53

ивчо

преди 8 години

за жалост от военни политици не стават, тоь който нсписа статията си няма представа що е това промиване на мозък във военно училище от съветски образец каквито са и тез в украина.

52

до odysseus

преди 8 години

ЕС не беше на Майдана да раздава бисквитки и да надъхва метежниците- беше Нуланд. Г-жа Нуланд ясно си изрази мнението за ЕС- изобщо не й пука ни за ЕС, ни за МЕС. На изтеклите записи не чухме европейски представители да казват кой ще стане новия премиер на Украйна и кой не- каза го американския посланик.Когато дойде времето ЕС да се изкаже, го заяви много ясно- Украйна няма да влезе в съюза или в НАТО през следващия ЧЕТВЪРТ ВЕК.

51

Историк

преди 8 години

Въпрос: От началото на новата ера и до разпадането на СССР, съществувала ли е държава Украйна ?Въпросът е риторичен, благодаря за вниманието.

50

Анонимен

преди 8 години

До OdysseusГледам, ползваш сериозна литература, а най-вече факти, които са 1000% истина в първа инстанция. :)))Дано утре не пише в сайта на НАТО, че българите са колорадски бръмбари...

49

Анонимен

преди 8 години

дема.гогът одисей след като цитира основополагащия акт и задължението на подписалите да спазват "суверенитета и независимостта" на украйна сам да си отговори на въпроса кой наруши този акт, след като именно американски сенатори потъпкаха този принцип участвайки на митингите впо време на майдана и заемайки страна в украинското общество.

48

Анонимен

преди 8 години

Браво, тия сбъркани фашисти и продажни слуги не заслужават и друго.Скоро това жалко подобие на изкуствена държава ще остане в историята.

47

чак след 20 год.

преди 8 години

До OdysseusТя хубаво ще избере но в устава на НАТО пише че не могат да стават членки страни в който има военни конфликти!!!а в Украйна се води гражданска война и режима там е за затвора а не за НАТО.

46

Анонимен

преди 8 години

дема.гогът одисей се е развмихрил:)). украинското общество искало по-тесни връзки с ЕС:). 20 хиляди човека на площада в 4-милионен град не са "общество". Който е недоволен - има си излбори и на тях си решава. Има си и референдуми. Да не говорим, че Янукович не е преустановявал преговорите с ЕС, а ги спря, защото разбираше преговорите не като събуване на гащите, а като перговори между равностойни фактори. И щеше да ги поднови, тогава когато ЕС предложи подобряване на условията.

45

Анонимен

преди 8 години

64Да прав си забравих, днес пише едно, утре друго и вече забравил. Некакви неща дето сам си ги мисли и сам си вярва.

44

кой спечели

преди 8 години

Ха ха тази няма да умре от естествена смърт,Порошенко направи грешката че я прибра у дома тя ще му създаде много проблеми,лесбийките са опасни.

43

Анонимен

преди 8 години

Хубав армаган от Путин ще се окаже тази кукувица

42

Анонимен

преди 8 години

украйна е абсолютно неспособна на самостоятелен държавен жгивот! Това е факт! Вижте в мрежата на какво ниво е парламентарния живот в тази страна през свободните им 25 години - юмручни удари, масови смбивания, хапания, преследвания... и това са им депутатите. Представете си какво представлява обществото им надолу по йерархията:)

41

до odysseus

преди 8 години

"Демонстрациите, които започнаха в Киев през ноември 2013 г. бяха породени от украинското желание за по-близки отношения с ЕС и техния гняв когато тогавашният президент Янукович преустанови вървенето към тази цел, в резултат на натиск от Русия."Този цитат от вашингтонското "Работническо дело" ли го взе бе ааххахаЮнкер им даде една гореща супичка за дух.ане и им заяви, че в следващите 25 години Украйна няма да влезе в ЕС, нито в НАТО, просто Вашингтон ги употреби и изигра с фалшиви обещания.

40

Анонимен

преди 8 години

До Odysseus И кое беше незаконното? Посочи по кой член и кой международен договор казва че е незаконно? Имаше референдум, законно и демократично, имаше избор - законно и демократично. Избиването на цивилни ''руско говорящи'' от украйнци ли беше законно и легитимно?

39

Край

преди 8 години

Не му обръщайте внимание на Оди Сей. Той това не го мисли. Той нищо не мисли - преписва.

38

Ха- ха- ха

преди 8 години

До Анонимен.....хохолите отново...Москалите изпадат в ступор!

37

Анонимен

преди 8 години

САЩ се намесиха брутално във вътрешните работи на украйна, когато техни сенатори участваха по площадите в подкрепа на опозицията през 2013 г. и насърчаваха радикалите. А в меморандума от Будапеща изрично е записано, че подписалите страни не трябва да нарушават суверенитета и независимостта на украйна!

36

Анонимен

преди 8 години

ГурбетчияДа бе, видяхме колко са зле руснаците за няколко месеца помляха вече въоръжените и подготвени обучени ИД, дали ако бяха в Украйна нямаше да смелят украйнците за дни не за месеци? За седмицаа щяха да махат за здрасти на поляците. Нали украйнците уж ЕС, НАТО и САЩ ги въоръжаваха? :D с това си останаха и защо руснаците да подкрепят ''сепаратистите''? Те са русо-говорящи, не руснаци, забравили всички западни държави ги наричат така, руснак нокой не ползва. :D

35

Анонимен

преди 8 години

Лесбиеца от снимката ли ще оправи измислената държава Украина? Ахахахах !!!

34

АЙШЕ

преди 8 години

До ГУРБЕЧИЯ ,СТИГА СИ ПИСАЛ ГЛУПОСТИ ,ЧАВЕТАТА ПЛАЧАТ ,СОСИРЯСА ЧАЙ ШУКАРИЕ ,БУТ МАНГАВА