59

Анонимен

преди 8 години

Не знам за какъв Крим става въпрос. ЕС анексира сума ти държави и ги държи под диктатура с разни доклади, комисии и прочие ла*на.Cамо Путин може да ни освободи от тия Авгиеви обори.

58

анон

преди 8 години

Що му трябваше на Путин да окупира Крим ????? Сега Русия е пред фалит, разруха и разпад !!!! Милиционери да управляват Русия !!! Как руснаците допуснаха това !!!!

57

Анонимен

преди 8 години

Толкова много империи са изчезнали, май е време да изчезне още една... :)) И това със сигурност ще се случи скоро.

56

Анонимен

преди 8 години

Няма да се учудя ако Гърция скоро се присъедини към Евразийския съюз следват Сърбия и Македония после ха-ха-ха, а когато хибридните войни започнат ще стане интересно.

55

Анонимен

преди 8 години

Крим беше взет със сила, и ще бъде върнат на Украйна със сила.

54

до ястреба

преди 8 години

Крим не принадлежи на Турция, бил е в османската империя, само, че тя вече не съществува от 100-100 и кусур години. Както знаеш османската империя е била сбор от много днешни държави.

53

Анонимен

преди 8 години

"Руска стока не съм виждал там, виждам само стока която се скапва и е била предназначена за Русия, ама се е озовала на нашия пазар..."То оттам идват рекламираните по ТВ-то "стоки с марка Била" "стоки с марка Кауфланд", пробутват ни стоките за руския пазар със сменени опаковки с логата на веригите.

52

Анонимен

преди 8 години

ГРОБ за ЕС.

51

@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

До АнонименКакто казах - май*ата им на Русия, май*ата им на САЩ и ЕС! Всеки от тез си гледа интереса! Само ние се д*пим на всички , като мислим , че така ще се облажим с нещо! То политиците са се облажили де....България трябва да си гледа интереса, ако ще това да е против интересите на големите!Бих загинал във война срещу Русия и САЩ, но да си отстоявам правото, от колкото да правя сви*ки на едните, че да ме пазят от другите!!!

50

Анонимен

преди 8 години

А защо никой не попита Путин за "снимките" на несъществуващия мост за Крим????

49

Анонимен

преди 8 години

Много добре казано г-н Путин и ние едва ли ще успеем да изчистим Авгиевите обори на евро-гейската бюрокрация.

48

Анонимен

преди 8 години

така или иначе,русия ще се разпадне както се разпадна ссср и не само крим няма да е част от московията.ще се възстановят волжка българия и други държави

47

Анонимен

преди 8 години

Ще поживеем, ще видим, ама накрая винаги някой плаща цената.

46

@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

До АнонименТрети енергиен пакет го гласуваха набързо, драги ми момко, щотоо разбраха, че Русия възнамерява да строи Южен поток....Ама на нас ни промиват главите, че вижте - законово било нередно! И северен поток ще се строи! Поне за сега!

45

Анонимен

преди 8 години

До @@@@@@@@@@@@@С руски очила гледаш в Кауфланд. И скоро няма да ги свалиш.

44

Анонимен

преди 8 години

Г...з глава затрива! Явно някой обаче държи да научи по трудния начин, че лакомията не води до нищо добро.

43

Анонимен

преди 8 години

До @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@Южен не го е спряла Германия. Има Трети енергиен пакет приет от всички страни на ЕС а Русия не се съгласи по тръбите да може да тече и друга газ както е в неговите изисквания. А Северен 2 няма да се строи пак поради подобни причини .

42

анонимен

преди 8 години

от 1948 не се решава вьпроса с палестина от 1973 не се решава вьпроса с кипьркосово от срьбска провинция го направиха бьрзо дьржава с наи голямата ам база тами то с момощта на ам бомби над белград каталуния иска отделяне от испанияи защо са се хванали с крим а другите не ги коментират изобщо ами и кюрдите искатдьржава ама целия свят гледа какво получават в замяна и мьлчи

41

Анонимен

преди 8 години

Украйна трябва да изплати репарации на Путин задето държа руснаците там толкова дълго време в робство и точка. Мачкай Путин.

40

@@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

До АнонименРуска стока не съм виждал там, виждам само стока която се скапва и е била предназначена за Русия, ама се е озовала на нашия пазар... И идват без пари , щото големите , богати страни от ЕС могат да си позволят да субсидират производителите си с големи суми, до като ние, ние сме смачкани, бедни, злощастни.... Ако може нещо да пробутаме - може , и то е с конкурентна цена, НЕ защото има субсидии от държавата, а защото заплатките са ни мънички , че да има конкурентноспособност... КАПИШ?!