214

Пуйло

преди 8 години

Мужикът разбира само от дълга и дебела тояга. Това е станало ясно , че е така още по времето на Берлинската криза , Караибската криза , Инициативата за Стратегическа Отбрана и накрая сгромолясването на СеСеСеРе-то

213

Анонимен

преди 8 години

Големите мъже респектирали Боинг 717... Браво! Това е един от най-големите въздушни успехи в историята на руските Въздушно-космически сили. Да се наградят немедленно!

212

Анонимен

преди 8 години

За тях международни води = американски води. Ами това са рисковете на това да шпионираш други и то на хиляди километри от дома. И разбира се накрая, като едни истински мъже от армията, ще се оплачат на медиите.

211

Анонимен

преди 8 години

Глупости непрофесионално. Просто Хемерика трепери пред руската авиация. Каква им е работата на Хамерика над Балтийско море?

210

Анонимен

преди 8 години

" "Тези прехващания във въздуха са опасни и непрофесионални и могат да доведат до тежки наранявания на екипажите и пилотите от двете страни", каза Сийл."Ами ще се случи. Ще има опасни прихващания във въздуха след като щатито се опитва да се меси там където не им е работата - в територии под влиянието на Русия. Балтийско море е много повече руско отколкото хамериканско. Тия САЩ си развяват оная работа по света както решат. А после реват, че били прихванати.

209

Анонимен

преди 8 години

сценарият е елементарен. при по сериозен инцидент, турците затварят босфора и черно море по вода и въздух, румъния отива да защити братските молдовани, в грузия, армения и украина почват "антитерористически операции", а поляците тръгват на посещение до катин...с пълния състав на въоръжените сили. курилските острови леко закурват махорка, щото превъоръжените японски сили за самоотбрана са почти дефанзивни, а шефа на нато праща на вова телеграма "наиграхте се".

208

Анонимен

преди 8 години

До До 326Напиши в търсачката "въздушна война в ирак". Статията е много хубава и точна. Графики, имена на пилоти, тип на свалени самолети и от двете страни, начини на сваленето им...............Интересна е:))

207

Анонимен

преди 8 години

До до 285 от славянируската техника се прави преди всичко по български идеи и патенти и с немски технологии, та затова им трябва българия и българите, затова ни обявиха война 44г и избиха 300 000 души, и демонтираха завода за самолети божурище и взеха плановете,обраха банки и заводи, но сега накъде

206

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПонаберут баб в Министры обороны и руководителями ведомств, и сами становятся как бабы! "ААААА на нас русские напали!! Я к маме хочу" ...

205

Анонимен

преди 8 години

До от АмерикаУсещам как скоро ще падат *** тенекии.......Прогнило что-то в американском Мордоре...

204

Donald Cook

преди 8 години

" У российских пилотов морской авиации появилась новая забава под названием "Куккинг". Суть забавы - гонять сцаными тряпками по морям американский эсминец".Это было второе свидание с этой посудиной. По идее, на третьем свидании, он должен е трахнуть. )))

203

тролгеносен

преди 8 години

Поредната статия за да могат руските *** да величаят путиновите оръжия и да насаждат страх. Фактите обаче са други:1. БВП- 12 място след "жабарска" Италия2. Пълно поражение в пряк бой на руски самолети и танкове със западни образци3. Подводниците /великите/ се самоубиват със собствените си торпеда4. Пълна деградация и алкохолизиране на нацията5 Галопираща инфлация6. Рязко обедняване на народа7. Пълна липса на свобода8. Единственото нещо в което са добри е пропагандата стил КГБ

202

Анонимен

преди 8 години

Свикват, все повече техника идва в балтийските държави. Напечено става за ***...

201

Анонимен

преди 8 години

Ако беше в Мексиканския залив американците имат право да се сърдят. А за Балтийско море - ами да свикват.

200

от Америка

преди 8 години

Усещам как скоро ще падат *** тенекии...

199

Анонимен

преди 8 години

По време на нашествието в Ирак големите професионалисти американските военни измислиха военният термин"жертва на приятелски огън",защото от страх и некадърност се трепеха по между си.След като така нареченият закон "не казвай не питай"т.е.не казвай какъв си,не питай какъв е,отпадна,се оказа,че повечето войничета са с меки китки или психопати.Ако не са армиите от НАТО янките са умрели.

198

rusnak

преди 8 години

За сега само непрофесионално, да се молят утре да не стане професионално.

197

Анонимен

преди 8 години

До До 315Че вие от кога взехте да се вълнувате от борси ?Защо нефта не го продавате по борсови цени а по "секретни" договори ?Отговор чакам у.шанки.

196

Анонимен

преди 8 години

Американците са пред вратите на Ленинград, а Путин е безсилен да противодейства....освем да прехвърча като пиле над гнездото.

195

Списаревски

преди 8 години

Не виждам смисъл да се кефя на американците,след като на тях не им дреме за нас,/изключвайки тяхната поцинковани маши герберастите,които слушкат и папкат./Винаги,от време оно са помагали само на турците.За нас-някоя и друга бомбичка по тиквите,дори когато сме били съюзници на германците.