49

Анонимен

преди 8 години

Деветдесет процента от българите не знаят разликата между гражданин и поданик,какво да очакваме от тях,ще гласуват форевър за банкянския сатрап,и ще се радват на всяка огризка,пусната им от Дона.

48

Анонимен

преди 8 години

КОГА ЩЕ са изборите да знам да си резервирам билет за Лондон

47

Горан

преди 8 години

То и негласуването не доведе до друга шайка, все тая си е! Бойко може да разправя колко лош бил материала, ама що не погледне от 240 човека там колко е добрия материал, и има ли такъв!?

46

Анонимен

преди 8 години

Представям си какво ще е на комисията, която ще проверява бюлетините-вътре в плика:prezervativi,fekalii,kosmi,stari brysnarski noj4eta,стихотворения за възхвала,slunki,gadni snimki,дискове с нецензурни записи, парчета въже с пожелание за ползване от депутатите и пРеЗидента(за него специален конкурс-"Най-чаровната варена глава-усмивка".Нека не пускаме в плика boepripasi- адреса за тях е известен.

45

бай иван

преди 8 години

абе ко стана с референдума на Бат'Слави Тъндърлъка? или то вече имаше резултат - 70 хиляди играха кючеци на последния му концерт?остсаналото вече за учиндолския *** е без значение.

44

gtf

преди 8 години

гласуването дефакто легитимира тази престъпна шайка да бъде на власт...

43

Анонимен

преди 8 години

НЯМА ДА ГЛАСУВАМ !

42

Анонимен

преди 8 години

Не знам защо червените другари се възмущават , че гласуването е задължително . Ами какво беше при вашия любим Тодор Живков , който не гласува в Белене или го уволняват от работа . Доказателството е , че БКП винаги печели с 99.99 % . Това е и сега се радвайте .

41

Родолюбец

преди 8 години

Задължително гласуване = повече купени гласове, манипулиран и фалшифициран вот = по-големи партийни субсидии.Задължително ще гласувам със задраскана бюлетина или изобщо няма да гласувам.НЕ на юдео-масонската републиканска партийна система!

40

Горан

преди 8 години

На вниманието на българските народни представители, по-известни като депутати! Да знаете, че задължително гласуване означава и: задължително търсене на отговорност за несвършена работа, за неявяване на работа, за подронване на авторитета и самочувствието на българските граждани, и за уронване на престижа на Република България, било то публично, или не, и не на последно място за подкопаване на националната сигурност чрез изковаването на неадекватни закони!

39

Цецо

преди 8 години

Днес посегнаха на едно мое право, утре ще посегнат на следващото...нещо започва да ми идва в повече!!!

38

Анонимен

преди 8 години

Хайде да видим,кой,ще ме накара да гласувам?

37

Дуле Савич

преди 8 години

Гражданският си дълг изпълнявам като всеки месец ми отдържате 1/4 от заплатата, *** ***. Нито има сила да ме накара да гласувам за сбирщина ***, нито нищо. Ако искате да гласувам, върнете ми тая 1/4 данъци, такси, простотии и тогава ще гласувам. В противен случай с месечната отдръжка - гражданския ми дълг и задължения приключват.

36

Чекист

преди 8 години

Депутатите да гласуват за доживотен затвор, ако не си изпълнят обещанията или за доживотен ако са хванати в корупция те, кметове, съветници и т.н.Обаче не им стиска, а другото е да делим субсидии...

35

дебел депутат

преди 8 години

Ще гласувате мизерници и песен ще пейте.

34

истината

преди 8 години

Продажните журналисти , няма ли да попитат , защо промениха закона в последния момент и ще насрочат първия важен референдум през Август , за да няма кой да гласува , че депутатите да станат от 240 на 120 ...Съвсем станаха смешни , досега се биеха в гърдите как искали да се спестят пари , а сега ще дадат десетки милиони само за да не е успешен референдума , трябва обществото да реагира , както реагира при назначението на пионката пеевски , която сега се опитват да е заменят с други.

33

Анонимен

преди 8 години

Тази държава,изпростява прогресивно и безвъзвратно!

32

БАБА КУНА

преди 8 години

ПО-ДОБРЕ ДА ГЛАСУВАМ ЗА АЛИ БАБА И 40-ТЕ РАЗБОЙНИЦИ ОТКОЛКОТО ЗА НЕНАСИТНИТЕ ГЕРБАДЖИИ, ДЕПЕСАРИ И ДР. ТАКИВА КРАДЦИ.

31

Бакунински

преди 8 години

Справедливо решение!Защото:1.Увеличава омразата на тези,които плащат данъци,работят и хранят с тях пенсионер,дете,римлянин,турчин и безделник към властимащите.2.Желателно е които не гласуваме,да платим глоба от 50 лева,за закупуване на свещи, с които да почетем министри,депутати.3.Тъй като гласуването е обявено като граждански дълг,при липса на държава,то нека съберем по още 10 лева за изграждане besilki за горните.4.В 5 милионна BG гласуват 7 милиона.5.Ubii депутат-изпълни дълга си !!!

30

PD

преди 8 години

Подкрепям!И аз ще си платя, за да отида за гъби !