301

Василев

преди 8 години

Бойко е политик на място. Аз се гордея с него. Сега ще Вадим газ от Бургас. Ще се оправим. ГЕРП победа!!!!Агент Стив Фрайт!ЦРУ!!!

300

Анонимен

преди 8 години

Докога ще го търпим това!? Вече преминава всякакви граници! Как ще ми казва този *** кой ми е приятел и кой не!? Въобще не ме интересува мен турция! Да си ходи там и да не ми се мярка повече пред очите!

299

Анонимен

преди 8 години

Е то че ДПС бе фалшива руска партия го знаят и децате че ще е до време, къде се е чувало турска партия да е с русофилски възгледи ?

298

Анонимен

преди 8 години

Който не иска да слуша новини(лоши новини а те за русия са все лоши) да си пусне руската телевизия и да масторбира пред речите на фюрера си

297

Bad Company

преди 8 години

До майорскиНе съм даскал. Грамотен съм. За разлика от тебе, *** изтръцкан.

296

Анонимен

преди 8 години

САЩ са най-големите престъпници в света. Войните те ги започват.Агент Дон Картър!ЦРУ!!!

295

Анонимен

преди 8 години

ДОСТ-ДъртиОср..ани..СмотаниТуркофили..СА МНОГО ЛОША НОВИНА ЗА ГЕНЕТИЧНИТЕ БЪЛГАРИ..ОСНОВНОТО КОРЕННО НАСЕЛЕНИЕ ОСНОВАЛО ТАЗИ ДЪРЖАВА ПРЕДИ ХИЛЯДИ ГОДИНИ!!!!!

294

Сорос

преди 8 години

Путин работи за сорос, за това САЩ се разоръжават, путин ще разпадне русия, загубиха вече целия близък изток, за сирия на асад още му се клатят краката, загубиха цяла източна европа, загубиха прибартика, 45 милиона украйна, путин е най добрия в унищожаването на русия

293

майорски

преди 8 години

До Bad Companyти да не си даскал по български език .....кому. .Х.У..Я сириш тук в този форум ....

292

Гражданин

преди 8 години

Местане,няма исторически комплекси,а има историческа истина,а тя е,че от Турция не сме видяли нищо хубаво-напротив! Не искаме турските заробващи инвестиции,не искаме и твоята измислена никому ненужна в България партия ! Вземай си измекярите и изменниците с теб и хайде -в Турция или където искате! И не се величай толкова - зад теб има само едно знаме -ТУРСКОТО ,а и ти нямаш българско съзнание - като ти е толкова мила Турция -отивай там и се пласирай удобно-за нас е все едно! Не си нужен тук!!!

291

мда

преди 8 години

абе незнам какво се пъне Турция толкоз ...за последните 200 години тези имат ли спечелена война ...Русия колко пъти се би с тях все ги би ....и все им взима част от територията ...Англичаните ги биха французите ги биха ...Арабите и те преди 250 години ги биха ...трябва да стане май като с Германия след втората световна ...да разделят турция на Анадола и Кщрдистан .....тогава ша мирнат тези !!!

290

Василев

преди 8 години

Слава на Русия, страната която ще съхрани и спаси християнството.Долу САЩ!!!! Долу краварите!!!!!Агент Ерик Дик!ЦРУ!!!

289

анонимен

преди 8 години

А бе,Василев,да не си превъртял?До сега подкрепяше турците,а сега пишеш позитивно за руснаците.Но ние на предатели не вярваме.

288

Анонимен

преди 8 години

Лошите новини ги прави плюнкин, от световна империя направи русия локален бодигард на диктатори като Асад и то от собствения им народ

287

Анонимен

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯАбе има бе, от посолството, що не се поинтересувате за историята на руската тролкиня Людмила Савчук ?

286

хехе

преди 8 години

Правете разлика между Турчин , Ци.г.а.нин, Ром ....и мюсулманинДОСТ е крайно про ислямска партия ..... отроче на Джихадистите от Сирия

285

Bad Company

преди 8 години

До майорскиТова е нивото на АОНСУ.........даже и името на една държава не можеш да напишеш!!!!!!!!!!! Знам, знам, нал'си тУп ся един час ще се чудиш къде си сбъркал. Е, като се сетиш, напиши я правилно.Ако не можеш, ползвай търсачката. Ако можеш де, аз не вярвам":))))))))))))

284

Анонимен

преди 8 години

Туркофоби са но заради продажни руски *** ставаме още повече и русофоби

283

русофил

преди 8 години

Турция не може да ми е приятел,а ти си предател.

282

майорски

преди 8 години

До Василеви какъв е ефекта от санкцийте срещу Русия ?Нещо промени ли се в политиката на Ръсия ?напротив всички Антиамериканско настроени държави се обедениха около Русия ...Иран , Индия , Китай , Бразилия , Сирия , Египет ....и много другиСкоро Америка и Европа ще съжаляват за наложените на Русия санкцийКаза им го Путин в началото :"...със санкций нищо не може да се постиге .....не сме 1980 година и Русия не е СССР ...а е отворена и демократична държава ..ние няма да се самоизолираме."