116

Smurf

преди 8 години

Най важният въпрос е защо тази цена не беше включена в предизборната кампания на Фандъкова есенес. Още колко повишения на цени ще ни се сервират от герберските крадци докато се ометат от кметството

115

гогич

преди 8 години

До Анонимен 131 Уникална логика :)) Сложи на куп всички преки и косвени данъци, месечни и годишни, и давай, смятай...Че то по твойта логика хората на запад са с 80% данъци (само ДОД е 30-40%) и на практика нище не им остава за живот...горките западняци :)))

114

Анонимен

преди 8 години

По времето на социализма,билетчето беше - 0.06 стотинки

113

гогич

преди 8 години

До мислете позитивноЕгати и позитивното мислене :))) По твойта логика до една година всичко фалира и край...Голям си майтапчия :))

112

Българин

преди 8 години

Срамувам се от овчедушието на заобикалящите ме, от липсата на желание за каквато и да е съпротива... все повече и повече в мен напира желанието да напусна страната и да се откажа от гражданството си! Не искам да бъда част от овчедушен народ. Жалко само за хората, които все пак опитват нещо да променят... но една птичка пролет не прави! ПРосто сме *** и робски народ!

111

Спас

преди 8 години

Аз не вярвам на хора които вдигнаха винетките и казаха, който иска, ще ползва пътищата, а който не иска, ще духа супата. Не вярвам на хора които са обещали, че няма да вдигат цените на билетите(според написаното в статията, защото аз лично не им чета обещанията) Не им вярвам и за топло изолацията!!! Утре ще кажат, който не е саниран е със стария данък, а санираните ще плащат тройно!!!!! Парите ще отиват в едно перо, а дълговете на държавата ще растат мощно!!!!

110

гогич

преди 8 години

До Работещ 88И всичките му там здрави и социални осигуровки да словиш, пак е около 17-18%. Или бикаш, тойта математика е по-друга :))

109

Българин

преди 8 години

Обясни ми народе, как една госпожа където се губила по улиците на един невидим провинциален град като Самоков и един нищожен човек от далечно столично предградие бяха избрани от теб да управляват държава и нейната столица.

108

гогич

преди 8 години

До Работещ 88Kak ги докара тия 50% данъци в БГто при 10% ДОД?!? И какви са тия разни други данъци и такси? Ти да не смяташ и удръжките по кредита ти? :))

107

Анонимен

преди 8 години

Другарите червени потурковци вече и кълнат като селски . Утре да има избори в София пак ще изберем Фандъкова . Никой няма да гласува за БСП повече .

106

1

преди 8 години

Днес загубих 1 час и кило нерви, за да сменя 4 стари талона с по няколко билета. Каката описваше новите и старите по номера и суми. Върнах 25 бр общо, като ме накараха да взема 4 талона и доплатих 28 лв., вместо да взема талони в рамките на парите. Питам колко щеше да загуби СКГТ, ако имаше гратисни 2 месеца, да бъдат използвани тези талони? Пълна простотия!

105

Космополит

преди 8 години

Щом цената на билета стана двойна, трябва и автобусите да станат двуетажни - като в Лондон.

104

Анонимен

преди 8 години

Българинът не може истински да протестира. Липсва му едно обикновено качество, което е сплавта на обществото: солидарност. Или с други думи - егоист, че и стахливец. Протестираха учителите, повечето хора бяха против, а сега цялото общество се оплаква, че образованието отиде на кино. Ами тези хора нали за вашите деца протестираха, бе умници. Същото е и за лекарите, а и за тези за билетчетата. 90 процента си казват: мен не ме зассяга, значи съм пас. А вижте как е във Франция, например

103

Анонимен

преди 8 години

Читател на днес.бг?! Как се казва, кой е той?Егати майтапа. Кой ви чете вас бе?! Вие собственото си име цензурирате, камо ли да публикувате нечие мнение "без редакторска намеса". Това е вицът на месеца.

102

Анонимен

преди 8 години

Значи Фандъка се оказа и долнопробна градла как я търпите въобще!

101

Анонимен

преди 8 години

Здраве да е 1 и 60 пари ли са в днешно време ??Важното е доходите да се вдигат

100

ФЪНКИ

преди 8 години

Здравейте, г-жо Фъндъкова!Нека ви го туря.Ей така за транспорта

99

Анонимен

преди 8 години

Само БСП ....долу ГЕРБ

98

kk

преди 8 години

Самоковската даскалица няма да отговори на резонните въпроси на читателя. Тя изобщо не знае какво прави в кметството. Но я подпират от с. банкя , назначават я за зам. на опг гроб и пр.

97

Анонимен

преди 8 години

Карал си S класата. Пази боже някой тир да не мине в насрещното.