и че страдат много.

15

хибриден боец

преди 8 години

Козяк,пращайте подкрепления,че тук един пише за осем,а,и малко ,,барнете" опорните точки,че ставаме смешни и банални !

14

Крим си остава руски

преди 8 години

И с мотоциклети и без мотоциклети, Крим си остава руски!

13

Анонимен

преди 8 години

До маде ин Булгаристанахме русофили и заобичахме Путин и Русия!а що не си се кръстил "сдялан в Болгарии" бе ушaнко?

12

ХХХ

преди 8 години

Рокерите на Путин : Минават с моторите си , посещават велики места в България , засаждат дръвчета , подаряват икони и си заминават .Рокерите на Обама : Стоварват с влакове на гара Зимница тежки бронирани машини , радари , танкове , хамъри и т.н. , завземат полигона Ново Село , гърмят постоянно в нашата гора (там е балкански район, а не голо поле) ....един бог знае колко автомата, картечници и боеприпаси имат и не си заминават ...един бог знае колко ще останат !

11

Тайни Служби

преди 8 години

Поредния Проект на Екатерина велика , няма да се спрът тея руски *** , не рабраха че сме синове на Атила и че нямаме ено и също ДНК