154

СЛАВА РУСИ

преди 8 години

До До 237НЕ СЪМ КАЗАЛ ЗА РУСИЯ, А ЗА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ НАСТЪПВАТ ТЕЖКИ ВРЕМЕНА. КАКТО КАЗАХ ЕС И НАТО НИ МИСЛЯТ ЗЛОТО С ТЛАСКАНЕТО НИ КЪМ ТУРЦИЯ. А НОВИ ПРОТУРСКИ ПАРТИИ НАВЛИЗАТ КАКТО ВИЖДАТЕ, ДАЖЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДИПЛОМАТИ СА ПРИСЪСТВАЛИ НА ТАЗИ СБИРКА НА ПРОТУРСКИ НАСТРОЕНИ ХОРА ПРОТИВ ЕДИНСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ.

153

БРИКС без Р става

преди 8 години

До До 237 Откакто съществува на картата Русия никога не е била по-изолирана, но вместо да се сърди на себе си, търси вината навсякъде другаде. Путин докара държавата дотам да няма на практика нито един всеотдаен съюзник, а последните й сателити, като Беларус и Казахстан, открито й се противопоставят до степен, че по отделни двустранни и международни въпроси проявяват явна враждебност към опитите на Москва да възстанови нещо като СССР под формата на евразийския съюз.

152

Анонимен

преди 8 години

Сега руските хибридни онлайн солдати ще възобновят всичките осссрани от руснаците проекти, Брикс, Евразия, Новоросия...

151

ODESSA

преди 8 години

Само *** ги е страх от Русия. Немците вдигнаха плакат Путин във Берлин.щщ

150

до 252

преди 8 години

Всички русофоби се хванете за ръце и кажете "мы говорим по-русски"

149

Анонимен

преди 8 години

Давали са по 50 кинта, няма как да мине иначе.

148

до 237

преди 8 години

Да живее Русия и Путин.

147

Анонимен

преди 8 години

До до 236Реалността е че русофилите щете нещете научихте английски колкото и да ви боли, на всичко което ползвате пише на английски език, на руски пишат само терористите от ДАЕШ в сирия ро пътните знаци че руснаците от ДАЕШ не знаят сирийски, има снимки от сирия с надписи на руски в контролираните от даеш територии

146

Анонимен

преди 8 години

Путин потрива ръце след холандското "Не!" за УкрайнаСлаб и разединен ЕС е точно това, което руският президент иска.===========================================================Що за заглавие? Що да потрива ръце Путин и що да иска разединен ЕС? Путин отдавна е геополитически играч в тази игра и хич не му дреме ЕС,Украйни и т.н

145

Анонимен

преди 8 години

Ами така да се каже музика за ушите на Путин. Даааа. След време Русия пак ще обединява Европа а не Германия, Франция или Великобритания. Разделй и владей. Не че Русия няма същите като на Европейските лидери виждания, че Европа трябва да е единна. Но тъй като няма роля в обединението си я търси. И за момента успява.

144

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

До Анонимен-Възможно е у нас да има четири американски бази. Това за щастие ни гарантира,че няма да има руски такива ...Единствено така ще държим империята на злото по-далеч.

143

Анонимен

преди 8 години

Като разбрал , че България ще построи 2 кораба - фрегатии ще закупи 3 западни самолетадиктаторът Путин сън не го хваналои цяла нощ се въртял неспокойно.За сметка на това Плевнелиев спял сладък съни сънувал как НАТО завладява Галактиката и побеждава всички наредв нови Междузвездни войни.

142

Анонимен

преди 8 години

До СЛАВА РУСИРуснако що правиш в България, нямате ли друга работа в Русия ?

141

до 236

преди 8 години

Нещата вървят на там русофобите да започнат да говорят на руски.

140

хитко

преди 8 години

До 220..Абе мухъл,...това, че имам мозък за да мисля и преценя че Русия е една паразитна държава не ме прави фил или фоб...Жалкото е,че такива *** като теб с промити мозъци и пропити от злоба дават вота си по избори и определят съдбата на много инако мислещи. Нека Русия да постигне нещо повече в сверата на демокрацията и стандарта на живот и ще им сваля шапка,....ама как да стане това феодално мислещи...

139

Анонимен

преди 8 години

Украипците са галяма държава 45 милиона ще се опряват и без русия, никой не е изненадан че най старите европейски нации няма да искат за съседи бивши комунисти

138

Анонимен

преди 8 години

Украйна вече няма индустрия. А народа свърши.

137

СЛАВА РУСИ

преди 8 години

БЪЛГАРИЯ ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКОГА ТРЯБВА ДА СЕ СБЛИЖИ С РУСКИТЕ СИ БРАТЯ, ЗАЩОТО НАСТЪПВАТ ТЕЖКИ ВРЕМЕНА. НЕКА ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ОБЕДИНЕНИЕТО ЩЕ НИ НАПРАВИ ПО-СИЛНИ!!! ЕС, НАТО НИ МИСЛЯТ ЗЛОТО. ТЛАСКАТ НИ КЪМ ТУРЦИЯ.

136

Дядо ви ви го казва

преди 8 години

Димитър Благоев:"Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите...неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите". (Принос към историята на социализма в България, С., 1976)

135

Иван

преди 8 години

В Украйна се говори и ще се говори на руски.