125

Анонимен

преди 8 години

как пък винаги американците са били в международното пространство,в международни води а пък само руснаците го нарушават...айде холан аман от пропаганда,журналистите отразявайте правилно събитията ако обичате...благодаря предварително...

124

Анонимен

преди 8 години

Абе гледам ви коментарите и не мога да ви се начудя......турски изтребители стреляха по тромав руски бомбардировач.....и после се правят на мъже като се крият зад гърба на нато......... това за възхищение ли е...... пед...ска му работа

123

нико

преди 8 години

А как ще реагират краварите ако руски самолети летят около америка? Действията им професионални или непрофисионални ще бъдат

122

Анонимен

преди 8 години

Няма цял живот цял свят да ви прави ебала господа америкенци.

121

Бойко не Борисов

преди 8 години

Ха ха ха Пентагона имал коса!!? Су 27 летяло на 15 метра от хамериканските шпиони. Последните се обгазили от собствените си екстременти! ми ситуацията си е за международен протест.

120

Анонимен

преди 8 години

Ама разбира се! На великите турски пилоти им пречат да се изявят! Я не разсмивайте аудиторията. Ей им я Сирия, защо си налягат фюзелажите по летищата, ами не се докажат!! Аз пък си спомням един турски самолет, дето падна като круша в морето и набедиха руснаците, а го извадиха цял и непокътнат, потопен сякаш от магия?!???

119

2016

преди 8 години

Някой каза, Кравария ке падне 2016. Абе може и да не падне, ама им стига Тръмп или кукувицата да дойде на мястото на обезяната.

118

Гражданин

преди 8 години

До АнонименНе разбирам омразата ви към Русия. Те защищават своята територия.До днес.бгНепрофесионално е да представяте така нещата все едно Русия да е виновна. Може и така да се напише: су27 прихвана америкаснки разузнавателен самолет до своите граници. Защото с това подлизурчество към американсците звучите не като днес.бг а като ималоедноврвме.бгМедията трябва да е безпристрастна.С уважение

117

чудо на техниката

преди 8 години

Логично е, руския самолет да лети близо до американския подслушвач, пардон, разузнавач. За да могат американските разузнавачи по-отблизо да разгледат това чудо на техниката и да не им се налага да повтарят полета.

116

Анонимен

преди 8 години

Не им ли омръзна на янките да реват, че минал някакъв самолет покрай техните?! Само се излагат.

115

Апп

преди 8 години

Давай, блъсни се в краваря! Нова фирура за свръхпилотаж.

114

Анонимен

преди 8 години

Руснака май си търси белята, при евентуална война с американската армия няма да издържи и един месец

113

Оня с коня

преди 8 години

Не съм русофил и ми е през *** за рашата. Обаче си задавам въпроса как така разузнавателен самолет на САЩ си лети обичайно около руските граници и като му влезат остро и САЩ оревават света. В Балтииско море няма свободна зона ито морска нито въздушна, всичко е разделено. Интересно защо все Руснаците са виновни. Защо един път не се каза, че руски разузнавачи са били атакувани около бреговете на Флорида или Тексас. В сличая САЩ са провокатори и като са ги наритали реват на умряло.

112

прокто лог

преди 8 години

Вашата невероятна статия така ме вдъхнови, че се възхищавам все повече и повече от симпатичните руски самолети. И особено от снимките на симпатичните руски самолети. Благодарение на вас станах горещ техен привърженик и направо се влюбих в тях. И на мен ми се прииска и ние да имаме такива симпатични руски самолети.

111

Анонимен

преди 8 години

Чакай бе туй да не е да летиш над някой талибан въоръжен със шмайзер от втората световна война. Тепърва НАТО ще разбера военната мощ на Русия, летял в Балтийско море, а като изплува някоя подводница в Атлантическия океан пак ривът разпореждат се сЪс цялата планета, мачкай Володя.

110

прекрасна статия

преди 8 години

Жрицата за масово оглупяване, Бо*яна, отново ни зарадва с една прекрасна статия.

109

чичо проктър

преди 8 години

Къде ги тези да пишат за качествата на памперсите ,или са заети със смяна на своите,ние произвеждаме достатъчно има и за вас, има и за нас,разликата е че вие ще си ги купите ,а ние ще вземем парите

108

реконтраадмирал

преди 8 години

Американският крайцер "Доналд Кук" вече се нарича "Каралайна"!

107

началото на края

преди 8 години

След като американците ги е толкова страх от руските самолети, защо не ползващ летящи тоалетни? Или плаващи?

106

Приятна новина

преди 8 години

Много приятна новина! Моля, пишете по-често как руските самолети летят близо до американски самолети и кораби! Ще доставите огромно удоволствие на аудиторията!